|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditvena krvavitev
9.11.2009 21:37:11   
Anonimen
Pozdravljene!
Vem, da je bilo o tem že veliko napisanega, a vseeno upam, da boste napisale kakšno svojo izkušnjo, ki jo imate z vgnezditveno krvavitvijo. Zadnjo menstruacijo sem imela 10.10.  V soboto (28 dan od zadnje menstruacije) pa se mi je pojavil bledo rozast izcedek, ki je trajal tudi v nedeljo. Urin je bil vedno čist in nič pomešan s krvjo. danes dopoldne pa se je na dnevnem vložku pojavilo malo sveže krvi, sedajle popoldne pa ni o menstruaciji ne duha ne sluha več. Moji ciklusi so navadno dolgi od 32 pa lahko tudi do 39 dni. Poleg tega pa čutim v jajčniku teko topo bolečino, prsi pa so na otip malce boleče, kar se je pojavilo danes. Sedaj pa me zanima ali bi lahko to bila vgnezditvena, ali je le menstruacija prišla prej-vendar zelo zelo šibka oz. je skoraj ni bilo.

Za vaša mnenja se vam zahvaljujem in vam želim prijeten večer.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vgnezditvena krvavitev
9.11.2009 21:47:52   
luan
Lahko bi bila vgnezditvena.Drugače pa pojdi in naredi test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vgnezditvena krvavitev
9.11.2009 22:58:42   
Anonimen
A si slučajno dan prej user posted image ? Jaz sem prejšnji mesec mislila, da imam vgnezditveno krvavitev, a sem spoznala, da to ni bila, ko sem dobila M. Krvavitev se je pojavila nekaj ur po spolnem odnosu.
To sem že večkrat zasledila, da nekatere povezujete bolečine v jajčnikih z nosečnostjo in mi ni najbolj jasno, zakaj. Mogoče bi me katera razsvetlila... user posted image

(odgovor članu luan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.