|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podaljšanje porodniškega dopusta
4.11.2009 16:36:48   
TanjaMami
Drage vsevedne mamice...
ne vem če pišem v pravi čvekalnici, bi vas pa veeno nekaj vprašala...
Z mojim 10.mesečnim hodiva v razvojno ambulanto in na delovne terapije, kjer so nama predlagali da podaljšava porodniško. Oddava prošnjo, katero nama zavrnejo.. rada bi se pritožila, pa mi se tudi sanja ne kako. Slisala sem da obstajata dva člena ki lahko spodbijata njihovo odločbo. A mogoče katera ve kateri so to členi?user posted image
V naprej hvala za pomočuser posted image

Lp

Pa smo ga dočakali *29.12.2008*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podaljšanje porodniškega dopusta
4.11.2009 18:28:40   
botrca
V razvojno hodita, pa sta dobila zavrnjenouser posted image  Žalostno...ne vem na podlagi česa se odločajo. Členov ne poznam, pritoži se in daj zopet vse izvide (kopije) zraven...in počakaj pa boš vidla. Ali pa pokliči na soc. pa naj ti svetujejo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu TanjaMami)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2009 18:47:03   
*alina*
Žal ti ne znam pomagati, sem pa slišala, da je veliko takšnih, ki jih zavrnejo. Držim pesti, da ti uspe...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2009 21:22:05   
TanjaMami
Hvala za odgovore...nekaj bomo že zrihtali...
Ah sem čist razočarana nad našo državo...tukaj je pač tkouser posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2009 21:48:35   
zez76
Ne vem na osnovi česa se odločijo,ker eni lahko podaljšajo že zaradi neke malenkosti drugi pa ne dobijo,ki pa hodijo na razvojno user posted image . Upam,da boste uredili! user posted image Naš user posted image je na isti dan rojen kot vaš user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2009 9:51:12   
TanjaMami
Ja moja soseda je dobila podaljšano zaradi urinoinfekta!!user posted image V glavnem tisti ki to nujno potrebujemo ponavadi ne dobimo...user posted image
OOO to pa je zanimivo, kje si pa rodila? V lj?

(odgovor članu zez76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2009 9:56:59   
zez76
Ja sej ti pravim verjetno je odvisno od komisije kakšne volje so! user posted image Ja rodila sem v Lj kaj pa vi?! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
6.11.2009 10:32:20   
TanjaMami
Tudi v LJ. Soba 10, ob 23.05. Od enih sem čakala na porodno in ob 5ih sem jo končno dobila...je bla guzva tisti dan, a ne? :)

(odgovor članu zez76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.11.2009 10:38:56   
zez76
ja gužva je bila. Jz sem rodila ob 20.02 pa sem bila v 2B oddelek št. sobe sem pa pozabila! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2010 21:52:58   
veselko
Pozdravljena!

Sem ena od razočaranih mamic, ki je prav tako doletela enaka usoda kot vas. Zanima me, ali vam je uspelo prepričat ljudi, ki odločajo o naših malčkih,( pa čeprav jih niti ne vidijo) da so vam podaljšali porodniško?

(odgovor članu zez76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?