|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pranje in madeži - kakci
14.6.2005 20:04:52   
tejč
Punce, jaz imam eno težavo.
Kako kvalitetno spravit madež dol od kakanja iz plenic in previjalnih? Pa čeprav dam zadevo kuhat in prešpricam s tisto oxi kao super zadevo, ne gre vse ven. Kaj je zdaj to?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pranje in madeži - kakci
14.6.2005 20:09:39   
Naja31
Cudno:zmeden:
Jaz dam v pralni sroj in na 60 stopinj in ni nobenih flekcev.

Ti nisem ravno pomagala,a :)

Lp, N

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pranje in madeži - kakci
14.6.2005 20:19:16   
tejč
Čudno, kaj to naša Ajša kaka....:ups::)

Taki rumeni, a veš? A kej namakaš prej plenico al jo kar rukneš zasušeno not?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pranje in madeži - kakci
14.6.2005 20:28:56   
Wahoo RR
Tudi pri meni je tako...
Vedno takoj spereem z vodo...potem dam Vanish gor in potem na 90...ampak enkrat gre dol...enkrat ne...

Kako je zdej to ?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pranje in madeži - kakci
14.6.2005 20:29:30   
mika
Ja pri nas tud ne gre s kuhanjem dol, zato najprej na roke z Arielom operem, da gre vsaj nekaj dol, pol pa je ok.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pranje in madeži - kakci
14.6.2005 20:36:26   
Naja31
Ne, ponavadi namocim, potem pa ko se jih nabere cel kup dam v stroj.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pranje in madeži - kakci
14.6.2005 20:58:44   
lex
Ne gre drugače, kot pa da namočiš v milno vodo (Ariel + voda)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pranje in madeži - kakci
14.6.2005 21:12:55   
daisy
jaz takoj pod pipo splaknem kakec dol, predno dam prat pa madež polijem s tekočim Vanishom in operem na 90 stopinj - vedno gre vse dol! Je pa en dan take kupčke podiral, da rumeni flekci ne grejo z ničemer dol - ma 2 bela bodija zapacana (za vedno).:zmeden:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pranje in madeži - kakci
14.6.2005 21:13:03   
sabini
Oj pomoje zato, če splakneš oz. odstraniš večjo umazanijo z toplo vodo, daj probaj z mrzlo samo odstranit ali pa namočit, potem pa daš v stroj na 90, hujše drekce jz vedno sperem dol :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   pranje in madeži - kakci
14.6.2005 21:36:06   
Ajsha
Najboljše belilo je zelo naravno - SONCE! Normalno opreri plenice in jih daj na sonce sušit - bodo bolj bele od belih :)

LP!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   pranje in madeži - kakci
14.6.2005 22:29:50   
Andra
Jaz vse take stavri namočim in predno dam v stroj namažem z venišom oxi gelom in se lepo opere. Planicam pa povrnem belino, da jih vsake toliko časa pred pranjem namočim v arekino in potem operem na 60 stopinj in so kot nove.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   pranje in madeži - kakci
15.6.2005 11:50:58   
sp
Jaz take stvari vedno našpricam z trim razmaščevalcem:bravo: pustim, potem pa sperem če se še vidi ponovim.Potem pa dam v pralni stroj, da se opere in zaenkrat je šlo še vse stran:bravo:

l.p. Anita

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   pranje in madeži - kakci
15.6.2005 22:59:25   
Urška*
Ojla!

Tudi jaz sem prej uporabljala razne te zadeve, in so ene pomagale, druge pa spet ne. Zdaj pa enostavno dam na predpranje in namakanje (tega prej nisem nikoli uporabljala) in plenice so kot nove!:bravo:

lp:)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?