Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Vrtnica je zelo lepo napisala.... živeti je treba za ta trenutek to pa ne pomeni, da si nekaj ne smemo želet in po nečem hrepenet..... ne strinjam se pa da se je treba z nečim sprjaznt dokler imata možnost se borit, da ti kasneje v življenju ni žal, da si prehitro obupal.... Katjuša: Nisem želela nič slabega napisati s tem da uživaj življenje ker je samo eno. Do tega spoznanja sem prišla ker so se mi letos res same grozne stvari dogajale: Letos mi je umrl oče (star komaj 57 let) in to na dan ko sem bila v bolnici za laparoskopijo, po treh mesecih mi je umrl dedek na poroki - se je zgrudil pred cerkvijo, prijatelja je zbil avtomobil, brat je ostal brez službe z majhnimi otroci, z mojim se trudiva 5 let da zanosiva, sem v LJ službi (nisem iz tega konca SLO) ker v mojem kraju ne dobim službe in težava je v tem, da doma imam kje za stanovati, tukaj pa sem v najemniškem stanovanju in si ne morem privoščiti lastnega stanovanja,... skratka lahko naštevam stvari v nedogled. In sem ugotovila, da če se fiksiram samo na ene stvari oz. želje, je težko vse dosegljivo (preveč energije usmerjene v to). Zato pa se je treba prepustiti usodi in če preveč razmišljam o vseh teh stvari se mi bo res kmalu zmešalo. Poskušam na vse gledati iz pozitivne strani - če bo pač bo, če pa ne bo, pa ne bo. Če si lahko kako pomagamo oz. nam lahko kdo pomaga smo lahko srečni. Tako je življenje. V enem trenutku ti čestitajo, v drugi sekudni se zgrudiš in te več ni. Zato je potrebno izkoristiti vsak trenutek v življenju in poskušati razmišljati pozitivno. Res pa je, da nismo vsi enaki. In vsak po svoje doživlja razočaranja. Vendar kljub temu sčasoma ugotoviš da za vsakim dežjem posije sonce, vendar potem spet dežuje,... tako je pač življenje. Upam, da nisem koga užalila s tem kar sem sedaj napisala - jaz pač gledam na življenje iz te strani. Lep dan želim m. kako kruto iz srca ti želim, da te kmalu preseneti IZVIRNO SPOROČILO: niky31 Popravim napakice: Želim vama Katjuša in Anonimna da bi čimprej ugledala , da bi bile bolj vesele in srečne. Niky31 ne vem če bom ravno bolj vesela in srečna ker vse to sem... ampak bom izpopolnjena.... sej veste kako to gre človek pač vedno hrepeni vedno mora bit kaka želja kak cilj, da se za to boriš hkrati pa kot pravite uživaš v tem kar že imaš.... sej vse lepo in prav razumem in vem da si želimo samo dobro in prav je da se spodbujamo in ko nam je hudo se pač malo razpišemo, da nam je lažje pridejo dnevi ko si na tleh in za takimi dnevi vedno pride nov dan, ko se pobereš in si srečen, neobremenjen in poln zagona, da dosežeš svoj cilj..... kot je anonimna napisala cel dan si z otrokom in uživaš v vragolijah, njegovih smešnih stavkih, z njim prebereš pravljico, poješ vse ni da ni ampak zvečer, ko vsi zaspijo, ko nastane popoln mir in ležiš v postelji in ne moreš zaspat si vzameš čas, da misliš na tistega, ki ga še ni in ki si ga želiš..... ko smo se trudli za prvega sem to delala cel dan.... meseci, leta pa letijo..... imam prjatlco, ki so ji v ponedeljek vstavli 2 žabici in lahko si mislim, kako hudo je zdej 14 dni čakat in je rekla, da če zdej ne bo bo mogla 8 mesecev čakat za nov poskus ..... nekoč sem brala k je ena pisala, da bi mogla bit proti koncu leta na vrsti za umetno vendar so ji to prestavli na pomlad ker je zmanjkalo denarja za ta nemen to je pa kruto in bolano od našega zdravstva na srečo je meni obakrat pomagal klomifen in mi ni blo treba čez vse te postopke.... Punce upam, da vam leto 2010 vsem prinese srečno
|