Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 15.6.2005 18:50:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja hudo je takole sam bit...pomisli pa kako je šele njemu..on je res sam,ti imaš vsaj tvojo rožici zraven. Sicer pa čas tako hitro beži,da bo teh devet mesecev kmalu mimo,ob pogovorih po telefonu pa magari po internetu,pa pisma,ja pisma ne pozabi,tako romantično je pisat pisma v današnjem času napredka tehnike.Lepa ljubezenska pisma:love::love: Pa morda boš ti šla k njemu na obisk,seveda,če je mogoče. Da ti šepnem na uho...jaz z mojo rožico sva čakali 13 mesecev,da se vrnil iz vojske domov.Moja hčerkica jeimela dva meseca ko je šel,ko pa se je vrnil pa je že hodila in ni poznala svojega očija,kar dva dni je jokala,če jo je samo pogledal. No vidiš nisi edina...pa še me ti bomo delale družbo.8);):rozica:
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 15.6.2005 18:54:25
|
|
|
|
gamini
|
neva 6, hvala za tolažbo. Upam, da bo čez nekaj dni res lažje, ampak danes je huuuuudo...:(
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 15.6.2005 18:56:46
|
|
|
|
smrka
|
gamini, kar zjokaj se malo, ampak jutri ti bo že boljše!!! Vem kako ti je hudo. smrka
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 15.6.2005 18:58:32
|
|
|
|
gamini
|
Hvala, danes bi mi bolj pasal tvoj nick:((
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 15.6.2005 19:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Če potrebuješ eno ramo za se:((evo ti jo posodim:)-,nič hudga če bo mokra;)
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 15.6.2005 19:06:42
|
|
|
|
gamini
|
Hvala, še vedno ful :((:((:((, pa potem vidim, da nič ne vidim tipkat, pa mal neham...
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 15.6.2005 19:09:44
|
|
|
|
smrka
|
gamini pejt rajs na zrak ven ko je lepo vreme pa se sprehodi z otrockom, bos vsaj nehala jokat, da se mal pomiris.
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 15.6.2005 19:11:38
|
|
|
|
gamini
|
Pri nas ful dežuje:((:((:((, tudi nebo:((
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 15.6.2005 19:13:57
|
|
|
|
smrka
|
groza, nebesa jokajo polj pa se ti :( Polj pa delaj karkoli samo da ne mislis prevec na lubita. Itak ves da te ma rad in da misli nate.
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 15.6.2005 19:14:14
|
|
|
|
KiMyKa
|
Draga moja mami 9nebesa evo sm se odločla da grem mal pogledat kaj ti pišeš cele dneve na teh forumih in potem naletim na direkt tako žalostno temo :zmeden2::zmeden: in hotla sm ti samo rečt, da te mam rada in da use pogrešamo atija nisi edina :( no pač zakaj ti tega nism pršla rečt v dnevno sobo.. ne vem,ker nočm niti govort o tem da je šel in gdaj bo nazaj :(( nekak sm še v stanju zanikanja :zmeden2: uglaunm mami rada te mam in čeprav ti bo težko brez njega maš vedno ns tri tečke :angel::rozica::angel:
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 15.6.2005 19:21:51
|
|
|
|
gamini
|
No, pa me je se bolj razjokala tale moja najstarejša, gem mal k njej, da jo objamem :bravo: Hvala ti moja KiMyKa, tud jaz vas mam vse tri:angel: ful rada.
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 15.6.2005 19:23:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej!!!!!!nehaj drgač bo poplava:)-:)-:)- Dežnik škornje dežni plašč pa :pojmo v dežju.:)-
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 15.6.2005 19:25:49
|
|
|
|
gamini
|
:)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo:
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 15.6.2005 21:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Gamini in Kimika, kako lepo, da imata ena drugo.:rozica:
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 15.6.2005 23:58:28
|
|
|
|
metulj2
|
Inštaliraj si messengerja, kupi mikrofonček (ga dobiš že za 1000 tolarjev), pa morda še kakšne slušalke al pa kar preko računalniških zvočnikov in se boš lahko vsak dan ZASTONJ pogovarjala s svojim :love: kolikor boš hotela!!! Če pa kupiš še eno web kamero (cena okoli 5 tisoč tolarjev), se boste zraven pa še gledali!! Seveda mora tudi on imeti vse to. Tako to počnemo mi ... sicer s kolegi. Če pa rabiš kakšno dodatno informacijo, kako kaj narediti, pa vprašaj, ti vse povem. Metuljčica:metulj:
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 16.6.2005 7:52:14
|
|
|
|
gamini
|
Metuljčica, hvala za nasvete:bravo:: meseengerja in tudi mikrofonček že imam, zdaj pa moram še počakat, da bo :love: vse to montiral tud pri sebi. To bo verjetno trajalo nekaj dni, ker še ne ve, kje bo točno lociran... Do takrat pa v glavnem komunicirava preko sms-ov. LP:rozica:
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 16.6.2005 9:37:13
|
|
|
|
babylove
|
Joj, grozno. Moj se je ravno vrnil, ga 4 mesece ni bilo. Ampak 9 mesecev, ojoj! Saj bo minilo, prvi mesec je najtežje, potem se boš pa tako navadila, da se boš 8. mesec začela spraševati, če ti ne bo napoti, ko se vrne ;).
|
|
|
|
Jaz sem pa tko žalostna 17.6.2005 18:45:35
|
|
|
|
gamini
|
babylove, tudi moj :love: mi je rekel, da mi bo 1. mesec najhuje, zadnji mesec, pa se bom spraševala, kdaj bo spet kam odšel. V glavnem imam ogromno podporo vseh bližnjih, sinoči je bila pri meni soseda, da mi ponudi ramo :((, ker jo je moj :love: prosil, naj me gre pogledat. Upam, da bom zdržala... lp:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?