|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleče zobovje
4.11.2009 0:31:48   
endrina
Že 3 večere zapored me boli  cela desna zgornja stran zobovja, da bi znorela. Ne morem določiti, da bi lahko rekla točno ta zob me boli, ampak celotna zgornja stran. Grozno in to glih zdaj en teden pred PDP. Jutri grem k zobozdravniku pod nujno ker tega več ne vzdržim. Kar pa je zanimivo je to, da me zjutraj in čez dan nič ne boli, bolečina se začne proti večeru in ponoči. Za popenit. A je katera imela podobne težave?
Skrbi me ker ne morem locirat glavnega krivca bolečine. A me lahko zobar nosečo pošlje na zobni rentgen da bi morda po slikah ugotovil če se kje pri katerem zobu kaj dogaja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleče zobovje
4.11.2009 6:17:26   
Anonimen
Noseca ne smes na rentgen,vsaj meni so tako rekli.Na zacetku niti ni priporocljiva injekcija,sele tam po 5m.
imam pa tudi sama trenutno ogromne tezave z zobmi.Sem bolna-bronhitis,poleg me pa se tako zobje in dlesni bolijo,da niti spati ne morem.

Upam,da z zobarjem kaj ureditauser posted image

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2009 7:12:49   
bskrle
ja rentgena ti pred porodom ne bodo delali, probaj  s kakimi domačimi arcnijami.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2009 8:08:41   
miapia
Jaz sem imela iste težave in sicer celo nosečnost. Na morju me je pa še prepihalo in sem trpela grozne muke. Čim sem se ulegla, mi je začelo nabijati po čeljustih. Ko pa sem vstala, je bilo pa v redu. Sem redno hodila k zobarju, ki mi ni nič mogel narediti. Bolela me je zanimivo samo desna stran, bolečina pa se je selila z zgornje na spodnjo čeljust in nazaj. Potem je bilo nekaj časa mir, pa spet. Katastrofa ob mrzlih pijačah, jedeh, čokoladi, velikokrat nisem mogla kaj prida jesti, ker je tako bolelo.
S porodom pa - kot bi odrezal.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2009 8:11:16   
Luni
Poznam to. V petek sem bila nujno pri zobarju, v nedeljo sem pa rodila. Ubogi zobar... user posted image  s tistim trebuhom se me je verjetno kar malo bal user posted image

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2009 8:13:51   
endrina
Miapia zgleda da res imava iste težave. Ja ob mrzlih pijači al pa jogurtih se zadeva ponovi tudi čez dan. Grozno.
Ja nič odločila sem se, da letim danes k zobarju, pa bo kaj bo. Naj mi pogleda al se mi je kakšna luknjica kje naredila al kaj, ker tako ne morem več naprej. Ponoči me je tako bolelo, da sem si hodla zobe umivat, pa s propolisom sem si izpirala usta. Vse to ni nič pomagalo. Na zadnje sem vzela še Lekadol, ki pa je prijel šele čez nekaj časa. Res grozno. Bom javila kaj mi bo zobar rekel.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2009 11:11:27   
dostmam
Kupi si Mgnezol v lekarni...Pomanjkanje magnezija, kalcija zeleza,...otrok ti ga jemlje, s tem pa tud ti ostajas brez, bolecina glave, zob , kosti, las itd itd-.---Skoda da bi jemala tablete ker ti bodo le ublazile bolecino ne pa nadomestile pomanjkanje snovi.
Cel mesec me je bolela glava, zobje za znort....ponoc nisem nic spala...glavni vzrok pa je bil kar sem vzgoraj napisala.
KUpi si magnezol za nosecnice.V lekarni vprasaj.Eno sumeco tableto na dan, bos vidla po 2,3 dneh te ne bo nic vec bolelo.
Lp

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2009 11:35:39   
endrina
Ojla punce. Sem kar pozabila na to mojo odprto temo.

Ja bla sem tisti dan pri zobarju. Ugotovil je, da imam v modrostnem zobu grozno luknjo, ki je bila prekrita z rahlim kamnom. Mi je dal not neko zdravilo. Ma pol me je zob bolel eno uro tak, da sem skoraj znorela (komaj sem se pripeljala domov), pol pa kot bi odrezal, nič več. Čez par dni mi je ta začasna plombica z zdravilom padla ven - spet bolečina cele desne strani. Za znoret. Šla nazaj. Naredil isto, hkrati pa povedal, da bi blo najbolje kar spulit zob, da pa me zdaj s tem ne bo matral, ko sem 2 dni pred rokom.

Tako da je bil srž mojega bolečega zobovja, zob z luknjo. Zdaj me je samo groza, da me spet kje ne začne bolet, ko bom kje v porodnišnici, da se o strahu pred puljenjem zoba tako daleč zadaj sploh ne pogovarjamo.

Ja zanimivo kaj vse me čaka v teh dneh - porod, pol pa še puljenje modrostnega zoba. Svetovno!

(odgovor članu dostmam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.11.2009 18:17:57   
pikica84
Hei
Noseča sem 19 tednov in tudi mene boli desno zgoraj, spodaj, zvecer pa ponoci se pa razširi se proti ušesu user posted image Grozno, sem bila pri zobarju, pa kariesa ne najde, je rekla, da možno da mi modrostni raste, ne vem... Slikat me pa  ne sme dat.. Uff ni prijetno, upam, da bo kaj boljse, sej večno ne more bolet user posted image

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?