Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zvečer zelo rdeča lička 29.10.2009 9:27:10
|
|
|
|
piko12
|
Jaz imam tudi zvečer rdeča lička, če sem popoldne zunaj. Pa moj mali tudi. če prideš z mrzlega na toplo, je vedno tako...
|
|
|
|
RE: Zvečer zelo rdeča lička 29.10.2009 9:30:10
|
|
|
|
Sofi
|
Ja, mi je znano. Moja dečka (3 in 4) dobita rdeča lička, če smo dalj časa zunaj na mrzlem in pridemo not na toplo, se lička kar vžgejo. To je vsako zimo tako in ni nič narobe. Včasih sta tako rdeča, kot bi bila s čim namazana (pri res nizkih temperaturah in nato šok, ko prideta v hišo).
|
|
RE: Zvečer zelo rdeča lička 29.10.2009 10:07:51
|
|
|
|
Luni
|
Pri nas je bil pa to vedno znak, da bo zbolela.... Kmalu po enem letu je prvič zbolela za bronhiolitisom. Nato sem bila pozorna na rdeča lička, kmalu nato se je poajvil kašelj, izcedek iz nosu..... Upam, da smo to prerasli in bo imela rdeča lička zaradi zraka.....
|
RE: Zvečer zelo rdeča lička 29.10.2009 11:26:49
|
|
|
|
mojcapr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofi Ja, mi je znano. Moja dečka (3 in 4) dobita rdeča lička, če smo dalj časa zunaj na mrzlem in pridemo not na toplo, se lička kar vžgejo. To je vsako zimo tako in ni nič narobe. Včasih sta tako rdeča, kot bi bila s čim namazana (pri res nizkih temperaturah in nato šok, ko prideta v hišo). Tašča pa mi pravi, če pije zadost tekočine čez dan...sam saj pije. Zgleda da ima občutljivo in tanko kožo na ličkih.
|
|
RE: Zvečer zelo rdeča lička 29.10.2009 13:40:49
|
|
|
|
Jelcy
|
Nas dobi rdeca licka tudi ko mu je vroce....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?