|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Med čakanjem na..............
15.6.2005 7:40:11   
Nattka
Pozdravljene punce v tem sivem jutru!

Imam vprašnje in sicer me zanima tole.

Kako je z jemanjem zdravil (tudi takšnih za zunanjo uporabo) in z ukvarjanjem s športom:sloncek:, med tem, ko iz mececa v mesec čakate (čakamo):zmeden:, da zagledamo:modri::roza:. Saj, kot se meni zdi, je treba bit na začetku nosečnosti še posebej previden, samo kaj, ko pa ne moreš takoj vedeti, da se je prijelo.
Povejte, kako je z vami, v teh primerih.

Pa še tole:
Punce, super ste, pa še face povrh. Kar tako naprej:kuza:

Vsem nam čakajočim pa želim, da čimprej zagledamo :modri::roza: in se uvrstimo med srečke:nosecka:

Lepo pozdravljene
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.6.2005 7:51:19   
gaja17

Jaz mislim,da šport ne bi smel biti problem, seveda pa mi dobro pretiravat!
Glede zdravil panimam pojma bi bilo treba kakčnega zdravnika vprašat!
Lp

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2005 7:57:08   
kajča
mene tudi to zanima, ker jaz ne čakam, pa se zraven veselo športam in me tudi skrbi

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2005 8:15:27   
biba77
Sport ni problem, dokler se dobro pocutis. Ko pa si enkrat :nosecka:, pac moras paziti, da se cimmanj ukvarjas s sporti, kjer je mozen padec ali udarec..., ki bi te peljal na urgenco (rentgen).
Glede zdravil: ob zdravem nacinu zivljanja (gibanje, prehrana,...) je tudi kolicina zdravil minimalna (dostikrat nicna). Pac, ce sumis, da si :nosecka:, poves zdravniku in te bo utrezno obravnaval.
:miska::miska:

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2005 8:29:31   
bebi
Jaz se tudi kar pogosto rekreiram, zdaj po sploh, ko smo v toplejši polovici leta. Ful uživam :). Baje, da če se pred nosečnostjo zmerno ukvarjaš s športnimi aktivnostmi, še lažje prenašaš nosečnost. Sem tudi prebrala, da če se pred nosečnostjo ne ukvarjaš s športom, seveda sploh ni priporočljivo, da to začneš početi, ko zanosiš. Po moje pred nosečnostjo ni panike glede športnih aktivnosti. No, jaz se s tem ne obremenjujem.

:rozica:

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2005 9:09:31   
lex
Kolegica je aktivno igrala odbojko do 6 meseca, tak da ni panike! mislim pa da ti telo samo pove kaj lahko in kaj ne! Glede zdravil, pa bi ti svetovala, da po pameti. Jaz sem jemala antihistaminike (za alergijo) prve tri tedne med nosečnostjo, potem pa sem jih dala vstran. Najbolje, da se posvetuješ z zdravnikom.

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2005 10:17:04   
jezika
ŽIVJO NATTKA!
tudi jaz mislim da šport ne bi smel dajati slabih vtisov, nekateri ga celo priporočajo, jaz imam namreč probleme z zanositvijo, pa v tem času bi rada hujšala z tekom in mi je g rekla, da to ni ovira, vsaj do prvega pregleda, kjer ugotovijo nosečnost, to je pa pribljižno osmi teden ko greš g. pretiravat pa po mojem že nasplošno ni zdravo. vsem želim veliko uspeha in upam da bomo kmalu srečke:nosecka:

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2005 17:33:17   
Zmajevka
Jaz sem kakšno leto nazaj zmanjšala šport, posebej po
ovulaciji, vendar sem si zdaj premislila in že en mesec vsak dan tečem po eno uro v hrib in dol. Kakšen dan vmes pa kolesarim, odbojka enkrat na teden pa že skoz. Sem pa tja pa bazen, pozimi sem kar redno plavala. To vse mi zelo paše in mi je žal, da nisem že prej. Zdi se mi, da to ne more imeti slabega vpliva, Pušenjak je na forumu pisal, da je oplojena celica kot drobec moke in se prilepi na sluznico, tako da gibanje naj nebi na to nič vplivalo. Po mojem kvečjemu prekrvavi, da je še boljše. Pa tudi se spomnim ene punce, ki je rekla, da je zanosila po drugem ali tretjem ET, ko je namesto priporočenega počivanja šla na hrib.
LP
Zmajevka

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?