Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tiste ki ste s sexom sprožile porod 11.11.2009 13:33:23
|
|
|
|
luan
|
Evo, jaz sem šest dni do roka in se že tri tedne ful crkljamo pa nič.Tako, da ne verjamem, da to sploh deluje.Ali pa mogoče ne delamo prav . Bi tudi jaz rabila kak konkreten recept.
|
|
|
|
RE: tiste ki ste s sexom sprožile porod 11.11.2009 17:24:23
|
|
|
|
mamica2009
|
Še noben ni not ostal pa tudi vajin no bo.Kdor čaka dočaka.
|
|
RE: tiste ki ste s sexom sprožile porod 11.11.2009 19:32:18
|
|
|
|
lepi čeveljc
|
Menda je trik v spermi (vsebuje hormone, ki mehčajo maternični vrat).
|
|
|
|
RE: tiste ki ste s sexom sprožile porod 11.11.2009 19:42:34
|
|
|
|
luan
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepi čeveljc Menda je trik v spermi (vsebuje hormone, ki mehčajo maternični vrat). Ja vem , saj zato pa . Aja pa ena je napisala, da ni še nobeden not ostal.Je ja.Sem brala enkrat v enem časopisu, da so eno indijko operirali, ko je bila stara šestdeset let pa je imela kosti ploda not.Ali nekaj podobnega.Tako da tudi not so že ostali .
|
|
|
|
RE: tiste ki ste s sexom sprožile porod 11.11.2009 21:40:04
|
|
|
|
somic
|
ma kaj ni fora v tem, da ženska doživi orgazem in se s tem porod sproži ( ). mislim, da sem tako slišala. imamo pa pri nas še nekaj časa, pol bomo pa sprobavali in preverili, če to drži ali ne. kar se tiče tiste indijke... otrok ji je okamenel in so ji čez pribljižno 20 let izrezali ven to gmoto, ki je zgledala kot fosil. čisto tako za info...
|
|
RE: tiste ki ste s sexom sprožile porod 12.11.2009 8:27:34
|
|
|
|
pipi
|
Ojla, jaz sem bila dva dni čez rok, okoli 14h sva bila v akciji, ob polnoči smo zibali. Mogoče naključje ali pa tudi ne. Orgazma nisem doživela.
|
|
|
|
RE: tiste ki ste s sexom sprožile porod 12.11.2009 9:13:48
|
|
|
|
emina83
|
No, pri meni je bilo pri obeh takole. 14 dni pred pdp, sma sexala, in je prišlo obema. Meni FULLL, da mi je kr cel trebuh utripal. Tak močnega orgazma, pa še nisem nikoli prej čutila. Se mi je pa pol porod začel s popadki-obakrat. Približno 7-8 ur po sexu. Fora je v tem, da sperma mehča mat. vrat, tvoj orgazem, pa povzroči krčenje maternice. No vsaj pri meni je bilo tako. Sam jaz s sexom nisem hotela sprožiti poroda, se je zgodilo samo od sebe. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: tiste ki ste s sexom sprožile porod 12.11.2009 12:14:46
|
|
|
|
Alči
|
Joj, midva sva skos...sploh nisem vedla da lahko to sproži porod, ampak men je ful dogajalo in sem skos po mojemu skakala, pa sem bla 7 dni dni čez rok, pa ni nič pomagalo. Pa še to se nisem sama dost odpirala niti nisem mela močnih popadkov....Bolj lari fari, če mene prašate.
|
|
RE: tiste ki ste s sexom sprožile porod 12.11.2009 12:19:59
|
|
|
|
Hanuši
|
dejstvo je, da sperma mehča maternični vrat, a ne sproži popadkov. Ko bo čas bo bebica v tvojem naročju, s sexom, brez sexa, s hudimi ali manj hudimi bolečinami, skratka ven bo prišla.
|
|
RE: tiste ki ste s sexom sprožile porod 12.11.2009 14:32:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ne verjamem, da lahko karkoli sproži porod, če telo ni pripravljeno, razen geli, umetni popadki in ostalo, kar imajo v P. Mogoče razne stvari delujejo, če bi se že samo od sebe začelo zelo kmalu, sicer pa ne. Sem bila pošteno čez rok (10 dni) in sva poskušala vse, seksala vsak dan, imela sem več orgazmov v eni rundi, hodila po stopnicah kot zmešana, vozila sobno kolo, se vozila po makadamu 50 km (med vožnjo sem upala, da se nič ne začne, ker sva bila v hribih bogu za hrbtom), se nalivala z donatom... nič ni pomagalo, dokler me niso priklopili na umetne popadke. Tak da naslednjič se zagotovo ne bom tako trudila z vsem možnim početjem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?