|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.6.2005 15:30:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj te G naroči pogosteje?
15.6.2005 15:39:14   
Grascakinja
Zadnji mesec (od 36t naprej) hodiš pogosteje. Pa še to, če je vse ok, nekateri (moja) naročijo na 14 dni.
CTG ni nujno, da sploh delajo pred PDP, če nosečnost poteka normalno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2005 16:14:18   
pika_b
Imaš prav. Po 32 tednu, bi naj imela pregled vsakih deset dni ali pa vsaj na 14 dni. Zadnji mesec pa vsak teden.

Ne vem sicer zakaj bi naj začela s CTG-ji. Na CTG greš le če imaš težave ali pa če nosiš čez PDP.

Poskušaj poklicati v ambulanto svojega G in vprašaj kako to, da si šele naročena čez mesec, če pa veš, da bi naj bili po 32t pregledi pogostejši. Poskusiti ni greh.

Upam, da si boš uspela izboriti pregled prej kot v enem mesecu.

lp :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
15.6.2005 16:14:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2005 16:19:03   
pravljica
jaz sem bla do 36. na 1 mesec, zdaj pa čez 14 dni (naslednji teden) pa CTG sem imela v 36. in v 38. imam naslednjega...če pride kaj vmes, naj grem v porodnišnico je rekla

Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2005 16:20:19   
Jessy
Po moje tudi ni vredu, da te je naročil čez 1 mesec. Jaz sem bila v 31. tednu na pregledu in me je ponovno naročil čez 3 tedne, kar bo naslednji torek. Sklepam, da bom naslednjič naročena čez 14 dni.
Po moje bi bilo dobro, da bi res poklicala in vprašala, če slučajno ni prišlo do pomote. Drugače so pa takšne tvoje pravice, da imaš proti koncu pogostejše obiske!

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2005 16:20:31   
rozi81
Jaz sem šele zadnje tri tedne naročena vsak teden. Prej sem bila skos na en mesec.
Tako da če je s tabo in tvojim :duda: vse uredu so tisti obiski pri zdravniku brezveze. Men je že zdele muka hodt vsak teden h G ker mi itak nič novega ne pove. Samo tisto roko not tlač da pol vse boli in da krvavim pa da mi reče da nisem še nič odprta. Sej ko se bo začelo bom baje že vedla.
Tako da ne obremenjuj se in uživaj še do konca. Še malo pa boš lahko svojga/o :duda: uzela v naročje in ga pomečkala.;)

LP S

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
15.6.2005 16:44:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2005 18:33:28   
SashaB
Pregledi so res odvisni od G.
Jaz sem imela preglede na 1 mesec, nato me je v 34 t naročila čez 14 dni, nato pa vse od 36t vsak teden. In vsak teden naredi tudi CTG (pa je bilo stalno vse ok, pravzaprav super :bravo:). Vaginalno pa naj bi me prvič pregledala šele naslednji teden, torej na ob roku. :)

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 9
15.6.2005 19:25:25   
Pia73
Jaz sem imela do 32t na en mesec, nato pa na tri tedne, ker sem šla včeraj h G po 14 dnevih zaradi nekih problemov, pa me je spet naročila čez 14 dni. Noseča sem 34t 4/7. Vaginalno mene pregleda, CTG pa bom imela prvi šele na dan roka. Vsaj tako je bilo pri prvem :duda: Pa na koncu sem tudi bila naročena na 14 dni, ne na 1 teden. Ja, razlike so od G do G.

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?