Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
naraščanje+padanje teže 7.11.2009 23:42:11
|
|
|
|
čipka
|
Imam 14,5 mesečno hči, ki zelo niha v teži. Do 10 meseca je čisto "po jusu" lepo pridobivala kilogramče-sedaj ima pa bolj ali manj od 10 do 14,5 meseca enako težo tam od 10,5-10,7 kil. Pediatrinja pravi, da s tem ni nič narobe, če se normalno hrani in ima normalno prebavo. To to ima že-kaka recimo povprečno 2x do 3x na dan. Je tudi fino-je pa res, da ji nisem dala kej veliko sladkih stvari, recimo pije samo čaj in to nesladkan. Tam pa tam poje kakšen piškotek al pa kej tazga. Drugače pa poje ogromno testenin, krompiraja, mleka, kruha, juh z nudelni-mesa pa ne mara kaj preveč. No, zrasla je 6 centi od 10 mesca. Hodi pa že tudi od 10 mesca in pol. Zanima me predvsem, če vaši malčki tudi tako nihajo v teži-ali bi celo mogla naša pridobivatpri takšni starosti. Hvala za odgovore.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?