|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nemirno spanje
4.11.2009 10:20:09   
5ra83
Pozdravljene,

moja hčerka je stara 3 mesece in nikoli nismo imeli težav s spanjem, zadnji teden pa se v spanju zelo premetava in glavo obrača na vse strani, pa tudi jamra zraven. To počne celo noč, ko pa zaspi čez dan pa spi zelo mirno. Ali ima katera izkušnje s tem? Prosim pomagajte mi, ker ne vem kaj naj naredim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nemirno spanje
4.11.2009 11:14:55   
miapia
Ja, pri nas je isto, Stara je 10 mes in vedno je spala tip top, sedaj pa že kake 14 dni kar zajoka, se zbudi, bluzi, premetava in to večkrat na noč. Kaj bi to bilo? Ne vem. Rastejo nam zobki, malo ima nos zamašen in očitno jo moti in se zbudi... dam ji dudo in potem zaspi nazaj. Čez dan pa res zaspi kot top. Še glave skoraj ne obrne v drugo stran.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2009 11:17:25   
eee35
Moj Aleksander dela isto, pojma nimam zakaj, ima ponoči malo zamašen nosek, zgleda, da mu pride mleko noter, se tudi v spanju premetava, ampak ne zbudi, samo za dojenje, pa še to včasih na pol spi in pol ko ga dam nazaj v posteljo spet. Ne podiramo ponoči kupčkov, ker se je čist pri tem zbudil, ampak ko smo podirali je tudi jamral...In ker ne morem zaspat, ko on se tako oglaša, spi v svoji sobi, tik ob najini spalnici, pa vrata imava odprta, tako, da ga slišim, ko hoče jest, ampak manj, ko ima tiste nočne govore v spanjuuser posted image

< Sporočilo je popravil eee35 -- 4.11.2009 11:18:25 >

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2009 11:20:35   
botrca
Na temo spanja oz. nespanja je bilo že veliko napisano...pri otrocih je nešteto faz. Prvo spijo pol pa zopet ne...navadit se boš mogla da bo tega še veliko.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2009 11:21:07   
miapia
To je fajn, če ima svojo sobo, ja. Se mi zdi, da ful več in bolje spiš, ker ne slišiš vsakega zvoka. Jaz nimam te sreče.user posted image
Ja, jaz ji ponoči sčistim nosek, pa je spet dobro za nekaj časa. Ali je pa tako obdobje. Bila je pa v pon. polna luna, če vam je kaj v tolažbo.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2009 15:00:26   
daisyb
pri meni je spal ze od zacetka tako nemirno...skoz je jamral in s epremetaval po postli...dali smo ga na eno stran prisel je na drugo stran postle. zdaj bo star 5 mescev in se je le malo umirilo, ceprav ga se velikokrat slisim, kako se premetava. spi pa bolj mirno..le okol 5 zjutraj zacne mal jamrati in obracati glavo sem in tja. po navadi je tako nemiren predno zaspi.

bos vidla, da bo s casom boljse.

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?