Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najemnina ali obrok kredita - višina 13.11.2009 9:33:31
|
|
|
|
vrtnica.m
|
420 € najemnina + ca. 170 € stroški
|
|
|
|
RE: Najemnina ali obrok kredita - višina 13.11.2009 11:47:19
|
|
|
|
Nika v službi
|
Sva lastnika hiše, strošek smo si delili na 3 dele - nekaj midva prišparanega, nekaj moji starši podarili, nekaj njegovi dali z darilno, kar pa je nama zmanjkalo, sva staršem odplačevala 10 let, direktno, na roko, brez obresti. Zdaj pa smo na svojem in brez kredita, no, imava enega manjšega (krajšega) za obnovo te nepremičnine, obrok je cca. 350€/mesec. Ja, lahko rečem, da sem srečnica.
|
|
RE: Najemnina ali obrok kredita - višina 13.11.2009 11:59:30
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** Midva imava svoje stanovanje. Kredita za stanovanje nimava, najemnine pa tud ne. Stanovanje vama verjetno ni padlo z neba . Je bilo podarjeno, kupljeno, sezidano? Mož je podedoval. Stanovanje je bilo golo in sva ga uredila od podnov do vsega ostalega s streho vred sama. Sva dobila velik del, ampak vložla sva pa 15 mio bivših sit, kredita nisva jemala sva pa bl na tenko živela 3 leta.
< Sporočilo je popravil KIKI**** -- 13.11.2009 12:09:21 >
|
|
|
|
RE: Najemnina ali obrok kredita - višina 13.11.2009 12:33:43
|
|
|
|
Mateja4
|
čina je odvisna od lokacije, preostanek pa o tem, o čem je govora (nakup stanovanja, izdelava mansarde ali prizidka ali gradnja/nakup hiše). Se pa strinjam, da je 26.000€ drobiž za 200 m2 veliko streho nad glavo. IZVIRNO SPOROČILO: Belika IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Kakšen je znesek pri vas? Pri nas je 420€ najemnine. Je kakšna srečnica, ki nima ne enega, en drugega (tekoči stanovanjski stroški in stroški adaptacij tukaj niso mišljeni)? Jaz sem ena izmed srečnic, ki nima ne enega ne drugega Jaz tudi
|
|
|
|
RE: Najemnina ali obrok kredita - višina 13.11.2009 13:13:31
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
2 stanovanjski kredita..skupaj cca 700€ na mesec...en še 12 let, en pa 8 let
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2009 14:43:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2009 15:25:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?