nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Mi je nimamo. Pri babicah in dedkih pa lahko gleda, kolikor ji paše oz. kolikor ji oni dovolijo - itak nismo tolikokrat tam, da bi bil to problem. Samo, glej ga zlomka, Ronja se s tem sploh ne zamoti . Včasih se je hoče moj oče mal znebit, pa ji prižge tv v upanju, da bo dala mir, pa seveda je to račun brez krmarja. Saj pogleda ene pol minute, potem ji pa dolgčas rata in gre stran nam težit . Verjetno zato, ker pač ni navajena. Za Olimpijske igre sva si sposodila tv in takrat je bila mala zasvojena s TOPSHOPom! Groza! ves čas bi lahko to gledala, to ji je bilo najbolj všeč na svetu (je mela ravno eno leto takrat - risanke sploh ne toliko, pa itak se pri nas samo 3 kanali dobijo na tisto staro anteno, ampak topšop je skoz na kakemu ). Takrat bi lahko skoz to gledala! Samo ji nisem pustila, lepo sem ugasnila tv in ko se ga je naučila prižgat, sem ga izklopila iz štroma, pa je bilo rešeno. Mal je težila, ampak sva pač šli kaj drugega delat! Enoletnici pa res ne bom pustila samo tv buljit! Sva pogledali nastope naših, pa 15 minut otvoritvene predstave in z očijem smo gledali basket in naše, to je bilo pa to. Ji pa lubi približno 1x na mesec naštima risanke na računalnik in moram priznat, da si vsakič rečem, da sem trapasta, da še sama tega kdaj ne naredim, kadar moram kaj nujno zrihtat. Samo takrat se navadno ne spomnim ali pa nimam časa račkota prižigat... , ej čist isto je pri nas, ma kake risanke, reklame (najbolj topshop) so zakon. Jaz se sploh ne obremenjujem, ker drugače tv-ja sploh ne obrajta, ta topshop pa mi po resnici povedano včasih pride prav, ko moram kaj postorit