Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za tiste, ki potrebujete večje cifre nedrčkov 15.6.2005 23:26:48
|
|
|
|
Nasy
|
Danes sem bila prijetno presenečena, ko sem končno našla nedrček zame..celo na izbiro sem jih imela, sej nisem mogla verjet, saj ponavadi se lepi in čipkasti nedrčki končajo nekje pri 85 B:(..in to ni bilo ne v femini ( v Rini je vedno taka super reklama za njih) pa ne v Tiumphu..pač pa v trgovinici Vesna v LJ, ki je na tisti ulici, kjer je zlatarstvo Kunaver pa Tomislav Loboda,pa koprska banka..na računu piše naslov Nazorjeva 6...pa cene tudi niso bile pretirane..okoli 6-7 tisoč. Postrežba pa zelo prijazna, za razliko izpred parih let, ko se jim ni ljubilo niti dihat tam noter, kje pa, da bi še kaj našla zame:grrr: Tako, sem rekla, da napišem, če bo katera nucala;) Pozdravček!:rozica:
|
|
|
|
Za tiste, ki potrebujete večje cifre nedrčkov 15.6.2005 23:27:57
|
|
|
|
Annny
|
To je zraven hotela Union, kajne?:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Za tiste, ki potrebujete večje cifre nedrčkov 16.6.2005 7:24:48
|
|
|
|
anadejka
|
Uuuu hvala Nasy za to informacijo.Men gre tut to ful na živce,da so lepi čipkasti modrčki samo do cifre B85,naprej delajo pa samo take za stare mame in full težko najdem nekaj da mi je ušeč in prau,ker mam tut 2 velka balona,tko da res hvala za ta informejšn. LPA:rozica:
|
|
|
|
Za tiste, ki potrebujete večje cifre nedrčkov 16.6.2005 7:43:09
|
|
|
|
smrka
|
velikost 105 imajo tud :zmeden:
|
|
|
|
Za tiste, ki potrebujete večje cifre nedrčkov 16.6.2005 9:53:44
|
|
|
|
Nasy
|
Ja, tam ja, kjer je pol naprej Union -> bivši kino Union. Joj, za 105 pa ne vem, oprosti...jaz sem iskala 90 C oz. smo prišli na 95 D:ups: Prav presenečena sem bila, saj mi jih je gotovo prinesla kakih 6 na izbiro..in samo en ni bil čipkast;) Pa sem rekla mojemu dragemu :"Tako, zdej pa so mlekarne pod streho in to pod lepo":)-:)-:)- Upam, da boste tudi ve našle kaj zase!
|
|
|
|
Za tiste, ki potrebujete večje cifre nedrčkov 16.6.2005 9:55:54
|
|
|
|
Nasy
|
Sej drugače je nekaj še tudi v Nami, samo ne vem, koliko, ker potem nisem več iskala zame ampak samo očke pasla:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?