|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniške obleke
15.6.2005 17:59:49   
mayflower
No, meni buši že tko rase, da si moram nujno kupit kake nove hlače. DRugače prihajam z Goriške, pa me zanima kje mi priporočate nakup oblači. Ker grem pa tako ali tako tudi v Ljubljano, me zanima katere trgovine so vam cenovno najbolj dostopne v Lj., pa kje majo dosti ponudbe.

Uživajte:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosečniške obleke
15.6.2005 18:34:03   
Sofi
Za Ljubljano nimam pojma, sem pa nad Mariborom čisto razočarana, sploh ni nekih trgovin. H&M, LaVie, Mamita, Mami - pa se že konča, kar pomeni, da vse nosečke kupujemo skoraj enake cunjice. Se mi je zgodilo, da sem v H&M izbrala hlače in majčko, na blagajni je pa za menoj stala mamica s popolnoma enako izbiro - groza.
Pa ko smo tako vesele, da nam trebuščki rastejo, pa še lepe hočemo biti. Rok imam avgusta, torej sem že dosti kupovala in sicer največ v Avstriji - cenovno ni nič ugodneje, je pa vsaj izbira nekoliko večja.
Kar se pa kratkih hlač tiče, nisem še jih zasledila nikjer. Kaj je s trgovci, a mislijo, da smo nosečke pa lahko v razvlečenih cunjah? To pa ne!!!

LP

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosečniške obleke
15.6.2005 19:20:51   
Talči
Jaz prisegam na C&A. Največkrat v Gralli ali pa v Seiersbergu ali pa v Grazu. Sem tam dobila tudi super bermude, pa majčke itd.:bravo::bravo::bravo:
V H&M pa grem vsake toliko v MB na obhod (ker pač rada hodim po trgovinah), pa se tudi kdaj kaj najde. Res pa je, da sem že med zimsko razprodajo nabrala nekaj stvari, ki mi zdaj zelo prav pridejo (v C&A so med zimsko razprodajo imeli tudi poletne stvari).
Sicer pa, če ni sile še naslednjih 14 dni, raje počakaj na razprodajo, boš dobila veliko ceneje in boš lahko več nakupila. Samo pravočasno moraš iti v trgovino, ali pa si kak dan prej vse nagledat in probat, sicer lahko na dan razprodaje izgubiš živce....:ups:
LP
Talči

Neposredna povezava do sporočila: 3
   nosečniške obleke
15.6.2005 19:31:21   
Talči
SORRY,
sem zdaj pogledala, kdaj se začnejo razprodaje, pa bo treba še malo počakat:zmeden::
Skladno s Pravili pri sezonskih razprodajah tekstilnega blaga in obutve (Ur.l. RS, št. 135/2004) - v nadaljevanju: Pravila – se poletne sezonske razprodaje tekstilnega blaga in obutve, navedenega v prilogi I in II Pravil

lahko začnejo v petek, 15. julija 2005.

Pravila veljajo za trgovce, ki opravljajo trgovinsko dejavnost v trgovini na drobno s tekstilnim blagom in obutvijo.

Jaz pa sem se že tako veselila...:((
LP
Talči

Neposredna povezava do sporočila: 4
   nosečniške obleke
16.6.2005 8:33:49   
pat
js sem ravno včeraj mogla kupit hlače. in v ljubljani nisem našla nič pametnega. trebušča mam glih zuk, da me moje tiščijo, pa sem se odločla, da grem v h&m in podobno, kupit pač malo večje stvari. in sem bla ful razočarana. letos očitno niso moderne hlače, krila... na vrvico, atk da nism nč našla.
in potem sva z :love: šla v popek.malo trgovinico na mestnem trgu.pa nimajo sicer nevem kakšne izbire, majo pa prijazno trgovko, tam ti vse hlače tudi skrajšajo, izbereš si model in potem si lahko zbereš tud barvo, pa ti jih zašijejo, če jih glih nimajo v trgovini in prideš čez nekaj dni. majo tud spodnje perilo, ki je sicer kr drago-okol 5000sit, vendar je ful kvalitetno. trenutno majo ful oblekic in krilc, tak da se splača, če rabite poletne oblačila. vse hlače imajo pas na gumico, tak da bojo hlače meni prav zdaj, ko nimam še nič trebuha, potem, ko pa si čist na koncu, so pa tako narete, da se psustijo pod treguh. za hlače sm dala 10 000sit, ampak z veseljem, ker jih bom imela čist do konca, pa še bla sim čist:(( , ker ni blo drugje nič...

Neposredna povezava do sporočila: 5
   nosečniške obleke
16.6.2005 8:34:34   
pat
aha, da ne bo pomote. trgovina popek je v ljubljani.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   nosečniške obleke
16.6.2005 11:29:59   
Andy13
Ljubljančanke in ostale, kaj pa Baby center v BTC-ju? Kakšno izbro ima?

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?