Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljančanke prosim pomoč 29.10.2009 20:07:47
|
|
|
|
Gina
|
Od kje boš pa prišla? Ulica stare pravde je v centru ljubljane, če greš od tržnice proti tunelu, pred tunelom levo. Samo nisem zihr, da tam smeš zaviti. Če prideš iz druge strani, ti pot napišem, če nimaš kje kakšnega zemljevida.
|
|
|
|
RE: ljubljančanke prosim pomoč 29.10.2009 20:11:57
|
|
|
|
mikina
|
prišla bom iz štajerskega konca. Zemljevid tudi imam. Mene zanima, če je to kje zraven DIC-a oz dijaškega doma (kjer sem bila pred 15 leti). Ker tisti del Ljubljane kar poznam.
|
|
|
|
RE: ljubljančanke prosim pomoč 29.10.2009 20:23:36
|
|
|
|
darja72
|
DIC je bližini ja.
|
|
RE: ljubljančanke prosim pomoč 29.10.2009 20:30:49
|
|
|
|
Gina
|
Ja, v bistvu je na tistem koncu. Če greš po poljanski proti tržnici, zaviješ na levo čez en cajt na strosmajerjevo, potem pa boš kmalu zagledala da prečkaš ul. stare pravde na levi. Kje je ta številka pa ne vem. Samo ni dolga ulica, boš kmalu našla. Nisem vedela da je tam nevrološka.
< Sporočilo je popravil Gina -- 29.10.2009 20:31:46 >
|
|
|
|
RE: ljubljančanke prosim pomoč 29.10.2009 20:33:00
|
|
|
|
Gina
|
Sem pogledala na zamljevid, lahko greš že pri zarnikovi ulici iz poljanske na levo gor. Prideš ravno tako na Ul. stare pravde.
|
|
|
|
RE: ljubljančanke prosim pomoč 29.10.2009 21:56:45
|
|
|
|
Ribica **
|
Tunel je zaprt, pa Ulica Janeza Pavla 2. (bivsa Zrinjskega) je sedaj enosmerna in ce prihajas iz smeri KC oz. Pediatricne (ali po Povsetovi), ne smes zavit gor (krizisce ob Ljubljanici) - je treba na Rosko in tam na Strelisko in potem do Ul. stare pravde.
|
|
|
|
RE: ljubljančanke prosim pomoč 29.10.2009 22:16:24
|
|
|
|
mikina
|
Po vsem teh odgovorih sem jaz še vedno mnenja, da je boljše če gremo iz BTC-ja z trolo do poljanske ceste in naprej peš.
|
|
|
|
RE: ljubljančanke prosim pomoč 29.10.2009 22:20:26
|
|
|
|
Gina
|
Lahko greš do btc-ja pa s trolo naprej, lahko pa probaš tam nekje okoli stare pravde parkirat. Saj se zmeraj kaj najde, če malo pokrožiš. Odvisno koliko ti gre to na živce.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?