Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: popadki in premiki ploda 4.11.2009 12:46:34
|
|
|
|
valentinčica30
|
Tut jaz sem v tretje noseča, pa sem že pozabla kak to zgleda , pa tudi v drugo je šlo brzinsko. Po moje so to lažni popadki, ker se meni to dogaja že v 27 tednu, pa zaenkrat še nimam namena rodit . Če bo prehudo pa kr do G, se mi zdi to najbolj ziher varianta.
|
|
|
|
RE: popadki in premiki ploda 4.11.2009 12:47:14
|
|
|
|
Anonimen
|
čeprav ti manjka še en mesec do poroda ti misliš da so lažni popadki Si slišala za nedonošenčke?? In kdo ti je rekel da se med samimi porodom otrok umiri večja verjetnost je da se mogoče odpiraš zato pojdi v P ,veš izgubit nimaš kaj če greš,če pa NE greš imaš pa veliko za izgubit
|
|
|
|
RE: popadki in premiki ploda 4.11.2009 13:20:23
|
|
|
|
tulpek
|
Lahko ga čutiš, js ga sicer nisem, ker so mi dali umetne in so tak fajn prijeli, da na brce niti mislila nisem, sestra mi je pa rekla, da ga je še na porodni mizi čutila, kak brca. Če nisi šla, raje pojdi, zihr je zihr.
|
|
|
|
RE: popadki in premiki ploda 4.11.2009 13:30:41
|
|
|
|
Anonimen
|
kaja, pred dvema mesecema pa pol sem tudi jaz tretjic rodila. pocitila pa sem se, ko prvic noseca 16-letnica. in paniko zaganjala, kot se je izkazalo za bv.... pol pa sem vse te alarme ignorirala kolkor se je dalo. in ko so prisli pravi popadki, sem tocno vedla, da so pravi, saj so se pocasi stopnjevali in postajali mocnejsi. jaz bi ti svetovala,da pocakas,da si sledijo na 10 minut. samo,ker gre za nedonosencka, bi se sla po mojem jaz kar kmalu pokazat,saj lahko popadke ustavijo ce prides pravocasno. pa javi nam....
|
|
|
|
RE: popadki in premiki ploda 4.11.2009 13:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
če praviš, da imaš kar fajne popadke pa še en mesec do PDpja, pol bi se šla jaz 100% pokazat na tvojem mestu.
|
|
|
|
RE: popadki in premiki ploda 4.11.2009 13:41:52
|
|
|
|
eva1
|
Jaz sem včeraj mela ful močne lažne popadke, ki so boleli kot tapravi, trajali po minuto,ampak brez vsakega reda..vmes je še mali nabijal...uglavnem danes so nehali HB..imam pa še malo manj kot mesec pred sabo..no danes je moj 1 dan porodniške! Aja tudi tretjič noseča, se mi zdi da je vsako nosečnost težje, več teh lažnih, pa bolj boleči..aja so pa trajali od 4 popoldne pa še celo noč...ampak sej pravim na 10 minut..na 30 minut..pa na 20 minut..pa 45 minut...brezveze
< Sporočilo je popravil eva1 -- 4.11.2009 13:43:54 >
|
|
|
|
RE: popadki in premiki ploda 4.11.2009 14:24:28
|
|
|
|
Luni
|
Ni nujno, da se otrok umiri. Če ti popadki sledijo v enakomernem tempu in se razmaki krajšajo, ja, potem bo. Če si pa sledijo neenakomerno, so pa lažni. Ko je mene v tretje zagrablo, sem točno vedela, da je to to, pa sem počakala doma še celih 6 ur, da so bili na pet minut, potem pa hitro v porodnišnico, kamor sem prispela, ko so si sledili na dve minuti. Samo še na mizo so me dali, ctg priklopili in sem že pritiskala . U, kako je bil pa ta ekspresen....
|
RE: popadki in premiki ploda 4.11.2009 19:46:46
|
|
|
|
kaja13
|
Hvala vsem za odgovore. "Popadki " so si sledili na 3-5min, fora je bila samo v tem, da se bolečina ni stopnjevala. Sam, ko je cela zadeva trajala že 4 ure, sva šla z možekom do Štorklje na kavo. Ziher je ziher. Seveda sem prej v porodnišnico klicala in so mi rekli, da v 35t ne ustavljajo poroda in mi ni treba hiteti, naj kar počakam, da se zadeva malo stopnjuje. Ko sva šla od doma, mi je mož rekel naj si spakiram torbo... kaj naj spakiram, če še nič nimam . In sva šla z materinsko knjižico in fotoaparatom. Šele v avtu mi je potegnilo, da bi rabila npr. zobno ščetko, kremo, .... V Štorklji so se popadki umirili, midva pa v lekarno in Baby center po nujne stvari. Moram priznati, da me je pri celi stvari najbolj prestrašilo dejstvo, da nimam še čisto nič pripravljeno. Od jutri se zadeve resno lotim... doma in v službi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?