|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maxi cosi pebble
29.10.2009 11:52:51   
čebelca2
pozdravljene.

mene pa zanima če se je katera odločila za nakup novega modela avtosedeža  maxi cosi pebble. včeraj sem ga videla v BC in je zares lep, predvsem pa izgleda tako zelo udoben, da bi se kr usedla notr :) zdi se mi da je v primerjavi s cabriofix  bolj tapiciran, in ima malce drugačno obliko zaščite za glavo.zanimajo me kakšne izkušnje z njim.
skratka, bi ga kupila, če bi vedela da ni razlika le v ceni (cca 50 evrov je dražji od cabriofix).

hvala in lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: maxi cosi pebble
4.11.2009 0:47:55   
nananaja
Ta novi model paše v v bazo famillyfix, ki jo lahko uporabiš tudi za njihov sedež Pesrl (9-18kg). vsaj tako sem opazila na njihovi strani.

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 12:30:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nananaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2009 14:53:35   
čebelca2
v njihovem katalogu je res tako kot je napisala nananaja. piše podlaga familyfix in v oklepaju isofix... in kolk so mi prodajalke povedale je res še en nov model za naslednjo starostno skupino, ki paše na isto podlogo. in kolk sm jst razumela, sta to dve različni podlogi, torej familyfix in isofix... ampak ne me držat za besedo. in v katalogu so tudi nove barve za cabriofix in vozičke mura... naravnost čudovite. res. baje da pridejo komaj drugo leto na tržišče. jst pa ne morm čakat do drugega leta če imam decembra rok :)

a kej veste, a imajo vsi avtomobili možnost isofix podlage samo zadaj? ali je to samo pri našem avtu? ker itak se bom bol naokoli sama vozila, in mi pol ne pride skor nč prov.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2009 18:50:25   
nananaja
Haha, maxi cosi ima različne strani za različne države. Jaz sem izbrala Avstrijo, pa je peable že gor. Prej sem izbrala prvo iz googla, pa ga ni blo.

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 19:32:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nananaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2009 7:30:39   
lenca1
čebelca2 - a se da nove barve za voziček MC Mura videt še kje (na internetu) ali si ti vidla nove barve samo v katalogu? Sm gledala na netu in nikjer ne nejadem teh novih barv.

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2009 10:19:00   
čebelca2
sem iskala na netu, pa jih ne najdem user posted image

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2009 10:52:35   
čebelca2
evo, sem našla nove barve user posted image (poglej pod styles)

http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=6&language=ot-en

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.6.2010 11:44:33   
j.urska
A katera ve, če je zraven lupinice Pebble v paketu vključena tudi tista ''vrečo'' in ''pregrinjalo'' v enaki barvi lupinice, kot je prikazano na uradni strani maxi cosi?
http://www.maxi-cosi-familyfix.com/en/maxi-cosi-pebble.htm

Hvala, LP

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2010 12:49:41   
pikizenc
Kolikor vem ne, ampak ni pa to potrjena informacija iz trgovine. Če greš prav na predstavitev pebble na http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/baby/pebble boš videla, da je to dvoje prikazano pod accessories.

(odgovor članu j.urska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.6.2010 12:57:43   
čebelca2
ojla.

jst sm pebble lupinco kupla decembra in ni blo nč zravn

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.1.2011 0:10:34   
KlaraMay
Pozna katera koga, ki prodaja rabljeno Maxi Cosi Pebble lupinico? Ali Maxi Cosi FamilyFix nastavek?
Prosiiiiiiiiiiiiiim naj se javi, kupim !! user posted image user posted image

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?