|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako iz tega vrtinca?
10.11.2009 10:02:54   
Anonimen
Sem eno bitje, ki se je kot že marsikatera izmed vas znašla v vrtincu čakanja upanja in razočaranj, joka in spet nabiranja novih moči za nov poskus user posted image . Vem, da nas je veliko takih, ki se že dalj časa trudimo za user posted image in verjetno nimam pravice tule stokat, ampak jaz si želim spet normalno živeti. In ne da se vse moje misli čez dan vrtijo okrog tega, kdaj so plodni dnevi, kdaj morava sexat, kakšen je izcedek, pa bazalna temperatura...in potem vprašanja ali se je prijelo? ali me kaj ščemi v prsih in špika tam spodaj? Kaj slabosti? Joj, a lohko spijem 1 kozarec vina več, kaj pa če sem že noseča? Pa tista folna kislina ki sem se je že nažrla, pa mi zaradi nje že slabo ratuje! ...Potem pa spet izcedek in user posted image in razočaranje in jok, pa slaba volja, ki vodi še v kakšen prepir...Pa neskončna vprašanja: Ali bova sploh še imela kakšnega otroka? Pa tako sva si želela veliko družino, vsaj4-5 otrok. Saj vem, da nam življenje streže po svoje ampak...Potem pa še tista nadležna vprašnja, ja vaša ta mala rabi družbo, kdaj bo kaj? A bo kar edinka? Glej kako so ostale pohitele? Kaj še čakata?

In vse to vsak mesec znova...ko čakam vsak mesec na tistiuser posted image in upam da bom prišla ven iz tega začaranega kroga razočaranj in pogoltnjenih solz. Rada bi, da se to konča! Nočem tako živeti, da samo o tem razmišljam in na to čakam. Imam čudovitega moža in prelepo hčerko, fajn službo...ves čas si govorim, da moram nehat čakat in če nama bo namenjeno se bo zgodilo! Če se ne bo, pa bomo tudi srečni, ker se imamo radi...mi trije! Samo ne vem kako naj odklopim vse to...če hočem se vsaj malo potrudit, vem da bom spet gledala plodne dneve in bom spet na istem...in bom vsak mesec čakala/ne čakala user posted image . Kako naj pridem iz tega vrtinca, se preusmerim na vse druge lepe stvari v mojem življenju in ohranim upanje, da bomo še kdaj zibali?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako iz tega vrtinca?
10.11.2009 10:17:05   
vrtnica.m
Ene se tukaj trudimo za prvega otroka več kot 5 let (ene še več) !!!

Drugače pa ti verjamem, da ti je hudo. Tudi meni je, ker še nama ni uspelo. Sama pri sebi sem si razčistila, da več si ne merim nobene temperature, ne delam več nobenih ovulacijskih testov, .... in ne poslušam več ljudi, ko me sprašujejo ali kaj z mojim razmišljama o naraščaju. Poskušam živeti čisto normalno in zbiram energijo za novi boj (ponovni IVF postopek) v januarju 2010. In če se mi zahoče, tudi kak kozarček več popijem - se vsaj malce "prepustim" normalnemu življenju brez skrbi  user posted image .

Tako da, UŽIVAJ ŽIVLJENJE, KER JE SAMO ENO user posted image  in se prepusti - če je vama usojen še en otrok potem bo, če pa ne, pa se je treba sprijazniti in živeti naprej.

Pa lep dan ti želim in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti pošiljam.

m.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2009 10:29:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

Ene se tukaj trudimo za prvega otroka več kot 5 let (ene še več) !!!

Saj vem, user posted image user posted image user posted image zato se zavedam, da se ne bi smela pritoževati, pa sem vseeno zalostna in jezna nase, ker me je ta stvar tako hendikepirala, da sploh ne znam več normalno uživat življenje.  In vsem vam iz srca želim otročička.

Zato bi tudi rada odklopila...sem bila tudi že na OBMP 5x-neuspešno...pa mi moj partner reče: ja, ma če se ne bova trudila, pa sploh ne bo uspelo. Res en začaran krog, ki ga bom morala pretrgati!

(odgovor članu vrtnica.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2009 10:31:47   
Ejla
Tako da, UŽIVAJ ŽIVLJENJE, KER JE SAMO ENO user posted image  in se prepusti - če je vama usojen še en otrok potem bo, če pa ne, pa se je treba sprijazniti in živeti naprej.

Se podpišem!

< Sporočilo je popravil Ejla -- 10.11.2009 10:32:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2009 10:44:56   
Anonimen

Pa lep dan ti želim in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti pošiljam.

m.

Tudi tebi vrtnica objemčke...upam, da vama v januarju v novem IVF posije sonce, saj ni lepšega kot imeti otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2009 10:57:14   
hektorina
Draga Anonimna! So stvari, kjer ne moreš izključiti srca in razmišljati z glavo. Midva sva čakala 15 let . In dočakala. Kmalu bo eno leto odkar sem mamica. Ti občutek, ko postaneš mami že poznaš, zato ti ne bom nakladala o tem. Šla sem skozi štiri postopke IVF in vsakič sem verjela v uspeh. VSAKIČ. Pa sem bila v drugo res noseča. Žal je pikici nehal biti srček. In, ko me je čakal le še en zamrznjenček (zadnji) sem prijateljici nekaj dni pred vstavitvijo rekla, da "mogoče pa mi ni usojeno biti mama". Še zdaj se živo spomnim, kako me je zlomilo, ko sem to rekla na glas.Jokala sem kot dež. Pa vseeno so to bile le besede. Zato me je zlomilo.ko sem se slišala, kaj govorim. Ker sem globoko v sebi verjela, da to ni res. In da mami BOM. Ker sem pač morala v nekaj verjeti. Ni druge... Pa da ne pozabim, da sem sedaj že stara "kanta", čez štiri dni bom 40. Počutim se pa najmanj 10 let mlajšo user posted image ... Verjetno tudi zaradi mojega fantka. Tako, da ti lahko svetujem le, predstavljaj si cilj v srcu, ne v glavi. Ta ti naj bo le v pomoč, da boš znala pomagati srčku, ko ta ne ve več naprej in išče izhode, kjer jih ni. Srečno puncauser posted image !

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2009 11:02:59   
nadka30
se podpišem pod hektorino in vrtnico; UŽIVAJ ŽIVLJENJE, KER IMAŠ SAMO ENO
anonimna koliko pa imaš staro punčko?Mislim da bi bilo dobro da bi se posevtila svoji punčki, ker verjetno tudi ona čuti da nisi vedno stoprocentana zraven nje
Želim ti da čim prej zagledaš svoj plus
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2009 11:19:38   
Anonimen
Hektorina hvala za tvojo izkušnjo!user posted image In za tvojo energijo in vztrajnost! Jaz sem razdeljena ravno med to...VZTRAJANJE ali SPREJETJE.

Nadka30, to si ves čas govorim, da se bom posvetila več moji punčki...in saj se, veliko, in še bolj se bom...ampak zvečer, ko jo dam spat ali po poti iz službe ali zjutraj ko še vsi spijo, razmišljam o tem, o tem, kako lepo bi bilo tudi zanjo imeti še nekoga, da bosta imela drug drugega ko bosta odraščala in ko bosta odrasla.

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2009 11:24:30   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem razdeljena ravno med to...VZTRAJANJE ali SPREJETJE.

Mogoče ti bo lažje če boš VZTRAJNO SPREJEMALA vse, kar ti dana situacija ponuja in pri tem ne pozabi na vse lepo okrog sebe.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2009 11:29:48   
Anonimen
Sprejemam, sprejemam...in včasih se zlomim...tako kot danes. Jutri je nov dan.user posted image

(odgovor članu hektorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2009 11:49:47   
vrtnica.m
[[/quote]

Tudi tebi vrtnica objemčke...upam, da vama v januarju v novem IVF posije sonce, saj ni lepšega kot imeti otroka.

[/quote]

hvala ti user posted image
saj bo tudi vama uspelo - kot pravijo: UPANJE UMRE ZADNJE user posted image

< Sporočilo je popravil vrtnica.m -- 10.11.2009 11:50:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2009 14:06:51   
suzi 1974
Pozdravljena!
Popolnoma te razumem kar si napisala, saj ko sem prebrala sem imela občutek kot da piše o meni.
Tudi mi imamo doma eno zlato punčko, ki sva jo z možem težko čakala in pričakala z vsemi tegobami in težavami po 6 letih. Celo ginekolog ni mogel verjeti da smo pripeljali nosečnost do srečnega konca.
Tudi midva sva si želela večštevilčno družino in ko sva dobila v varstvo hčerkico sva bila seveda presrečna in hvaležna starša da imava (vsaj enega) otroka in to zdravega! Vendar večja kot je, bolj ko se razvija in napreduje, veča se najina želja po še kakšnem otroku. Do sedaj - po porodu sva poskusila z medicinsko pomočjo že velikokrat - a žal neuspešno. Iz dneva v dan je moja lastna želja postati mamica še enemu otročičku manjša, ker sem resnično hvaležna za enega otroka-hčerko, vendar iz dneva v dan je želja po bratcu ali sestrici hčerki - mi je težje, predvsem zaradi nje same, ker ima neizmerno rada otroke, vedno išče dužbo,....in tudi prosi zvećer ob molitvi za bratca ali sestrico. In resnično si z možem tudi midva želiva da bi imela skozi življenje možnost spoznati sestrsko ali bratsko ljubezen in v njen dobiti varnost in potrditev.Sedaj ima 4 leta. In še vedno se trudimo z zdravniki da bi se nam zgodil ponovni čudež,....
In kot si sama napisala - je kot nek vrtinec vsak mesec glede vseh meritev, številk, ...pa četudi jih ne merimo vedno , vendar ob vsakomesečnem perilu se nam zamajejo tla pod nogami....in ta vrtinec lahko mučno muči iz meseca v mesec in nas duši....vendar moramo biti močne in živeti naprej, z ljubeznijo zalivati svoj neprecenljivi dar - otroka in dragega moža, in se čim bolj truditi dajati veselje okoli sebe, kljub vsakodnevnim vprašanjem-kaj pa vidva spet čakata-ali boste imeli samo enega? Tudi moj mož reče, če se ne bova trudila ne bo nič. Vendar velikokrat sem že od tega vrtinčenja zelo utrujena in pač zmanjka moči za trud in vsakodnevne odgovornosti, ki bi mi bile v umirjenem stanju v eno samo veliko neizmerno zadovoljstvo. In spet pride dan ko sem močna in čvrsto se znam boriti naprej......
Ves trud ki se vlaga v željo po otroku se kopiči v našo notranjo rast in mislim da ni važno ali se "borimo" za prvega otroka ali za tretjega-vedno je ob slabem rezultatu žalost in zopet zavedanje, da se moramo spet spravit skupaj-se setavit in nadaljevati ter v harmoniji funkcionirat. Ob vsakem negativnem poskusu mi pridejo v možgančke misli, zakaj mora bit tako....vsak mesec imam to stanje zopet potrjeno---in res ni prijetno.Je utrujajoče a vendar me čaka in me potrebuje res neprecenljivo bitje, ki se ji darujeva z možem in nama vsak dan tudi potrjuje da obstajajo čudeži in nama ravno ona da moč in vero za naprej.
Tukaj smo same močne ženske, ki imamo možnost, ko pademo na tla da lahko tudi to naglas povemo-in zato sem zelo vesela. Do sedaj sem vas le brala-ob tvojem javljanju sem se pa prvič oglasila, ker vem kako se počutiš, in vem da nas je s takšnimi počutji veliko. Za vsakodnevno življenje je najpomebnejše naše notranje počutje in mir, ki si ga lahko s pogovorom med seboj o našem notranjem nemiru učvrstimo in si pomagamo!
Še naprej se bom trudila in verjela v naše male čudeže-pa če je to prvi, drugi ali tretji - vsi ti podarjeni čudeži so neponovljivi in neprecenjivi in predvsem zaradi darovane ljuebezni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.11.2009 21:49:53   
niky31
Živjo

Najpej en velik user posted image .

Anonimna, hudo mi je ko vidim, kako se včasih življenje poigrava z našim življenjemin nas preizkuša.

Razumem , da si želiš veliko družino in verjamem ti,da ne moreš iz sebe, da nebi premišljevala, se sekirala vsk mesec posebej in bila ob neuspehu žalostna in obupana.

Rada bi ti mogoče le svetovala, da če imaš super moža in prelepo hčerko ter da imaš lepo življenje, ne pozabi na vse to, in ga uživaj s polno žlico
Verjemi v to, da bo spet sreča posvetila na tvojo stran vendar pazi da ne posvetiš vso pozornost samo na to, med tem živi in uživaj v krogu družinice ki jo imaš in z ljudmi ki so okrog tebe in te imajo radi in katere imaš rada ti. Ne dovoli da ti bo ta skrb in strah spravilo v obup in bo šlo vse mimo tebe ( ker ne boš bilasposobna biti srečna ker posvečaš vso pozornost v to da bi zanosila). Tudi to kar maš moraš ceniti kar se da. Živjlenje je zalo kratko in moraš ga ceniti in uživati s tvojo družinico.

To sem ti napisala, ker mi je umrla mama ko sem bila še najstnica in to mi popolnoma spremenilo pogled na življenje.
Zato ti želim, da bi uspela biti srečna v krogu družinice ki jo imaš in jaz sem sigurna da če boš bolj sproščena in bolj vesela, boš kmalu ugledala drugi plusek.

Vso srečouser posted image user posted image

(odgovor članu suzi 1974)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.11.2009 15:24:36   
Anonimen
suzy, to da nas več dozivlja podobno, mi je v oporo, ker potem veš da nisi sam s temi mislimi, čeprav si za vsako posebej, želim da ji ne bi bilo treba skozi vse to....Ampak, potem ko se skihaš, razmisliš, si itak rečeš...Vztrajal bom, ker je življenje tako lepo, da mi je dalo tako lepo družinico, ljubezen, zdravje, službo, prijatelje...in resnično ne bom nehala upati tudi na še en naš mali čudež, čeprav ne bom več toliko misli usmerjala k temu...naj pride ko pride!! Hvala za tvoje besede, in želim tudi tebi veliko poguma, veselja in še enkrat doživeti takle čudež kot je spočetje in rojstvo otroka.

niky31, tudi tebi hvala za podporo...kot sem že rekla, danes je nov dan, sončen, pogled mi je jasen , sedaj bolj vem kaj moram narediti in kako živeti, upam da bo tudi v praksi šlo!user posted image Ko pride temačen trenutek, se človek hitro spozabi, kaj vse lepega ima in za kaj vse smo lahko presrečni. Res hvala puncam na forumu, ker vedno najdete prijazno besedo, spodbudo, izkušnjo, da potem lažje najdeš v sebi tisto energijo in moč , ki te pelje po pravi poti naprej!

Vsem veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na martinovo, da bomo v rožcah danes in še naprej!

(odgovor članu niky31)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2009 15:58:00   
Katjusa

Ene se tukaj trudimo za prvega otroka več kot 5 let (ene še več) 
!!!

Drugače pa ti verjamem, da ti je hudo. Tudi meni je, ker še nama ni uspelo. Sama pri sebi sem si razčistila, da več si ne merim nobene temperature, ne delam več nobenih ovulacijskih testov, .... in ne poslušam več ljudi, ko me sprašujejo ali kaj z mojim razmišljama o naraščaju. Poskušam živeti čisto normalno in zbiram energijo za novi boj (ponovni IVF postopek) v januarju 2010. In če se mi zahoče, tudi kak kozarček več popijem - se vsaj malce "prepustim" normalnemu življenju brez skrbi  user posted image .

m.

nisem vsega brala ampak tole..... pa ni neka tolažba in ja pa kaj a mislite, da se kasneje kej drugače dogaja... tud jst nisee ne prvič ne drugič takoj zanosla in smo tud hodl okol zdravnikov in sem misla ko bi imela vsaj enega in ja ta en se je zgodil in potem želja po drugem in spet ni blo takoj spet vsak mesec razočaranje..... z mojmu sma skoraj 8 let skupaj in imam občutek da sexama samo še zato da bi dobila user posted image .... tokrat delamo na tretjem ampak si tega tretjega nič manj ne želim kot sem si prvega..... edina razlika je da imam manj časa razmišljat... računat mi pa tak nima smisla ker imam PCO tako da so moje O čist en velik lotouser posted image
hočem rečt to da je v vsakem primeru hudo in da to ni tolažba imam vsaj enega..... enostavno srčku nekaj manjka in dokler tega ni pač hrepeni po tem, da to dobi.....

ni prav da se ene trudite za prvega in da čakaš iz dvena v dan jokaš računaš in ko že upaš ko ti 1 teden zamuja in potem spet nič ampak kaj čemo to je narava in z njo se borit traja včasih malo dlje....

mene je moj mož tolažil ko ni in ni bilo, da sej bo sam da pač boma dobila posebnega dojenčka in nanj morama počakat. takih pač ne nosijo vsak dan.... in res oba najna sineka sta nekaj posebnega.....

punce držim pesti za vse nas, da čim prej zagledamo user posted image user posted image pa naj bo to prvič, drugič ali pa petič sam da bo.....

Vrtnica je zelo lepo napisala.... živeti je treba za ta trenutek to pa ne pomeni, da si nekaj ne smemo želet in po nečem hrepenet..... ne strinjam se pa da se je treba z nečim sprjaznt dokler imata možnost se borit, da ti kasneje v življenju ni žal, da si prehitro obupal....

Neposredna povezava do sporočila: 15
12.11.2009 9:55:49   
vrtnica.m
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Vrtnica je zelo lepo napisala.... živeti je treba za ta trenutek to pa ne pomeni, da si nekaj ne smemo želet in po nečem hrepenet..... ne strinjam se pa da se je treba z nečim sprjaznt dokler imata možnost se borit, da ti kasneje v življenju ni žal, da si prehitro obupal....

Katjuša: Nisem želela nič slabega napisati s tem da uživaj življenje ker je samo eno. Do tega spoznanja sem prišla ker so se mi letos res same grozne stvari dogajale: Letos mi je umrl oče (star komaj 57 let) in to na dan ko sem bila v bolnici za laparoskopijo, po treh mesecih mi je umrl dedek na poroki - se je zgrudil pred cerkvijo, prijatelja je zbil avtomobil, brat je ostal brez službe z majhnimi otroci, z mojim se trudiva 5 let da zanosiva, sem v LJ službi (nisem iz tega konca SLO) ker v  mojem kraju ne dobim službe in težava je v tem, da doma imam kje za stanovati, tukaj pa sem v najemniškem stanovanju in si ne morem privoščiti lastnega stanovanja,... skratka lahko naštevam stvari v nedogled. In sem ugotovila, da če se fiksiram samo na ene stvari oz. želje, je težko vse dosegljivo (preveč energije usmerjene v to). Zato pa se je treba prepustiti usodi in če preveč razmišljam o vseh teh stvari se mi bo res kmalu zmešalo. Poskušam na vse gledati iz pozitivne strani - če bo pač bo, če pa ne bo, pa ne bo. Če si lahko kako pomagamo oz. nam lahko kdo pomaga smo lahko srečni. Tako je življenje. V enem trenutku ti čestitajo, v drugi sekudni se zgrudiš in te več ni. Zato je potrebno izkoristiti vsak trenutek v življenju in poskušati razmišljati pozitivno. Res pa je, da nismo vsi enaki. In vsak po svoje doživlja razočaranja. Vendar kljub temu sčasoma ugotoviš da za vsakim dežjem posije sonce, vendar potem spet dežuje,... tako je pač življenje.

Upam, da nisem koga užalila s tem kar sem sedaj napisala - jaz pač gledam na življenje iz te strani.

Lep dan želim
m.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.11.2009 22:00:19   
niky31

Živjo Anonimna,

Veseli me Anonimna da si ujela in razumela kar sem ti napisala.user posted image

Želim ti vse najboljše in ko boš ugledala user posted image nam javi se bomo veselile s tabouser posted image user posted image

Katjuša; Nič slabega nisem mislila s tem kar sem napisala in če sem se slabo izrazila se opravičujem. Želela sem le,da Anonimna ne bi bila tako žalostna, ker vse to ni dobro zanjo in za njeno družinico, in jo poskušala samo spomniti da ima krasno družinico, za katero se mora veseliti zdraven pa seveda ji želim da bi ćimprej ugledala ovi user posted image .

Upam tudi da ti bo uspelo, da boš bolj vesela in srečna.

Niky31

Neposredna povezava do sporočila: 17
12.11.2009 22:04:21   
niky31
Popravim napakice: user posted image

Želim vama Katjuša in Anonimna da bi čimprej ugledala user posted image , da bi bile bolj vesele in srečne.

Niky31

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.11.2009 8:26:36   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Katjuša: Nisem želela nič slabega napisati s tem da uživaj življenje ker je samo eno. Do tega spoznanja sem prišla ker so se mi letos res same grozne stvari dogajale: Letos mi je umrl oče (star komaj 57 let) in to na dan ko sem bila v bolnici za laparoskopijo, po treh mesecih mi je umrl dedek na poroki - se je zgrudil pred cerkvijo, prijatelja je zbil avtomobil, brat je ostal brez službe z majhnimi otroci, z mojim se trudiva 5 let da zanosiva, sem v LJ službi (nisem iz tega konca SLO) ker v  mojem kraju ne dobim službe in težava je v tem, da doma imam kje za stanovati, tukaj pa sem v najemniškem stanovanju in si ne morem privoščiti lastnega stanovanja,... skratka lahko naštevam stvari v nedogled. In sem ugotovila, da če se fiksiram samo na ene stvari oz. želje, je težko vse dosegljivo (preveč energije usmerjene v to). Zato pa se je treba prepustiti usodi in če preveč razmišljam o vseh teh stvari se mi bo res kmalu zmešalo. Poskušam na vse gledati iz pozitivne strani - če bo pač bo, če pa ne bo, pa ne bo. Če si lahko kako pomagamo oz. nam lahko kdo pomaga smo lahko srečni. Tako je življenje. V enem trenutku ti čestitajo, v drugi sekudni se zgrudiš in te več ni. Zato je potrebno izkoristiti vsak trenutek v življenju in poskušati razmišljati pozitivno. Res pa je, da nismo vsi enaki. In vsak po svoje doživlja razočaranja. Vendar kljub temu sčasoma ugotoviš da za vsakim dežjem posije sonce, vendar potem spet dežuje,... tako je pač življenje.

Upam, da nisem koga užalila s tem kar sem sedaj napisala - jaz pač gledam na življenje iz te strani.

Lep dan želim
m.

user posted image user posted image kako krutouser posted image user posted image iz srca ti želim, da te kmalu preseneti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: niky31

Popravim napakice: user posted image

Želim vama Katjuša in Anonimna da bi čimprej ugledala user posted image , da bi bile bolj vesele in srečne.

Niky31

ne vem če bom ravno bolj vesela in srečna ker vse to sem... ampak bom izpopolnjena.... sej veste kako to gre človek pač vedno hrepeni vedno mora bit kaka želja kak cilj, da se za to boriš hkrati pa kot pravite uživaš v tem kar že imaš.... sej vse lepo in prav razumem in vem da si želimo samo dobro in prav je da se spodbujamo in ko nam je hudo se pač malo razpišemo, da nam je lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
pridejo dnevi ko si na tleh in za takimi dnevi vedno pride nov dan, ko se pobereš in si srečen, neobremenjen in poln zagona, da dosežeš svoj cilj.....

kot je anonimna napisala cel dan si z otrokom in uživaš v vragolijah, njegovih smešnih stavkih, z njim prebereš pravljico, poješ vse ni da ni ampak zvečer, ko vsi zaspijo, ko nastane popoln mir in ležiš v postelji in ne moreš zaspat si vzameš čas, da misliš na tistega, ki ga še ni in ki si ga želiš..... ko smo se trudli za prvega sem to delala cel dan....user posted image user posted image user posted image user posted image meseci, leta pa letijo.....
imam prjatlco, ki so ji v ponedeljek vstavli 2 žabici in lahko si mislim, kako hudo je zdej 14 dni čakat in je rekla, da če zdej ne bo bo mogla 8 mesecev čakat za nov poskususer posted image user posted image user posted image user posted image .....
nekoč sem brala k je ena pisala, da bi mogla bit proti koncu leta na vrsti za umetno vendar so ji to prestavli na pomlad ker je zmanjkalo denarja za ta nemenuser posted image user posted image user posted image user posted image to je pa kruto in bolano od našega zdravstvauser posted image na srečo je meni obakrat pomagal klomifen in mi ni blo treba čez vse te postopke....

Punce upam, da vam leto 2010 vsem prinese user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
srečnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
13.11.2009 15:06:32   
kago

Midva sedaj delam natem že eno leto... pa ko berem tole si moram priznati, da vse skupaj dobro prenašam. Predvsem po forumih, punce so v bojih po 4 mesece in jokajo kako si želijo otroka, na drugi strani pa so tiste s 5+ leti truda, ki so tiho in si le še želijo otorka. Vem da pa imamo vse slabe in dobre dneve. Jaz se izklopim iz interneta, ne prebiram forumov v tistih dneh, se ukvarjam s svojimi hobiji in se posvetim svojemu kosmatemu otroku. Vsaj zaenkrat.

Vsekako pa nikoli nisem računala in nočem računati vseh dni, ker vem da bi mi bilo samo še težje. Tudi spolne odnose na 2 dni sva ukinila, ampak se nasladi predajava predvsem takrat ko nama paše ter zaradi naju in najinega užitka ter intimne povezanosti. In punce: meni to FUL pomaga, se manj obremenjujem in bolj uživam. Toplo priporočam.

Katjusa: tudi jaz imam PCO (sicer še nepotrjeno diagnozo)... a je bilo ful naporno?  Meni se obeta klomifen

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.11.2009 16:47:11   
niky31
Živjo dekleta,

Zelo mi je žal ko berem tako žalostne zgodbe,  
Na žalost je vse kar je  to da probam pomagati z besedo, tolažbo, ker seveda vem da drugače pač ne morem pomagati, čeprav bi rada.
Vso srečo vsem in da bi se vam uresničile želeje in vas bi življenje obdarilo z user posted image .

Meni so bile vedno všeč družine polne otrok, zato si jih tudi jaz želim tri vendar ne vem kako bo, bomo pač videli kašna bo usoda.

Niky31

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?