|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kašelj-pražene kamilice
3.11.2009 13:11:13   
PikaV
A mi lahko prosim kdo razloži smisel praženih kamilic na olivnem olju proti kašlju? A gre samo zato, da daš otroku kaj toplega na pljuča ali je morda kaj "več" na tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kašelj-pražene kamilice
3.11.2009 13:27:05   
tažana
ne vem kaj je več na tem ampak nam pomagajo.
mi je svetovala kolegica in je super.

(odgovor članu PikaV)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2009 13:30:15   
Lara28
Tudi nam so nedavno pomagale. Ni pa po mojem samo smisel tega v toploti, ampak morajo imeti še nek dodaten učinek. Namreč sinu sem že pred tem dala termofor na prsa, ki pa ni posebaj pomagal, kamilice pa so!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2009 14:21:16   
Petka09
A lahko katera napiše "recept", kako se to točno naredi, da bom vedela za takrat, ko bom sama rabila?

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2009 16:27:44   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

A lahko katera napiše "recept", kako se to točno naredi, da bom vedela za takrat, ko bom sama rabila?

tudi mene zanima tale stvar. nisem še slišala za to

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2009 20:10:22   
tinaaja
evo:
kašelj OBKLADKI (prsni) Kamilični: na malo olja prepražimo vsaj 2 pesti suhih kamilic, da malo potemnijo in močno zadišijo. Stresemo na krpo, zavijemo, vsaj v dve krpi. Položimo na prsi neposredno na kožo. Naj bo čim bolj vroče, koliko se še prenese. Ko se ohladi, najlažje ponovno pogrejemo v mikrovalovni pečici. Čebulni: originalni recept, in tudi najučinkovitejši, so obkladki iz prepražene čebule (enako kot kamilični), le da so precej smrdeči. Na drobno nasekljajte čebulo in jo zavijte v bombažno gazo, zatem pa za nekaj minut postavite v pečico, ki ste jo prej ogreli na 200°C. Topel obkladek položite na prsi, ga pritrdite s lepljivim trakom in pustite delovati čez noč.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2009 20:22:16   
somic
super, hvala!

in to res pomaga pri kašlju? bolj kot kakršnikoli sirup?

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2009 9:32:06   
PikaV
Sem malo povprašala okoli in naj bi bilo takole: kamilice vsebujejo nekakšna olja (kakšna že mi je ušlo iz glave), olivno olje pa omogoča lažjo prevodnost teh kamiličnih olj na človeka. Še boljše kot kamilični obkladki pa so odkladki materične dušice ali majarona. 

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2009 9:40:01   
tikatonka
Super hvala za recept res deluje. Sem naštimala našemu včeraj zvečer in je imel cca 45 min gor in ponoč je lepo spal brez kašljanja.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2009 11:03:35   
Najaa
Tudi jaz bom probala dat hčerki tole gor danes. Ker sem že čisto obupana zarad njenega kašlja.user posted image

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2009 13:39:19   
anika87
Kdaj in za kolk časa pa ste jim to dale? A zvečer al čez dan? Al večkrat? Kolkrat se lahko uporabi ista masa, pregreta?

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?