|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 12:29:12   
eva1
No punce, pa še vas vprašam, kaj ve mislite o tem!
Živimo v hiši , kjer živi še dedek in babica od mojga:love: ! Ok, vse lepo in prav, ampak mene spravlja ob živce, k noben nikoli nč ne pozvoni, samo vstopi(ponavadi babica) 100x na dan pride gor s kakšnimi izgovori-ala-sem ti prinesla jagode, maš kej za pomagat...in potem še obvezno, ne da bi me vprašala, ponavadi še registriram ne, odpre otroško sobico, in vedno vpraša kje je pa Luka a spi???:grrr::grrr::grrr: (pa kaj ma sploh za odpirat, če ni vprašala)
No pa mi je prikipelo, sem se začela zaklepat in varovalko od zvonca vn vrgla, pa je božji mir, ampak sedaj mi pa vsi morijo, kašna sem...da se tko ne dela, da mi sam dobr hoče...uglavnem se izpadla "ta grda" ! Edin moj me razume (hvala bogu)!
No in kaj ve mislite, sem res tako grozna, če želim sam božji mir???

Pa še to-ob živce me spravljajo nenapovedani obiski, al pa pokličejo 1 sekundo prej in rečejo mi zdej pridemo:grrr::grrr::grrr: ! A je to kakšen način?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 12:31:11   
.ču
Sploh nis čudna,jes bi že znorela namest tebe:(v taki situaciji...povej jim kar jim gre,bolš prva zamera kot zadja....

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 12:32:12   
cmokec
Nič nisi čudna. Če živiš v njihovi hiši, še ne pomeni, da je tudi vaš domek njihov.

Ravnala bi isto, se bodo že navadli. Mal lahko zamerjo, boš imela vsaj malo miru.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 12:34:39   
Pajaca
ha ha ah al pa začni še ti vsake pet minut dol hodit za brez veze, sploh med dnevnikom, pa babičinim najljubšim filmom.... pač te sam zanima če sta ok, pa če je kaj za pomagat, pa dfa poveš da tamal spi, pa da se je okol obrnu, pa ponoč pejd povedat da je ravn pojedu flašo, pa da ti ne morš spat, pa da rabiš sred noči krompir, ker kuhaš joto..... mogoče bodo pa pol dojel, ko se bodo še sami zaklenil pred tabo.

Nenapovedani obiski me načeloma ne motjo, sem jih že od malga navajena.... tko da mi je čist ok če kdo kliče a ste doma pridemo čez 5 min.... ni panika. Al pa če kar pozvoni... ma pa kaj, saj jaz tud kdaj kam uletim.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 12:37:00   
Anonimen
Sovražim nenapovedane obiske!!!

Tko da če ste slučajno mislile... :)-

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 12:43:48   
zoya_
To bi tud jaz znorela. Tudi če živiš vi isti hiši, še ne pomen, da moraš vdirat v drugo stanovanje... enostavno pozvon al pa potrkaj... Pri nas smo vedno trkali, če je šel kdo k drugemu v sobo. Enostavno da ne vletiš iznenada in doživiš kakšno presenečenje. vsak mora imeti svojo zasebnost no. :grrr:

Prav si naredila, jaz bi tud zaklepala, pa napisala še kakšen listek,zvonc v okvari :)- potrkaj....

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 12:44:43   
zoya_
aja glede obiskov, midva vedno rečeva, pa pokličte kakšen dan prej, ker smo veliko na terenu in da naute zastonj hodil na obisk... in se tega vsi držijo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 12:49:13   
ma-ja
Mi živimo pri mojih v zgornjem štuku. Mene tudi motijo ta uletavanja, sploh zvečer, ko je ponavadi panika. Pa ni kaj, stanovanja so predraga, bo treba kar potrpet. Me pa zelo ima, da bi mi tisto stopnišče zazidali in naredili svoj vhod, se pa ne upam niti začeti to temo.
Zaklepati se pa tudi ne upam, mislim da bi mi tudi preveč zamerli.

Za ta male pomerkat je pa fajn, tako da ima vse svoje prednosti in slabosti!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 12:54:37   
eva1
ma jaz ji nebi dala malega za mirkat nikoli, je že prestara (80 let), sam tečna pa še za enkrat tok!
Ja sej kar se tiče zasebnosti-enkart uleti v dnevno sobo in midva :sloncek: , ja glih tok da je ni kap, ampak izočil jo pa ni-takrat jo mogoče ni bilo 14 dni na spregled, pol pa spet po starem!
Mah danes mi je pa res vse prekipel, sorry k vam težim, ampak sem tok :grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 12:55:55   
anadejka
Ma-ja,zakaj se ne upaš.Mislm da ti starši tega ne bi zamerili če bi si sama sezidala še lastni vhod.To pa res ne bi smel bit problem.Pa če so to tvoji starši ja pa ja lažje zate,ker se lahko pogovoriš z njimi.

Al se motim?:ups:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 12:56:02   
tejč
Pajaca, ti si faca, sem se mogla prav nasmejat!
Mah, ne, nisi čudna, jz bi že znorela na tvojem mestu.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 13:00:38   
miška piška
Prav si naredila!:bravo:
Saj se bodo navadli...lepo poklicat po tel in je!
lp
mp

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 13:00:50   
anadejka
Eva ti se pa pomir,to so pač stari ljudje.Ti se kr mirno zaklen in ne met slabe vesti.Če ti bo kdo kej reku,pa kr povej da kdaj pa tut ti rabiš mir in imaš dosti enega otroka,da res nimaš časa se ukvarjat še z enim.
Pazi le da ne boš zgubila živcev pred babico,ker to ne bi bilo dobr da bi se skregal.Probi na mirn način to rešt.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 13:05:51   
ma-ja
anadejka, saj počasi res vse dosežem. Ker bova sama menjala streho, pa okna,...bova še dozidala, pa mogoče takrat ne bo problem za stopnišče zazidat. Sam taprav trenutek moram najti. Drugač se pa kar razumemo (ta zgornji štuk so tudi prepisali name), samo je pa res zoprno, če te glih "na delu najdejo" :)-. Zdaj rajši počakava na čisti zrak, če seveda prej ne zaspiva.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 13:14:25   
tesa
O kolk poznam tole:grrr:Pr ns je to moja stara mama. Pa se je trudim prevgojit že deset let, pa nikakor ne gre. Najbolj je takrat, ko smo skregan; edino takrat imamo mir:zmeden:
Drugače je pa ona najbolj pametna in vse je njeno:(
Komaj že čakam, da gremo v novo hišo, pol pa naj sama seb teži:)-

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 13:22:56   
SANDY
ni ga čez svoj stanvane 8)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 13:37:43   
bambolina
Pa da še jaz pristavim svoje. Jaz bi tud že zdavnaj prej to naredila. Pa da jo ni njič izučil, ko vaju je že enkrat presenetila res takrat ko ne bi bilo treba....matr, da ji ni nerodn. Ja nič, ti kar vztrajaj, da naj bo zaklenjeno in če je kaj nujnega pa naj te po telefonu pokličejo. Tako!
Pa ne popustit, ker boš mogla potem spet vse jovo na novo...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 14:09:00   
anitaz
pri nas je ISTA zgodba,sam da nista tok stara (50),bi mogla bit še bl pr pamet,pa temu ni tako...na mojo žalost...vedno uletita takrat ko tamala zaspi :grrr::grrr: za znort! ampak....požreš..:(:zmeden2:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 15:08:28   
sarči
Pri nas je pa še hujš,k mi moj :love: še klučavence ne pusti dat gor,tako da mava novo stanovanje pa brez klučavence,vsak ima vstop noter kadarkoli:grrr::grrr::grrr:!!!
Imaš pa srečo,ker tvoj :love: s tabo drži,to je vredno več kot karkoli:bravo::love:bravo:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
15.6.2005 15:09:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 19:43:47   
lenika
Mi tudi živimo pri njegovih v zgornjem štuku. Imamo pa srečo, ker čisto nič ne težijo. Večinoma se vidimo takrat, ko midva prideva dol (skoraj vsak dan). če pa nas oni kaj rabijo, pa vedno pokličejo (to se zgodi parkrat na leto). Vseeno pa imamo vrata zaklenjena, ker lahko se pa zgodi, da bi ravno ob neprijetnem trenutku prvič prišli nepovabljeni. Ampak zaenkrat sva še sama, kako pa bo , ko bodo tu še otroci pa ne vem. Verjetno se bo kaj spremenilo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   A sm sam jaz tko čudna?
15.6.2005 20:32:18   
puncica
Jst bi sam rekla da želim da potrka al neki, da veš da je prišla, pa pol tud zaklepat ne bo treba da pa te to da kr udre v sobo ful moti. Če zastopi ok, če pa ne, pa tud ok, bomo pa zaklepal in se ne bi sekirala. Če je normalna bo že razumela

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?