|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NKD - bodiji
13.11.2009 8:18:01   
lenca1
Ali jih katera že uporablja (zanima me predvsem, če hitro izgubijo obliko-se raztegnejo in če izgubijo barvo-zbledijo). Zaenkrat sem kupila samo 2 (imajo ful lušne, sam hitro grejo, ker so tako poceni). Če so kvalitetni bi jih vsekakor rada kupila več.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NKD - bodiji
13.11.2009 10:56:16   
imee
Žal bodijev NKD jaz nimam in ti glede tega ne morem svetovati. Lahko pa ti mogoče v razmislek povem, da sem pred enim tednom v eni priznani otroški trgovini kupila plišastega pajace naši dojenčici. Ko sem doma pogledala je ne etiketi napisano "proizvedeno za NKD". Edino razlika, ki je, je verjetno v tem, da bi za ta pajac v NKD-ju plačala manj, kot v prodajalni, kjer sem ga kupila.

Samo v razmislek

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2009 12:04:32   
jancika83
hej

Večino stvari za našega pobčka kupujemo v NKD in smo res zadovoljni (od bodijev, pajackov, nogavičk, slinčkov...). Res pa moraš iti tisti dan, ko se akcija začne, ker drugače vse poberejo:)

lp

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2009 12:09:48   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: jancika83

hej

Večino stvari za našega pobčka kupujemo v NKD in smo res zadovoljni (od bodijev, pajackov, nogavičk, slinčkov...). Res pa moraš iti tisti dan, ko se akcija začne, ker drugače vse poberejo:)

lp

ja mi za našo bejbiko tud

(odgovor članu jancika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2009 14:42:16   
NINOLINA
kvalitetno in poceni kupujem v avstriji

lp
nin@

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2009 22:11:40   
anika87
Ojla!
Jaz sem poleti kupila bodije v NKD, tiste bele, ki so po trije pakirani, več jih tam nisem kupila, ker smo pač dobili in nisem rabila, sicer bi. Tisti trije beli so mi bili najboljši od vseh, super material, raztegljivo - a se ni raztegnilo, za krčenje ne vem, ker sem takrat sušila veni, mogoče bi se v sušilcu skrčil user posted image , ker se mi zdaj vsi ostali malce skrčijo, ko dam v sušilca, ampak zdej res nisem že neki časa nič kupla tam... ker pač ne rabimo. Drugače pa sem z vsem iz te trgovine zadovoljna (tudi zase sem že dosti kupila).
Aja, sem se spomnila - sem pa kupla tudi 2 pajaca za spat, ki sta se pa skrčila v sušilcu, po moje kar za par cm, ampak tudi vse ostalo, drugje kupljeno se...user posted image Še najbolj pa so se mi Sparovi bodiji, Tuševi pa so mi tudi super (samo zdaj jih pri nas več nimajo na zalogi).

< Sporočilo je popravil anika87 -- 13.11.2009 22:13:33 >

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu NINOLINA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2009 18:14:04   
TuBoLina_86
jaz kupujem predvsem nkd in kik, če imajo tisto nalepkico textilien vertauen ko je neka rožica gor, kupim še raje, saj imam z izdelki le dobre izkušnje....

pa še cena ni velika.... glede na to, da jih kar hitro prerasejo...

pa tudi rada kupim kaj v h&m, c&a,.... ampak v glavnem kupujem v kiku in nkd-juuser posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
16.11.2009 22:32:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TuBoLina_86)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2009 8:53:52   
aromaja
To tudi mene zanima. Prvič slišim za NKD.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2009 9:11:17   
lenca1

IZVIRNO SPOROČILO: Mima83

Kje pa je ta nkd?

V Ljubljani je ena trgovina na Rudniku (zraven Baby Centra), druga pa je znotraj Supermarketa Tuš v BTC-ju. Mogoče se pa da na internetu pogledat seznam trgovinuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.11.2009 9:13:23   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

To tudi mene zanima. Prvič slišim za NKD.

Ker mene ne vprašaš. user posted image

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?