Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 5.11.2009 7:01:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
zelo hudo, pa še da mora otrok to da skozi
|
|
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 5.11.2009 7:10:27
|
|
|
|
tasa_m
|
kaj naj rečem kot pa da je tale S. zelo močba oseba in vsaka mu čast.
|
|
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 5.11.2009 7:23:46
|
|
|
|
TRIŠ
|
bravo Sabastjen,pravi fant si
|
|
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 5.11.2009 7:24:45
|
|
|
|
CUKRČEK
|
takele zgodbe pa mene vedno v jok spravijo. Sicer pa bravo za pogum in premagano bolezen.
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 5.11.2009 9:13:29
|
|
|
|
Šaki
|
zelo pogumen fant.
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 5.11.2009 9:14:37
|
|
|
|
špelin@
|
Nimam besed. Samo za pogumnega fanta!!!
|
|
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 5.11.2009 9:27:00
|
|
|
|
aprilčica07
|
Bravo Sebastjan, korajžen in odločen fant si samo tako dalje!
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 6.11.2009 9:24:56
|
|
|
|
Tinkerbell
|
Meni takšne zgodbe pomagajo, spomniti se da ni življenje kar tako samoumenvno,...in da moramo izkoristiti vsako minto, kot da je zadnja. Ste si pogledale tudi ganljivo zgodbo o fantku Galu, ki ima sindrom kratkega črevesa, če niste, vam priporočam, da si jo pogledate: http://www.n-tv.si/resnicna-zgodba-galovo-zivljenje-s-sindromom-kratkega-crevesa
|
|
|
|
RE: Zgodba, ki da upanje v boljši jutri. 9.11.2009 12:32:27
|
|
|
|
sonchek
|
grozno... ..ni hujšega kot to, da gledaš svojega otrok trpeti... ..pa kaj so otroci naredili hudega v tem življenju, da morajo prestati vse te muke..bogi revčki..
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?