|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Športni voziček
9.11.2009 20:46:43   
smej
Pediatri in fizioterapevti svetujejo, da se otroka ne daje v športni voziček preden sam ne dviguje glavice, ko leži na hrbtu. Mojuser posted image je star že 6 mesecev pa še vedno ne dviguje glavice, košaro pa je tudi že prerasel. Kdaj pa začnejo dvigovat glavico v ležečem položaju?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Športni voziček
9.11.2009 20:57:16   
PC Baby
Naš je začel pri šestih mesecih in enem tednu. Pri 6,5 pa se že sam usede :)
Ti otroci nimajo enega pravila.

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Športni voziček
9.11.2009 21:17:46   
manna
Jaz ne razumem kako to mislite - "dviguje glavico kadar leži na hrbtu" user posted image   Naša ima 5 mesecev, že več kot tri tedne je v športnem delu, ki ga poležem do konca, mogoče je čist malenkost dvignjen, ampak skoraj leži. V košari namreč ni zdržala več. Saj eni pa sploh ne kupijo košare, ampak imajo že od začetka samo športni del, poležen do konca ?

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Športni voziček
9.11.2009 21:35:24   
Petka09
Naša je tut šele pr šestim mescih začela glavico dvigovat v ležečem položaju - kot bi hotela trebušnjake delat. V športnem delu vozička je pa že od 4. meseca dalje, ker ni zdržala več v košari. V bistvu sem mela na začetku športni del dokaj poležen, tok, da je bla mal dvignjena, da je lahko gledala okoli.
Ker če bi čakala tega t.i. pravila "da bo glavico dvigovala iz ležečega položaja", bi čakal do 6. mesca - njej bi se pa že zmešal v košari do zdej user posted image .

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Športni voziček
10.11.2009 8:41:40   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: smej

Pediatri in fizioterapevti svetujejo, da se otroka ne daje v športni voziček preden sam ne dviguje glavice, ko leži na hrbtu. Mojuser posted image je star že 6 mesecev pa še vedno ne dviguje glavice, košaro pa je tudi že prerasel. Kdaj pa začnejo dvigovat glavico v ležečem položaju?


Lahko daš dojenčka v športni del že takoj vendar le, če se poleže popolnoma vodoravno. Če pa misliš športni del v smislu sedečega položaja - fizioterapevti svetujejo poplnoma sedeč pložaj, tj. 90 stopinj, šele takrat, ko je otrok sposoben sam sedeti. Vmesnih naklonov pa ne priporočajo, čeprav je težko, ker jih zanima okolica in so v ležečem položaju nesrečni. Jaz sem zato malo pogoljufala in mu naklon malo dvignila, da je vsaj malo videl ven.

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Športni voziček
10.11.2009 11:25:13   
pokica_
Naš user posted image je začel glavico drigovat-delat trebušnjake pr dobrih 4 mes,...ne dolgo za tem sem ga pol tudi prestavila v športni del vozička, ki se čisto poleže. No, zdaj pr skoraj 6 mes sma v malo dvignjenem naklonu, da kaj vn vidi, k drugače skos glavo dviguje.

Je pa vsak otrok drugačen, ni nekega napisanega pravila. V čisto sedeč položaj pa lahko grejo, ko sami uravnavajo hrbtenico in samostojno sedijo, brez da jih ti posedaš. user posted image  



_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?