|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče več na kahlico
28.10.2009 20:22:54   
biga
Moj 2 leti in 5 mesecev star sin je pred tedni lepo sedel na kahlico parkrat dnevno, vedno zvečer pred tuširanjem in tudi večkrat zjutraj, podnevi pa občasno (tudi v vrtcu, čeprav poredko, ker ni želel), zadnji teden pa ni šans, da bi se sploh vsedel nanjo. Ga skoz sprašujem, tudi vzgojiteljica, pa vedno pravi jutri ali bom povedal, potem pa nič. Tako da sem ga zaenkrat pustila pri miru oz. ga ne silim, ampak le vprašam in če noče, potem pač ne. Ne vem, zakaj sprememba, tudi prej sicer ni nikoli rekel grem lulat ali kakat (razen morda dvakrat za lulanje), ampak kadar sem ga dala na kahlico, se je pač skoraj vedno polulal. Zdaj pa "štrajka". A ima kdo podoben primer in kaj naredite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče več na kahlico
28.10.2009 21:01:08   
naja78
živ.

pri nas je podobno,le daje že suh(ponoči in podnevi)stra je 3 leta.lulat hodi stoje na WC,v vrtcu na pisuar,kakat pa v pleničko.user posted image user posted image user posted image
pove da ga lulat,kakatže od 2 leta,samo za kahlico noče slišat.kaj šele wc z nastavkom.user posted image v vrtcu sploh ne gre kakat.

mislim da se v vsakem otroku,ko se navaja na čistočo(kahlica,wc),dogajajo spremembe, pomembne stvari,saj tudi oni morajo preklopit,pokapirat.ne gre na hitro.toje proces,ki ga večinoma otroci sprejmejo v nekaj tednih.mislim da jih tako kot tvoj,kar veliko reagira,vsaj jaz jih poznam,sploh fantički.

so pa izjeme,ki to naredijo čez noč.

potrebna je vztrajnost,mirnost in nič ga silit.
na koliko časa ga pa daješ na kahlico??si poslusila z nastavkom za wc??grete skupaj lulat??z očkom tudi???

je mogoče začel z vrtcem??lahko je kaj takega v vrtcu videl in se mu je uprlo??? naš 1x ni hotel 5 dni kakat,ker se je bal da mu bo po nogcah drekec lezu.svašta.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2009 9:25:26   
piko12
Jaz imam enega takega škrata doma... Bil je že v fazi, ko je rekel, da rabi kahlo in se tudi polulal in celo pokakal. Potem je ni hotel niti videt več, zdaj pa reče, da bi rabil kahlo, ker lula ali kaka...Na kahlo se vsede, reče, da je naredil rumeno lužico in da bi štampiljko. Lužice pa ni. Pojma nimam, kaj naj naredim in pač čakam, da "ga sreča pamet".

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2009 11:05:49   
lilka
Naša je že od dveh let suha, samo je pa tudi imela tako obdobje, ko je že skoraj osvojila kahlico je vmes niti videt ni hotla, potem je pa nekako spet sama začela, jaz sem jo čisto pri miru pustila in čakala da jo mine....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?