Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 13.11.2009 12:52:09
|
|
|
|
divans1
|
To je vse normalno, kar pomiri se. Redkokateri se že vidi plod v šestem tednu, ponavadi je vidna odebeljena sluznica in mogoče jajčni mehurček. Boš videla, čez en teden se bo že kaj več videlo. Čestitke!
|
|
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 13.11.2009 12:56:46
|
|
|
|
tmms
|
Kaj pri izvenmaternični je sluznica tudi odebeljena?
|
|
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 13.11.2009 13:01:26
|
|
|
|
valerija77
|
Ne obremenjuj se preveč, boš videla da je vse ok. Sploh pa ne vem zakaj g tako hitro naročajo, ker se pri teh tednih redko vidi plod. Največkrat naročajo okoli 8-9 tedna ker takrat se pa res že lepo vidi. Nič sekirat! Pa čestitke!
|
|
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 13.11.2009 13:13:50
|
|
|
|
lenca1
|
Tudi jaz ne razumem zakaj G naročajo pred 8. tednom (že tako težko dočakaš tisti dan, ko prvič lahko vidiš svojo bebico na UZ) pa še razburijo te po nepotrebnem, ker se nič ne vidi. Sicer ne vem kako bo naslednji teden, ko boš v 7. tednu, ampak po izkušnjah ostalih se bi naj res naročalo na 1. pregled med 8-9 tednom, ko se pa sigurno vidi. Čestittke in prijetno nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 13.11.2009 13:23:12
|
|
|
|
divans1
|
Tudi jaz mislim, da je še 7.teden pri nekaterih prezgodaj. Jaz sem šla letos prvič na pregled v devetem tednu in se je vse lepo videlo in srček je lepo utripal. Prej pa ne bi šla nikoli več, imam zelo slabe izkušnje!!!!
|
|
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 13.11.2009 13:29:25
|
|
|
|
vekybel
|
najprej čestitke pa brez skrbi Jz sem šla na ultrazvok v 6 tednu in se je videlo kako bije srček, G pa pravi temu vrečka in v njem bije srček!
|
|
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 13.11.2009 13:51:43
|
|
|
|
Mateja4
|
tam okoli 8-9 tedna
|
|
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 13.11.2009 14:01:23
|
|
|
|
ljupka
|
Jaz sem šla prej na pregled zaradi bolečin in izcetkov pri 5 t je bila vidna le G vrečka ,doma mirovanje in čez tri tedna nazaj!Pri 8t sta bile lepo vidne dve GV in v vsaki živ plod! Brez skrbi vse bo ok!Vse je odvisno gdaj si zanosila,koliko imaš dolge cikluse! Jaz sem imela nazadne cikluz dolg 40 dni in sem zato 14 dni man noseča,kakor bi bila po prvem dnevu zadnje menstruacije! Mogoče si le prehitro šla k G ,moja naroča ,če je vse ok šele pri 10t!
|
|
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 13.11.2009 14:09:55
|
|
|
|
somic
|
ja, to je res full hitro. jaz sem bila prvič v 8 tednu in še takrat ni bilo vidnega utripa, tako da sem bila panična, pa so me tudi punce pomirile, baje da se to precej dogaja, potem sem imela nov pregled v 9 tednu, pa je vse lepo štimalo, tako da res čim manj se obremenjuj, boš vidla, da bo vse ok!
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 4.1.2010 15:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem bila pri ginekologu, naj bi bila v 5. tednu, pa se na UZ ni nič videlo. Vzela me je pa zaradi obilnega rjavega izcedka, ki traja že skoraj en teden. 4 različni testi so bili pozitivni. Kaj naj bi to pomenilo? Se ne bo obdržalo? Imam pa že en teden občutek, kot da se bo vsak čas ulilo. In vsak dan je več rjavega izcedka.
|
|
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 4.1.2010 16:44:25
|
|
|
|
divans1
|
Sem ti že odgovorila na ZS!!!!
|
|
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 4.1.2010 16:49:31
|
|
|
|
m_o_i
|
jaz sem sla potrdit nosecnost v petem tednu in na UZ se je vidla majhna, bela pikica in odebeljena sluznica. na naslednjem pregledu pa je zelela videt (in jaz tudi, jasno), ce se tista pikica kaj razvija in raste, AMPAK sem mogla placat; namrec ce ni tezav v nosecnosti, nimas na vsakem pregledu UZ, ampak sta bezplacna samo dva... tako da...plod se ni viden, ker to sploh se ni v petem tednu-zato kr brez panike
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 4.1.2010 18:14:21
|
|
|
|
Anonimen
|
V 5t se je videla samo vrečka, v 7t pa že plod in utrip.
|
|
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 4.1.2010 18:25:10
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: tmms Po pozitivnem testu sem se včeraj odpravila h ginekologinji. Bila naj bi v 6.tednu nosečnosi, ploda pa ni videla na UZ, naročila me je spet naslednji teden. Jaz pa že paničarim, da ni slučajno izvenmaternična n.. Jaz se kar dobro počutim, samo prej se utrudim in znakec na Clearblu testu je bil kar očiten. Ali se je kateri tudi kaj takega zgodilo? Prav lepo se že vidi v 6. tednu. Seveda, če ni do zanositve prišlo malo kasneje in še dejansko nisi v 6. tednu. Nič paničarit, ker bo še vse OK. Nekatere se razburjate, da so nekatere punce tako hitro naročene. Pri nekaterih je nujen obisk G. takoj po pozitivnem testu zaradi težav, ki so jih imele prej....
|
|
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 4.1.2010 19:28:58
|
|
|
|
tulpek
|
Js sem šla zaradi rahle krvavitve na pregled, ko sem bila noseča točno 6 tednov (včeraj je bilo eno leto ) in je videl, da srček bije. Ampak je pa zagotovo vsaj eno minuto gledal v ekran in enkrat rekel, da bije, potem da ne more določit, pa da ne... na koncu se je odločil, da bije. In ta srček je ravnokar zaspal
|
|
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 30.8.2011 19:22:03
|
|
|
|
lonypg
|
po izračunu , če sem imela 30.7. zadnjo M, pride da sem v 5. tednu, ampak danes mi je ginek. na pregledu rekla...da se še nič ne vidi, da sem komaj 3 tedne in nekaj dni noseča....kako to, ne razumem.... Naročila me je čez 14 dni spet.....:(( Lp
|
|
|
|
RE: v katerem tednu viden plod na UZ 31.8.2011 11:30:36
|
|
|
|
_vanilija_
|
nes mi je ginek. na pregledu rekla...da se še nič ne vidi, da sem komaj 3 tedne in nekaj dni noseča....kako to, ne razumem.... Naročila me je čez 14 dni spet.....:(( Ne se obremenjevat, možno je da si imela pozno ovulacijo, ni toliko važan datum zadnje M, ampak datum ovulacije. Čestitke za !
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?