|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posebna zahvala dr. Strahovi!
16.6.2005 13:06:52   
Anonimen
Lep pozdrav!

Naj vam najprej razložim situacijo...

25. maja sem ostala brez zaposlitve in včeraj, 15. junija, bi morala dobiti zadnjo plačo in plačilno listo. Pa je nisem. Kaj in kako bom ukrepala glede tega, je druga zgodba, dejstvo pa je, da sem se v začetku junija naročila za pregled nuhalne svetline pri dr. Strahovi v Domžalah.
In ker včeraj ni bilo plače in ker nihče ne ve, kdaj bo, če bo sploh, sem morala začeti krepko razmišljati, kaj zdaj. Živim v najemu, imam sina,... in 20.000 SIT otroškega dodatka. Za ta mesec je v bistvu to vse. Seveda sva morala z mojim partnerjem narediti ekspresni finančni plan za en mesec in prišla sva do rezultata, da se bova morala odreči vsemu, kar ni življenjsko nujno.
Slišati je grdo, ampak nuhalna svetlina ni. Če bi bila življenjsko nujna, bi bila v obveznem zdravstvenem zavarovanju. Ne glede na to, kako sem računala, nisem prišla do nobenega zneska, sploh pa ne do 12.000 SIT, kolikor stane pregled.
In potem sem se odločila, da bom danes zjutraj poklicala v ordinacijo dr. Strahove in jih prosila za zamik plačila. Slej ko prej pa to plačo vendarle moram dobiti, hudiča! Sestra, ki se je javila, je bila ekstremno prijazna. Rekla je, da zamik plačila sicer ni njihova praksa, vendar se bo pogovorila z dr. Strahovo, jaz pa naj kar pridem ob 11-ih, kakor sem naročena.
In sem seveda šla. Nihče me ni nič vprašal, niti med samim pregledom, in lahko sem v miru uživala v gledanju našega dojenčka (o izvidih kasneje). Pred odhodom iz ordinacije pa...
Dr. Strahova mi je sprintala izvid in dve sličici in me vprašala, če sem jaz tista, ki sem zjutraj telefonirala. Me je kar malo stisnilo, ko sem pokimala. Ona pa mi je rekla, da se je glede na situacijo tekom dopoldneva odločila, da bo stroške tega pregleda krila ona oz. da mi pregled podari, jaz pa naj denar, ko ga bom dobila, raje zapravim za dojenčka!!!
Nekaj sekund sploh nisem prišla do sape. Nisem mogla verjeti. Potem je seveda kar bruhnilo iz mene. To je dejansko stvar, ki je nisem pričakovala. Glede na nastalo situacijo sem jo seveda sprejela z veseljem in ji obljubila, da to z moje strani ne bo ostalo pozabljeno, na poti domov pa sem se odločila, da ji bom denar vseeno prinesla, ko se uredi tole glede moje plače oz. zaposlitve na splošno.
Javne pohvale je vredno dejstvo, da še obstaja nekdo, ki razume trenutno (ali pa splošno) slabšo finančno situacijo in ki razume, da otroci za to niso krivi oz. ne bi smeli biti prikrajšani. Pregled ni bil obvezen, je bil pa zame zelo pomemben, saj so bile pri partnerjevem pokojnem bratu genetske napake in, saj veste, želela sem se prepričati...
Kar se pa izvidov tiče...
Noseči smo 12 tednov in 4 dni in nov PDP, ki ga ne bomo več prestavljali, je 25.12.2005!!! Božič!!!
Veliki smo 63 mm, imamo vse okončine in vse organe, vse naj bi bilo normalno (vsaj, kolikor se vidi na UZ, seveda), srček nam bije s 160-imi utripi na minuto, veselo mahamo z ročicami in nožicami, imamo vse prstke...
Na splošno pa, izvid:
rizik za kromosom 21 - 1:7782
rizik za kromosoma 13 in 18 - 1:11582

Za konec torej... HVALA!!!

Brez besed sem...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
16.6.2005 13:10:21   
Erdbeere
:bravo: vse pohvale dr. Strahovi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2005 13:17:11   
Nannn
Sem si prebrala tvojo zgodbo in se sama ne morem verjet da na tem svetu se obstaja kdo ki je tako dobrosrcen...res vse pohvale dr.Strahovi...

LP Nannn :nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2005 13:24:54   
Anonimen
Meni so kar solze v oči stopile :(( pa ne od žalosti, da se razumemo :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2005 13:25:36   
pety78
Nasvet z moje strani...

Če ti je pregled podarila, ga vzami v dar. Verjetno bo tebi ta denar res bolj prav prišel, ona ga pa ne bo tako zelo pogrešala.
Lahko pa ji kakšno pozornost podariš. Nekaj malega. Bo verjetno še bolj vesela. ;)

Res lepa gesta!:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2005 13:33:37   
Blink1
Kako lepo. Me pa res veseli, da so tako prijazni ljudje na svetu.

Defenitivno ji nesi kakšno pozornost, ko boš lahko in se ji še enkrat lepoooo zahvali.

Pa lep pozdrav in čimlepšo nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2005 13:42:01   
pravljica
jaz bi ji po rojstvu poslala slikico z zahvalo, v katero bi zapisala kako in kaj, da bo vedela, za kaj se gre

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2005 14:03:58   
Margareta
Vse kocine so mi šle pokonci. Tole je pa res lepo od nje, da razume stisko mamice.:bravo:
Upam, da se ti bo finančna situacija uredila:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.6.2005 15:31:20   
*AnaL*
Kar ne morem verjet...
Vsa pohvala dr. Strahovi.
Sem malce pojokcala, ko sem brala, res lepo od nje.:bravo::bravo::bravo:

Upam, da ti bo kmalu uspelo uredit tudi finance...
L.P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.6.2005 15:36:50   
rija
Ganjena sem.
:bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
16.6.2005 16:01:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.6.2005 16:15:57   
Grascakinja
To je bilo pa zelo lepo in na mestu od nje. Vsaka čast!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.6.2005 18:52:37   
Anonimen
No, jaz sem tudi brez besed in zelo zelo prijetno presenečena. Bravo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.6.2005 22:18:24   
snorlax
Se strinjam s Pravljico. Slikca z zahvalo bi bilo super.

Drugače sem bila pa tudi jaz pri njej na NS in je to najboljša G, kar sem jih kdaj videla.

Prijetno nosečnost ter lepo in zdravo štručko ti želim! Pa da bi se ti finance tudi čimprej uredile!

L.p.:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?