Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Glitzi gobica za steklokeramično ploščo 9.11.2009 21:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Za steklokeramiko imam jaz strgalo iz Müllerja, loščilo iz Mercatorja in papirnate brisače, pa se plošča šajna 100 na uro.
|
|
|
|
RE: Glitzi gobica za steklokeramično ploščo 9.11.2009 21:59:44
|
|
|
|
somic
|
ja. dela, samo če je precej prižgano ne gre do konca, tako, da je še vedno strgalo in pasta za ploščo boljša rešitev
|
|
RE: Glitzi gobica za steklokeramično ploščo 9.11.2009 22:01:28
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic ja. dela, samo če je precej prižgano ne gre do konca, tako, da je še vedno strgalo in pasta za ploščo boljša rešitev Hvala, bom torej ostala pri strgalu
|
|
|
|
RE: Glitzi gobica za steklokeramično ploščo 11.11.2009 19:57:42
|
|
|
|
Barbara_L
|
Kaj pa za indukcijo? Jaz s to gobico nisem bila zadovoljna, zdaj imam neko čistilo iz spara, ki pa mi tudi ne odgovarja.
|
|
|
|
RE: Glitzi gobica za steklokeramično ploščo 12.11.2009 16:58:40
|
|
|
|
alenkica
|
Sem jo kupila lih dva tedna od tega. Od Vilede, in sem zelo zadovoljna. Hitreje očistim kot s strgalom, če se kaj huje prime pa uporabim še strgalce. In ni prask,pa lepo se sveti, samo fajn jo moraš odtisnit.
|
|
|
|
RE: Glitzi gobica za steklokeramično ploščo 13.11.2009 14:49:41
|
|
|
|
enea
|
Jaz jo imam že od kar je v prodaji, in moram jo zelo pohvalit . Na primer, danes sem kuhala riž na belo in mi je šlo malo preko, in kaj sledi, vse se je primlo in pržgalo. Vzamem mercatorjevo čistilo za SK in gobico zmočim z toplo vodo in ... gas po plošči, sveti se pa ko nova. Če je pa kaj bolj vzamem še strgalce in dokončam z gobico. Tudi navaden tekoči vim od mercatorja je v redu.
|
|
|
|
RE: Glitzi gobica za steklokeramično ploščo 17.11.2009 19:05:38
|
|
|
|
peterfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L Kaj pa za indukcijo? Jaz s to gobico nisem bila zadovoljna, zdaj imam neko čistilo iz spara, ki pa mi tudi ne odgovarja. GLITZI za teflon in nič drugega. Imamo indukcijsko ploščo že najmanj 8 let in do sedaj nismo uporabljali nobenega drugega pripomočka razen prej omenjene gobice. Smo nekoč poskusili od vilede pa je pregroba in zna pustiti praske. Na plošči nam ni še uspelo kakšne stvari zažgati in si tudi ne predstavljam kako bi jo lahko zažgal.
|
|
|
|
RE: Glitzi gobica za steklokeramično ploščo 22.11.2009 17:39:09
|
|
|
|
Barbara_L
|
Ja, saj zato. Meni se še tudi ni nič zažgalo, kvečjemu zasušilo, ker nisem takoj očistila. Danes sem nabavila merkatorjevo čistilo za steklokeramiko, bom pa še tole glitzi za teflon. Čistilo deluje super. Ima zrnca, ki dobro spucajo površino, moti me le, ker je težko spolirati do visokega sijaja-ves čas se nekaj "vleče"...
|
|
|
|
RE: Glitzi gobica za steklokeramično ploščo 22.11.2009 17:45:26
|
|
|
|
rija
|
jaz sem jo nabavila prejšnji teden...pa je kar ok. sicer pa imam raje strgalo in dr. beckmans čistilo za ploščo...samo ga v dm nisem več zasledila
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?