|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jane slalom pro - primeren za novorojenčka?
28.10.2009 9:30:50   
Claire2010
Pozdravljene!

Upam, da mi boste lahko tudi tokrat pomagale z nasveti!

Zanima me, kako ste zadovoljne z omenjenim vozičkom, predvsem pa, ali mislite, da je primeren tudi za novorojenčka (torej od 0 mesecev dalje)? Seveda govorim samo o športnem delu, košare ne bi kupovali (no razen, če voziček ni primeren od rojstva dalje), ker pričakujemo dojenčka aprila.

Begajo me predvsem dve stvari:
- naslonjalo - ne gre sicer v čisto ležeči položaj, ampak je zelo blizu čisto ležečega. Če podložiš kakšno dekco, pomoje ne bi smelo biti težav user posted image .
- otrok ne more biti obrnjen proti tistemu, ki ga vozi. Ali vas je to v praksi zelo motilo (sploh pri tako majhnem dojenčku)?

Hvala za vaša mnenja!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jane slalom pro - primeren za novorojenčka?
28.10.2009 9:48:59   
bskrle
Prve tri mesece tak voziček ni primeren, dekica  gor ali dol.
Seveda otroka lahko tako voziš, je tvoja izbira.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Claire2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2009 9:50:55   
sonček33
Žal brez košare ni ok, ker se športni del ne poleže dovolj. Sicer pa ta voziček zelo priporočam. Za košare poglej na nemško spletnos tran  o-baby, imajo pogosto akcije. Midva sva jo tudi tam kupila. Mislim, da je poštnina okoli 10 evrov, dobiš pa v roku enega tedna.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2009 10:56:40   
princeska29
jaz imam jane slalom pro in res ni primeren za dojenčka samo športni del!!smo kupili košaro in jajčko da se dojenček vozi v njej!!ko pa je v košari ali pa jajčki pa tako ali tako gleda otrok proti tebi!!mi ga bomo spet uporabili januarja ko pride naš tretji zakladek

AMADEJ 26.11.2001 2750g-48cm
STASA 17.01.2008 3850g-53cm
ALEX 17.12.2009 3700g-53cm

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2009 11:04:07   
žab*ca
Glede košare,mi smo imeli mehko košaro,ki smo jo položili,v športni del vozička in se je super obnesla,letos nam bo služila za zimsko vrečo,ker se razstavi.
Kar se tiče pa obračanja športnega dela,pa sem strogo iskala tak voziček,ki ima to možnost in mi ni žal.Moj otrok bil zadovoljen,da me je v začetku skoz videl in se je,in se še zelo rad vozička.Poznam pa mamico,ki je imela ravno zaradi tega probleme in so se zelo malo vozičkali.
Samo glede na to koliko Jane vozičkov vidim na cesti,očtno mamicam to ne predstavlja problem.

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2009 11:20:27   
Claire2010
Super, hvala vam vsem za nasvete user posted image

Potem bomo pa kupili še košaro, če pravite, da brez ni ok in bomo tako rešili oba problema hkrati - otrok bo čisto na ravnem in še gledal bo proti meni. No spraševala sem pa za vaša mnenja zato, ker mi je prodajalka pri ogledu vozička zagotovila, da je primeren od rojstva dalje user posted image No očitno ni čisto tako...

Mi je pa voziček tako leeeeeep, da takoj, ko sem ga videla, sem se "zaljubila" vanj in tako so odpadli vsi ostali kandidati user posted image

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2009 13:58:43   
abi
Jaz sem imela tudi globoko košaro/avtosedež Matrix in se je zadeva super obnesla.
Uporabljala sem jo le  kake 4 mesece, ker jo kar hitro prerasejo, sploh če je user posted image  večji. 
Ravno včeraj sem jo dala na bolho, če te zanima: rdeče-črna barva, zelo dobro ohranjena, enostavna pritrditev na voziček. Cena tam nekje 70€.

< Sporočilo je popravil abi -- 28.10.2009 14:00:08 >

Vse dobro,
* a b i *

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2009 14:05:49   
Grahec
Imamo vse troje, košaro lupinico in šprtni del. Super je, če se ga malo razstavlja in sestavlja oziroma, če se koles ne daje dol in ne vozi po kakih drobnih kamenčkih. Sicer kmalu začne škripat, ker nima osi oziroma zobčenikov pri kolesih zaščitenih s plastiko. Samo športnega dela ne priporočam, košara je pa fajn prostorna (mi imamo s kompleta (strata)), tako da sem skoraj sigurna, da bo dojenčku že kul gledat naokoli in ne tebe, če ne boste hiteli s prestavljanjem iz košare. Naša je bila tudi poleti v košari, pa saj ji še boljš narediš senčko...

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2009 14:38:22   
Claire2010
Hhhmm zdaj sem brala na www.pramworld.co.uk opis vozička, tega iz nove kolekcije (ne vem, če je kaj drugačen od prejšnjih, ker za prejšnje k. se nisem zanimala), pa piše:

Multi-position, full reclining seat & footrest, suitable for new-borns (BS EN1888).

Če prav razumem ta text, bi moglo iti naslonjalo čisto do ležečega položaja. Sedaj pa ne vem, ali je to novo pri tej kolekciji 2009 user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2009 14:47:52   
mate0ja
Mi imamo jane pro strata iz prejšnje sezone (2009) in ga še vedno ne morem prehvalit. Je pa tud nama prodajalka svetovala (pravzaprav kar vsiljevala) samo športni del, pa eno dekco podložiš, čeprav sva bila midva že v štartu odločena, da bova imela tud košaro.

Midva sva vzela košaro iz več razlogov, ker podkladanje dekc in neka improvizijacija ne poskrbi vedno za pravilen položaj, ker imaš otroka na očeh samo skozi prozorno okence in ker je skozi šprtni del vozička prepih. Smešno se sliši ampak košare so zaprte iz vseh strani in tudi če si zunaj na vetru ( in pri nas ves čas piha) niti sapica ne pride v voziček. Za športni del pa to težko trdim. Smo pa pri petih mesecih malčico prestavili v športni del, kar je frajli zelo všeč, ker lahko firbca na vse konce, brez da jo ovira mamina debela rit user posted image

Edina propomba, ki jo imam na komplet je lupinica. Globoka in ozka. Mi smo si kmal sposodli maksikosi od kolegov, ker je mala v jane strata zelo švicala hkrati ji je bila tudi zelo tesna.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

Neposredna povezava do sporočila: 10
28.10.2009 15:59:41   
Claire2010
Kljub vsemu so me prepričala vaša mnenja in zato bomo tudi mi najverjetneje vzeli tudi košaro! Jaz vem, da se bom bolje počutila, če bom imela otročka skoz na očeh, takrat ko bo še čisto majhen... Drugače kolikor sebe poznam, se bi najbrž non-stop ustavljala in preverjala in kukala noter, da ne bi slučajno padel ven, da mu ne bi pihalo.... user posted image

Lupinico bomo pa tudi mi imeli maxi cosi.

Drugače pa, upam, da slišim še kakšno pohvalo glede tega vozička. Meni je full všeč in komaj čakam, da ga dobim in malo preizkusim user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.10.2009 16:01:22   
hektorina
Si si že sama odgovorila. Fino je ker v košari user posted image vidiš, nič ji ne piha, košara je FULL prostorna. Voziček je pa itak zakon!

Neposredna povezava do sporočila: 12
28.10.2009 16:16:23   
mandreja
Da še jaz pristavim skledico user posted image
Super zadovoljna z vozičkom (samo mazat ga je treba, če ne začnejo škripat kolesa) in jaz osebno nisem kupovala košare, ker je naša junijka, kar se pa ležečega položaja tiče, je pa res, da se ga ne da čist v ležeči in težko podložiš tako da leži, kot je treba (smo probaval vse). Mi smo rešili takole; šli v merkur kupit stirodur, odrezali tako velik kos kot je veli voziček in evo user posted image , da pa ni obrnjena proti meni pa ne moti ne nje ne mene.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.