|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pušenjak
15.6.2005 12:09:00   
cmokec
Punce, dejte mi povedat, kolk je Pušenjak kaj v redu? Naročila sem se za morfologijo. Zanima me, al veliko govori, koliko je sicer prijazen, ali moraš velik spraševat? Pa če dolgo čakaš od naročene ure pregleda?

Za nasvete HVALA :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pušenjak
15.6.2005 12:11:02   
dory
Pusenjak je eden izmed,ce ne najboljsi ginekolog pri nas :)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pušenjak
15.6.2005 12:14:33   
Pia73
Jaz sem slišala same pohvale o njem. Mi je resnično full žal, da sem se odločila za NS pri Strahovi in ne pri njem. Sem bila namreč zelo razočarana,... :(

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pušenjak
15.6.2005 12:15:23   
pika74
Jaz pa sam to vem, da ma Pušenjak brado :)-:)-:)-:)- drgač pa fajn dečk8)8)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pušenjak
15.6.2005 12:20:32   
cmokec
Da je strokovnjak, se mi svita, ker občasno berem sosednji forum. Kdor dela s takim srcem. No, zato sem se prijavla k njemu, ker vem, da je stručko.

V glavi imam samo, da bom sigurno pozabila kaj vprašat, ko bom pikico vidla. Ko bom pa od pregleda, mi bo pa žal. Zato me zanima, kolk je zgovoren.

Ane, kake probleme imam sama s sabo, mi je kar :ups:.

Pa hvala za odgovore. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pušenjak
15.6.2005 12:22:39   
Pia73
Jaz tudi kdaj kaj pozabim,.... pa se niti sekiram ne več, saj potem najdem vse odgovore,...

Sicer pa kako si kaj cmokec? :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pušenjak
15.6.2005 12:26:28   
cmokec
Pia73, če bi ti znala opisat, kolk sem srečna nosečka, bi imele obe solzne oči. Drugače sem doma in delam Saro še bolj scrtljano. Me že razganja dvojna ljubezen, otroček pa samo en.

Ti imaš pa čez dva dni in en mesec mojo prognozo. Kolk gre hitro, ane? A si se že navadla bit doma?

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pušenjak
15.6.2005 12:30:26   
Pia73
Ja, jaz sem full prilagodljiva, ko delam delam, ko sem doma sem doma. Pa ni problema. A imaš Saro doma, je nimaš v vrtcu? Moj pa ima tako željo biti v vrtcu. Pa saj hvalabogu, ko sem jaz že tak okorna; saj veš +15-16kg na ne malo osnove, pa 114 cm obseg,... pa full za pripravit,.. lahko bi zdaj kaj naredila namesto, da tule težim,... :)- Sicer pa jaz na trenutke še vedno težko verjamem,... :ups::ups::ups:

po mojem bom rodila 25.07.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pušenjak
15.6.2005 12:35:23   
NinaŠ
Jaz sem bila pri njem na NS in mi je lepo vse razložil, pokazal in povedal :bravo: - če dobro pomislim, sem bila le jaz premelo zgovorna :)-

Prav zaradi dobrega vtisa ki ga je naredil (in seveda "dobrega imena"), sem se tud jaz naročila še na morfologijo pri njem - 28.6. komaj čakam.

LP

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pušenjak
15.6.2005 12:37:00   
cmokec
Sara je še ta mesec v vrtcu, pol ima pa dva mesca počitnic, ker je že velka punca. Vrtec zaprejo in jih seljo iz več vrtcev v enega. Pa nočem novega uvajanja ob 40 stopinjah. Bova raje bazenček postavle na vrtu. :bravo::bravo::bravo:

A ti težko verjameš, da se ima fino v vrtcu. Saj Sara se ima tud. Kaj pa je to čudnega? :)-:)-:)-:)- 8)

Pia, prej bo prej. ;)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pušenjak
15.6.2005 12:39:19   
Pia73
Ne, nisem razumljivo napisala, da se ima tamal fajn v vrtcu mi je čisto jasno, če je vsaj malo po meni,... :bravo:

Jaz še zdaj na trenutke težko verjamem, da se nam bo kmalu zgodil že drugi čudež,.... 9nebesa9nebesa9nebesa

sicer pa imam jaz idealno; 1. min peš do vrtca.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pušenjak
15.6.2005 12:46:28   
cmokec
Sej sem te zastopla, sam se mi je fino mal hecat, ko berem, kako si danes dobrovoljček. Tako sem te mal pogrešala, pa še pri tebi upam norčije zganjat. Ane, kolk sem pogumna punca.

:rozica::love::rozica::love:

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pušenjak
15.6.2005 12:47:00   
cmokec
NinaŠ, hvala za odgovor.:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pušenjak
15.6.2005 13:04:31   
tinkamiška
Jst grem pa jutri k njemu na NS in ti lahko potem povem kako je blo. Sem se pa tudi sama odločila za njega, ker ga punce tako hvalijo in ker redno prebiram kaj piše na MON-u.:)

Po mojem je kr fajn dečko, tako kot je rekla Pika;)

Tinka

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pušenjak
15.6.2005 13:25:58   
Anonimen
Ja, kaj je zdaj, cmokec, a dr. G ni dober? A ni zgovoren, no? Sploh se ga ne da utišat. (smajli, smajli, smajli)

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pušenjak
15.6.2005 13:32:25   
cmokec
Splišni, včasih se pa sam utiša. Tko je. Dva vidita lahko drugače in bolje. V mojem primeru vsekakor drugo mnenje, upam da bolj zgovorno (smajli, smajli, smajli)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pušenjak
15.6.2005 13:37:13   
Anonimen
Jaz ne vem, kaj je s tem dr. G. Jaz imam občutek, kot da ima nekaj proti nosečnicam. Saj vem, da ni res, ampak vseeno. Ko sem bila jaz noseča, je bil skozi tiho, kar sem ga kaj vprašala, je samo nekaj zamomljal, tako da itak nisem razumela. Če sem ga vprašala še enkrat, je pa skoraj že pike dobil. Tako sem bila potem do konca raje jaz tudi tiho. Ampak z dnem, ko sem rodila, se je 100-odstotno spremenil Kot bi se poznala že 100 let. Na zadnjem pregledu po porodou me je še celo spraševal, katere firme majico imam in če ima sliko otroka s seboj... meni ni čisto nič jasno.
No, upam, da boš pri Pušenjaku kaj več izvedela.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pušenjak
15.6.2005 13:37:51   
darjatimci
Teme,ki omenja Pušenjaka ne morem preskočit,da skrajšam,zame je stručko na svojem področju,zgovoren ful ni ,ti pa pove vse kar je treba tako,da nič bat da kaj ne izveš,srečno.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Pušenjak
15.6.2005 13:39:37   
cmokec
Jaz tudi.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Pušenjak
15.6.2005 15:56:01   
Nannn
Jest sem se za NS narocila pri dr.Pusenjaku 30.06. in komaj cakam...sem veliko prebrala na MON in res ga vse punce hvalijo...tinkamiska tebi pa jutri srecno na NS...javi kako je bilo...jest mam pa jutri drugi pregled :bravo::bravo:

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Pušenjak
15.6.2005 18:59:16   
Pia73
cmokec, hvala za lepe besede,... :ups::ups::ups:

Pa jaz sem bolj ali manj ves čas dobre volje le danes imam zraven vsega še :hudicek::hudicek::hudicek: v riti,... :)-:)-:)-

Sicer pa mi konsantno primankuje časa,.... Saj bo, če ne bo hujšega!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

kopanje
Evica22

Kolikokrat na teden kopate svojega dojenčka?

vsak dan (31%)

vsak drugi dan (28%)

2x na teden (25%)

1x na teden (15%)

Število vseh glasov: 369

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!