kaya2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 ..hm, mentalno zaostali ljudje? Ok, priznam, ekstremno mi je dolgčas... preklapljam tv in vidim na Discovery travel and living kanalu, da se vrti serija o teh otroških misicah. Sej je že bila tema o tem. Ampak prav ne morem mimo teh usekanih mam, ki vlačijo svoje pupe na te razne izbore. Bruh na kubik. In potem ena mama pribije, da je to samo dobro za njeno hčer, ker bi tako bolj samozavestna in da sploh ne vidi ene slabe stvari v tem, da tamala hodi na te izbore. Oblečena v bruh princeska obleke, namazane in sfrizirane, kot odrasle. eni ravnokar pulijo obrvi, halooo!!! Glavna posledica tega je vidna v onem šovu na A kanalu, Lepotica in piflar al kaj že. Ko bejba ne ve, kdo je predsednik države ali kaj je to kontinent, važno pa je, da ima frišno pobarvane lase in zna povedat vse o francoski manikuri in cunjah. In druge ljudi ocenjuje izključno na podlagi njihovega videza. Smilijo se mi punčke, ki odrastejo v prepričanju, da je najbolj pomembno, da so lepe in všečne, furajo miss scene dokler ne ujagajo enega zdravnika ali odvetnika in živijo svoje princeska življenje naprej. Ker je to vse, kar imajo in znajo. Zaradi zafrustriranih, debelih, nevrotičnih mam, ki si filajo ego na račun lastnih otrok. Eno je imet luštno punčko doma, eno pa jo šemit in mazat in jo razkazovat kot žival na razstavi. Oh, ma nemoj, imajo tekmovanje za fantke tud. Ehhhh... sem se skašljala, zdej grem pa šaltat kanale naprej... mogoče pa to niti ni tako slabo. biti omejen v tem smislu, da živiš princeska life in ne vidiš realnega sveta, v določenih primerih sploh ni napačno če so seveda srečne. verjetno so, če ne poznajo dugega? večja tragedija je, če lepoto nekega dne izgubijo-v puberteti se lahko marsikaj spremeni...in tako ostaneo brez edinega aduta, ki so ga kao imele. katastrofa.
|