|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolniška!
15.6.2005 9:55:06   
ma-ja
Mi danes spet nismo nič spali . Borimo se z vročino in groznim kašljem. Ampak to je šele prva runda, kmalu bo na vrsti še druga ( drugi otrok), pa še tretja (jaz). In to imamo že od jeseni. Bolezen na bolezen ves čas, ko smo v vrtcu. Samo 2 meseca na leto, ko sta pri babici je mir.
Zanima me ali ostanete doma, ko otroci zbolijo???
Jaz se namreč ne upam ostati na bolniški. Sem pa že skoraj mrtva. Najprej nič ne spim, potem pa še bolna hodim v službo. Doma sem bila edino, ko sem pokasirala norice. To je bilo januarja, pa mi še zdaj naprej mečejo. Sem že čisto obupala :zmeden::((!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bolniška!
15.6.2005 10:10:15   
Anonimen
Ostanem doma prva dva dneva, ko je najhuje, potem ga dam babi v varstvo. Zaradi sebe nisem bila doma verjetno ene 10 let.

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bolniška!
15.6.2005 10:34:39   
bambolina
Na žalost ostajam doma. Prejšnji mesec me ni bilo v sl. 11 dni, kar je polovica meseca. Žal nimamo babic, ki bi lahko čuvale sina. Je pa res full velikrat bolan. Smo bili cel mesec zdaj doma zaradi bolezni.
Ja, bog pomagaj, če nimam drugega varstva moram pač jaz ostati doma.
Pa čimmanj bolniških!

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bolniška!
15.6.2005 10:47:19   
Anonimen
Moj je sicer zelo malo bolan, v letošnjem letu je imel norice, pa verjetno je bil še kdaj bolan, pa se ne spomnim. EMŠO. Doma pa ne ostanem, ga pazi moja mati. Razen pri noricah sem morala ene teden, ker je mama dobila grozno virozo in ga ni mogla paziti.

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bolniška!
15.6.2005 11:19:21   
ma-ja
Jaz jih tudi k babici pospravim. Samo mi je grozno hudo, ker jih moram tja odpeljati. Danes je mala zaspala okrog 3. zjutraj, ko je končno vročina popustila. Ko je bilo treba iti, je seveda spala kot top. Kar ni mi dalo, da bi jo zbujala. Babica pa ne vozi avta in ne more priti do nas. Kaj sem hotela, zavila sem jo v deko, pa smo šli, samo je celo pot jokala.
Pa saj bo kmalu poletje in morje. To nas pa vedno pozdravi!

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bolniška!
15.6.2005 11:21:29   
Anonimen
Ja, to je res grozno. V takem primeu pride moja mama k meni. Če je tako hudo, potem je res prve dni bolje ostati doma, če lahko.

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bolniška!
15.6.2005 11:26:59   
Anonimen
ma-ja, si pomislila na kakšne vitamisnke dodatke? Naš je pozimi jedel Medonal tablete, ko je teh zmanjkalo pa Sanatogen sirup...samo tega ni več v prodaji, lahko probaš s Kindervitalom - škodit nima kaj, kvečjemu pomaga.

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bolniška!
15.6.2005 11:37:15   
ma-ja
Lansko leto smo vsi trije jemali Bronchoimunal (mislim, da se tako napiše) tri mesece po 10 dni. Zdravnica je rekla, da je to še najboljše. Rezultata pa ni bilo, ker smo bili še bolj bolni. Sicer je starejši najprej dobil v vrtcu salmonelo, potem je šlo pa po vrsti. Če mi kdo reče, da se enkrat morajo prekužiti, kar pikce dobim. To kar smo mi imeli, ne privoščim nikomur. Upam, da bo zdaj počasi mir, ker malo smo pa že zrasli.
Aja, pa razne kremice in mazila Just sem tudi kupila, pa je samo celo stanovanje smrdelo po mentolu, učinka pa nobenega.
Res, vse smo že probali!

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bolniška!
15.6.2005 11:39:13   
Anonimen
Aja, no, pol se morajo pa res prekužiti :ups: Au, ne me tepst :)-

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bolniška!
15.6.2005 11:41:17   
Anonimen
Ja pa dobro, salmonela nima z bronhomunalom nič. A antibiotike ste vseeno, kljub bronhomunalu, še potrebovali?

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Bolniška!
15.6.2005 11:46:28   
Anonimen
Verjetno da še, ampak jaz bi vseeno probala še s kakpšnimi vitamini. Ta bronho...je imela tudi moja frendica za svoja dva otroka, ki sta bila tudi kar naprej bolna, in sicer bronho...zato, ker je kao najboljši (ker oni imajo pač radi najboljše), ne me narobe razumert, maja, nič nate ne leti. ;) Pa očitno le ni tako zelo...le drag je tako zelo :zmeden2:

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Bolniška!
15.6.2005 11:49:02   
Anonimen
Ja, vem. Jaz sem ga namreč nabavila. Za v omaro. Ker seveda Tibor po tem ni bil nič več bolan.

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Bolniška!
15.6.2005 11:49:41   
ma-ja
Nam jih več nočejo dati. Pol pa traja po tri tedne.
Za salmonelo je pa čisto vrtec kriv, ker so zadevo hoteli malo potiškati, potem je bila pa skor cela skupina na infuziji. Pa še postrani so nas gledali, kot da smo mi krivi. Pa doma noben drug ni zbolel, ker sem vsak dan porabila cel kup čistil in razkužil, da ja ne bi tega kdo dobil. To mi je pa ratalo!

Ta starejši gre letos v šolo in pravijo, da potem vseeno niso več tolikokrat bolni. Upam!

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Bolniška!
15.6.2005 11:55:56   
Olivija
jaz osebno ostanem lepo doma (ta mesec 4 dni, prejšnji tudi 4, pred tem pa nazadnje decembra).

Sem se pa zaenkrat poslovila od napredovanja (pa saj smo še mladi).

Je bla prejšnji teden tako boga (driska + vnet sečevod), da enostavno nisem imela srca, da ne bi ostala doma. Sej drugače kdaj ostanem doma samo prve dva dni, da mine najhujše, potem so pa na vrsti babice.
Dejansko pa nevem, kaj bi naredila, če bi bla Ana tako kot tvoja dva res zelo pogosto bolna,...

LP

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Bolniška!
15.6.2005 12:02:45   
ma-ja
Antibiotike sem mislila.
Bronchoimunal je pa res svinjsko drag, ampak človek vse naredi, da bi bilo bolje. Zato sem pa tudi razne vitamine nehala kupovati. Sicer pa dosti sadja pojesta!

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?