tinaaja
|
Vem, da je o kaslju ze veliko napisanega, vendar me zanimajo izkusnje mamic otrok, kjer je kaselj trajal mesec dni in vec. Hci ima letos ponavljajoce laringitise in od zadnje viroze se kaselj vlece ze 4 tedne. Dva pediatra sta na pregledu rekla, da bo zgleda kasljala celo zimo. Na pregledu recejo, da je zdrava, da so pljuca cista, da pac tako zdaj bo in da bomo cas kasljanja steli v mesecih. Tudi slisi se,da kaselj prihaja bolj iz grla kot pri laringitisu. Kaselj zveni res grdo, tako da nas itak vsi grdo gledajo na cesti, v vrtcu, kako moramo tako kasljajocega otroka imeti zunaj, vrtcu.. Zdaj cakamo, da dobimo datum za alergo testiranje na PK (a kdo ve, kaksna je cakalna doba?). Zanima me, koliko casa so trajali kaslji pri vas, kaksni so bili vzroki za tok dolgotrajen kaselj, kaksne preglede so vam (ce so) svetovali, kdaj se je koncalo, ideja za kaksno "cudezno zdravilo" ,... Ker sem ze skoraj diplomirala iz raznih ukrepov proti kaslju in nimam vec idej, kaj narest, kam se obrnit, kako se vsaj nekako malo naspat oz kako se sprijaznit, da bo tako še naslednjih par mesecev