Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
v temlem vicu je pa skorej malo resnice :) 16.6.2005 9:24:50
|
|
|
|
viv_
|
Draga žena! Ker vedno, ko govorim o teh stvareh, močno zardevaš, sem se odločil, da ti te stvari razložim pismeno. V celem letu sem poskušal 365-krat, uspelo pa mi je 36-krat, kar je v povprečju 1x v 10 dneh. To pa zato ker: - lahko se zbudijo otroci .................... 17x - prevroče je ................................ 15x - premrzlo je ................................ 5x - si že spala ali pa si bila preutrujena ..... 73x - je bilo "tehnično nemogoče" ................ 93x - bilo je prezgodaj .......................... 10x - bilo je prepozno ........................... 5x - okno je bilo odprto, lahko bi naju slišali . 9x - bolela te je glava ......................... 9x - bolel te je hrbet .......................... 25x - bila si vsa uničena ........................ 5x - preveč si jedla ............................ 10x - ni se ti dalo .............................. 21x - otroci so začeli jokati .................... 7x - bil je zanimiv program na TV ............... 2x - ni bil pravi dan ........................... 18x ---------------------------------------------------- SKUPAJ 329x Kljub temu 36-krat ko mi je uspelo ni šlo brez težav: - 21x si me prosila, naj hitro končam - 2x si me dekoncentrirala z opazko, da je treba prebeliti strop - 1x je bil komar, ki ti ni dal miru - 1x sem končal hitro zaradi strahu, da ti ni odveč - 11x sem te moral zbuditi, da sem ti povedal, da sem končal To je vse kar sem ti hotel povedati! Tvoj mož!
|
|
|
|
v temlem vicu je pa skorej malo resnice :) 16.6.2005 9:37:35
|
|
|
|
snorlax
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
v temlem vicu je pa skorej malo resnice :) 16.6.2005 9:38:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Dragi mož Tisto ni bil komar, ampak pajek. Ostalo pa drži :)-
|
|
|
|
v temlem vicu je pa skorej malo resnice :) 16.6.2005 9:40:55
|
|
|
|
babylove
|
:ups:
|
|
|
|
v temlem vicu je pa skorej malo resnice :) 16.6.2005 9:44:05
|
|
|
|
HuAnita
|
Pismo, pa sem mislila, da še kdo manj... kot mi!:)-
|
|
|
|
v temlem vicu je pa skorej malo resnice :) 16.6.2005 9:52:30
|
|
|
|
African queen
|
A je mogoče to moj :love:napisal???
|
|
|
|
v temlem vicu je pa skorej malo resnice :) 16.6.2005 9:54:44
|
|
|
|
viv_
|
:)-:)-Sarita - pri tebi je res "tehnično nemogoče"
|
|
|
|
v temlem vicu je pa skorej malo resnice :) 16.6.2005 9:58:52
|
|
|
|
African queen
|
Ampak lahko je tole napisal preden se je odselil....:)
|
|
|
|
v temlem vicu je pa skorej malo resnice :) 16.6.2005 10:38:41
|
|
|
|
Minki
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- To moram našmu pokazat, bo poču od smeha. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
v temlem vicu je pa skorej malo resnice :) 16.6.2005 11:40:04
|
|
|
|
buča
|
:)-:)-:)-kr je res je res:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?