|
RE: za vse, ki vas čaka abrazija in tavate v ... 31.10.2009 9:56:33
|
|
|
|
nadka30
|
anonimen tudi jaz sem to pred krtkim doživela, le da sem jaz imela v ponedeljek nuhalno, namesto na njo sem šla na čiščenje.Ko sem se že malo navadla da bom ponovno mamica me je doletelo čiščenje TO JE MOJA ZGODBA, Spomladi bi imela rok poroda vendar tega ne bom doživela saj sem mojo pikico izgubila že sedaj. V soboto, ko sem prišla domov se začutila, da imam nekaj na hlačkah, pogeldala sem in videla rjav izcedek, mojemu sem rekla daj grema se za vsak slučaj pokazat v bolnico, zraven sma vzela tudi najino petletno hči. V upanju da boma videla najino pikico kako brca in da je to bil samo slučaj da se mi je pojavil rjav izcedek smo odšli v bolnico, tam pa po prvem pregledu šok; GOSPA VAŠEMU OTROKU PA NE BIJE VEČ SRČEK, sprva tega sploh nisem registrirala, in sem odšla iz ambulante, odšla sem do mojega in hčerke, ko me je moj vprašal kaj je , šele takrat sem registrirala kaj mi je g sploh rekla,takrat so za mano prišle moje solze, hčerka me je vprašala mama zakaj si jedla jabolko, da je dojenček umrl, po teh besdeah se sploh nisem mogla potolažit tako je bolelo. Kasneje je k meni prišla še sestra in mi povedala da bom noč preživela v bolnišnici, celo noč nisem spala ampak sem jokala, jokalo je moje srce. Naslednji dan sem čakala na vizito, nakar mi povedo da danes verjetno ne bodo utegnili in da bom šele jutri na vrsti, vprašali so me če bom počakal v bolnici ali grem domov. Seveda se, šla domov, ker bolnica me je dušila. Nato sem doma počakala na ponedeljek, ko sem se vrnila v bolnico me je setra na hodniku pred vsemi nosečnicami in drugimi vprašala po kaj sem prišla, ja po kaj ke. Z muko sem ji povedala zakaj sem tukaj. Dali so me v sobo, kjer sem najprej čakala na viziti, nato na ultrazvok. Tega ultrazvoka ne bom nikoli pozabila, najprej so mi rekli da se srce vidi, ker so mi delali vaginalni ultrazvok, in me je G , ki ga je delaal kar fejst pritisnila na mehur sem ji rekla da moram na WC, tam pa mi je del otroka padel ven, prav videla sem ga( tega ne bom nikoli pozabila),nato še enkrat na ultrazvok, kjer so mi zapečatili usodo. Poslali so me v sobo, kjer sem počakala da so me odpeljali na čiščenje. Jokala sem tako hudo da so me morali pomirit da sem sploh lahko dobila narkozo. Zvečer po viziti sem odšla domov. Včasih se sploh ne zavedam da mojega otroka ni več z menoj, še vedno se včasih pobožam po svojem trebuhu, in čakam na brcike, ki jih ne bo, Sedaj je moja pikica med angelčki Upam da ti bo kmalu lažje. P.S. jaz sem danes dobila svojo prvo po abraziji, sedaj čakam še eno potem pa grem v nove boje za pluskom. Anonimen vem kko se počutiš. boš videla kmalu bo bolje, zjoči se ter se nam pridruži na čveku v pričakovanju + lp pošiljam ti en velik objem
|
|
|