|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izračun tednov nosečnosti po ivf
4.11.2009 8:45:16   
Anonimen
Prosim za pomoč, kako se izračuna kateri teden nosečnosti si, če si imela ivf postopek.Ali se enako šteje 1. dan zm, ali punkcija ali kaj?

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izračun tednov nosečnosti po ivf
4.11.2009 8:49:28   
Anonimen
Meni so PDP računali po zadnji M

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izračun tednov nosečnosti po ivf
4.11.2009 9:18:07   
Goldy
Ravno prejšnji teden je bila odprta tema. user posted image  Drugače se šteje od punkcije, tu je link za PDP http://www.ivf.ca/duedate.php, posledično lahko izračunaš tedne.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pozdravljene punce!
17.3.2011 22:10:44   
samanth
Sem cisto nova, ceprav ze nekaj casa prebiram splet.
Ali mi lahko pomagate odgovorit na par vprasanj. Sem v 17-em dnevu po punkciji. 13.3. je test pokazal user posted image . Se veselim, ampak me je strah , ker je bilo podobno v prvem postopku. Pokazal je plusek in po enem mesecu sem morala na ciscenje, ker se moj srcek ni razvijal.
Pregled imam pri moji G 21.3. (ce se bo sploh kaj vidlo).
Skrbi pa me, ker imam bolecine, kot predMS v materici in jajcnikih, obcasno tudi zbadanje.
Ima, oz je imela katera od vas podobne znake?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pozdravljene punce!
18.3.2011 8:35:19   
Goldy
samanth - vem, da te je strah zaradi slabe izkušnje, vendar je zbadanje, bolečine v maternici in jajčnikih, normalno. Telo se pripravlja na novo vlogo in se vse širi razteza, polno je hormonov. Ti le razmišljal pozitivno in razmišljaj, da bo vse super, pa bo. user posted image Vem, da je sicer lažje reči kot storiti, vendar drugega itak ne moreš....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu samanth)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2011 14:00:18   
Spirit75
Zdravo,

vprašala bi vas samo, če je katera dala skozi postopek vse do punkcije in ni imela nobene celice. Kdaj ste dobile menstruacijo (približno koliko dni po punkciji, ker baje te špike hormonov pustijo neke učinke). Hvala 

Pa sproti še vsem skupaj želim vse nobro v načrtovanju

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2011 17:53:44   
Buska
jaz sem bila brez celic ... sem pa Resevka
sicer pri meni se je vedelo, da bom brez celic, ker tudi folikli niso zrasli (nisem reagirala)
po punkciji mi je rekel (14.12.2009 - 26.12.2009) naj jem Prometrium na 8 ur, potem pa sem s 01.01.2010 takoj pricela z jemanjem KT Stediril M

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2011 9:06:04   
koala
samanth, naženi črne misli vstran, čeprav vem da je težko.
Jaz sem imela do 14 tedna nosečnosti znake kot da se bo vsak čas vlilo,vsakič sem šla strahoma na wc, zdaj pa mi živčke kravžja zdrav razigarn 3 letnik.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2011 13:08:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Spirit75

Zdravo,

vprašala bi vas samo, če je katera dala skozi postopek vse do punkcije in ni imela nobene celice. Kdaj ste dobile menstruacijo (približno koliko dni po punkciji, ker baje te špike hormonov pustijo neke učinke). Hvala 

Pa sproti še vsem skupaj želim vse nobro v načrtovanju

jaz sem jo dobila po 10 dnevih...

(odgovor članu Spirit75)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.