Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost, krči, krvavitev po IVF 1.11.2009 7:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da ti CB ne bo dal željenega rezulata, ker tudi če se je nosečnost zaključila je še hormon prisoten nekaj časa. Najboljše bi bilo opraviti UZ. Pa ne se hitro odločati za čiščenje, ker se znajo zgodi tudi mali čudeži. Držim pesti, da je vseeno en velik PLUS.
|
|
|
|
RE: nosečnost, krči, krvavitev po IVF 1.11.2009 7:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala.Vstavili so mi dva zarodka, zato upam,da je vsaj eden ostal pri meni. Imam pa UZ čez 1 teden.
|
|
|
|
RE: nosečnost, krči, krvavitev po IVF 1.11.2009 7:55:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta teden izkoristi za sebe. Razvajaj se in predvsem pozitivno mišljenje!!!
|
|
|
|
RE: nosečnost, krči, krvavitev po IVF 1.11.2009 10:45:19
|
|
|
|
hektorina
|
Moj namen ni, da te tolažim. Vendar se je meni zgodilo v osmem tednu skoraj enako, krvavitev in bolečina v jajčniku po IVF... pa imam sedaj zdravega "poba" starega skoraj 11 mesecev! Javi, kako je , če ne prej pa čez en teden, ko bo pregled za tabo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?