Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Podaljšanje porodniškega dopusta 4.11.2009 18:28:40
|
|
|
|
botrca
|
V razvojno hodita, pa sta dobila zavrnjeno Žalostno...ne vem na podlagi česa se odločajo. Členov ne poznam, pritoži se in daj zopet vse izvide (kopije) zraven...in počakaj pa boš vidla. Ali pa pokliči na soc. pa naj ti svetujejo.
|
|
RE: Podaljšanje porodniškega dopusta 4.11.2009 18:47:03
|
|
|
|
*alina*
|
Žal ti ne znam pomagati, sem pa slišala, da je veliko takšnih, ki jih zavrnejo. Držim pesti, da ti uspe...
|
|
|
|
RE: Podaljšanje porodniškega dopusta 4.11.2009 21:22:05
|
|
|
|
TanjaMami
|
Hvala za odgovore...nekaj bomo že zrihtali... Ah sem čist razočarana nad našo državo...tukaj je pač tko
|
|
RE: Podaljšanje porodniškega dopusta 5.11.2009 21:48:35
|
|
|
|
zez76
|
Ne vem na osnovi česa se odločijo,ker eni lahko podaljšajo že zaradi neke malenkosti drugi pa ne dobijo,ki pa hodijo na razvojno . Upam,da boste uredili! Naš je na isti dan rojen kot vaš !
|
|
|
|
RE: Podaljšanje porodniškega dopusta 6.11.2009 9:51:12
|
|
|
|
TanjaMami
|
Ja moja soseda je dobila podaljšano zaradi urinoinfekta!! V glavnem tisti ki to nujno potrebujemo ponavadi ne dobimo... OOO to pa je zanimivo, kje si pa rodila? V lj?
|
|
RE: Podaljšanje porodniškega dopusta 6.11.2009 9:56:59
|
|
|
|
zez76
|
Ja sej ti pravim verjetno je odvisno od komisije kakšne volje so! Ja rodila sem v Lj kaj pa vi?!
|
|
|
|
RE: Podaljšanje porodniškega dopusta 6.11.2009 10:32:20
|
|
|
|
TanjaMami
|
Tudi v LJ. Soba 10, ob 23.05. Od enih sem čakala na porodno in ob 5ih sem jo končno dobila...je bla guzva tisti dan, a ne? :)
|
|
RE: Podaljšanje porodniškega dopusta 6.11.2009 10:38:56
|
|
|
|
zez76
|
ja gužva je bila. Jz sem rodila ob 20.02 pa sem bila v 2B oddelek št. sobe sem pa pozabila!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?