Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: seznam spletnih trgovin 28.10.2009 11:12:25
|
|
|
|
Getreal
|
www.pramworld.co.uk preverjeno varno, ugodno, veliko akcij, zelo uslužni, lahko jih pokličeš ali napišeš milijon e-mailov pa bodo na vsakega odgovorili in ti pomagali pri izbiri.
|
|
|
|
RE: seznam spletnih trgovin 29.10.2009 6:48:56
|
|
|
|
anitka7
|
k odprem to stran od spletne trgovine mi pol ne pokaže nobenih vozičkov,če želim kakšno firmo pogledat...zakaj?
|
|
RE: seznam spletnih trgovin 7.11.2009 22:33:50
|
|
|
|
tinkara333
|
Živjo, mene pa zanima, če katera ve približno koliko pride poštnina, če naročiš preko te spletne trgovine? Naročila bi gugalnik Graco sweetpeace, pa še nikoli nisem nobene stvari preko spletne trgovine kupila. A se da to plačat tudi po povzetju na pošti, ali pa da preko banke nakažeš na njihov račun? V bistvu nimam pojma in bi bila zelo hvaležna pomoči.
|
|
|
|
RE: seznam spletnih trgovin 7.11.2009 22:37:14
|
|
|
|
zmajaz
|
Odvisno od teže izdelka. Za avtosedež je prišla poštnina okoli 40 EUR (s tem da je bil s poštnino vred še vedno 90 eur cenejši kot pri nas). Plačati je pa v tej spletni trgovini (in tudi večini drugih tujih - razen nekaj izjem, ki omogočajo plačilo po predračunu na TRR) mogoče s kreditno kartico, pa tudi kaka Visa Electron gre skozi, ki je debetna in ne kreditna.
|
|
|
|
RE: seznam spletnih trgovin 7.11.2009 22:53:54
|
|
|
|
tinkara333
|
O hvala za tako hiter odgovor. A mogoče veš katere so te izjeme, ker pri nas namreč nimamo kreditne kartice?
|
|
|
|
RE: seznam spletnih trgovin 7.11.2009 23:01:06
|
|
|
|
zmajaz
|
Hm - zdi se mi, da sem zadnjič v eni temi zasledila, da o-baby.de to omogoča, drugih ti pa ne vem povedati, morda bo še kdo drug kako dodal. Drugače ti pa svetujem, če misliš še v bodoče kaj kupovati prek spleta in nočeš imeti kreditne kartice (tako kot jaz ne ), da si urediš Viso Electron, ki je debetna - to pomeni, da ti denar trgajo takoj in ne šele naslednji mesec, kot pri kreditni. V bistvu ima isto funkcijo kot Maestro, ki jo ima vsak za dvigovanje gotovine z bankomatov, edina razlika je v tem, da lahko s to plačuješ tudi prek spleta, z Maestro pa ne. Je pa, vsaj na naši banki, brezplačna in nobene letne članarine ni (ker pri kreditnih karticah je tam cca. 20 eur letne članarine).
|
|
|
|
RE: seznam spletnih trgovin 7.11.2009 23:08:07
|
|
|
|
tinkara333
|
Se pravi pri pramworld bi šla ta visa electron skozi? Jaz sem pri NLB in upam da se ta kartica brez problema dobi, al moras kakšnim določenim pogojem ustrezat? Joj upam da mi bo uspelo, ker na tem področju res nimam nobenih izkušenj.
|
|
|
|
RE: seznam spletnih trgovin 12.11.2009 7:28:49
|
|
|
|
crvicek
|
Punce, tudi mene nekaj zanima.... Gledam, da bi preko te spletne trgovine naročila dve lupinici za najina dvojčka. Bi pa naročila tudi mojzesove koške, ki stane eden skupaj z jogijem in posteljninico 50 eur, kar je precej precej manj kot v baby centru. Sem jih že kontaktirala glede poštnine......in so bili res hitro odzivni.....za vse skupaj pride 70 eur, kar me na koncu še vedno vse full manj stane kot pri nas, vendar se vseeno malo bojim za te koške, da ne bi prišli kaj poškodovani, ker se mi zdijo kar občutljivi. Aja pa zraven bi naročila tudi baby phone.... A je katera naročevala še kaj drugega, razen stolčkov in vozičkov? Hvala za pomoč....
|
|
RE: seznam spletnih trgovin 12.11.2009 10:57:10
|
|
|
|
lunka1
|
crvicek, a mi lahko pošlješ link, kje si našla tole mojzesovo košarico? hvala
|
|
|
|
RE: seznam spletnih trgovin 27.11.2009 15:11:08
|
|
|
|
JanaB
|
Ali je katera kupovala voziček preko zgornje strani in koliko jo je prišla poštnina? Cena samega vozička je precej nižja kot recimo pri nas v BC, če le ni poštnina potem tako velika, da se ne splača naročati.
|
|
|
|
RE: seznam spletnih trgovin 27.11.2009 21:33:41
|
|
|
|
zvezdica05
|
Jaz sem kupila Maclarna special edition. Poštnina je bila 30 funtov.
|
|
|
|
RE: seznam spletnih trgovin 29.12.2009 8:54:56
|
|
|
|
sobra
|
Včeraj sem naročila voziček maclaren pa avtosedež maxi cosi axiss. Sporočim ko dobim pošiljko.
|
|
|
|
RE: seznam spletnih trgovin 29.12.2009 11:39:34
|
|
|
|
crvicek
|
Jaz sem pa naročila dva mojzesova koška in baby phone Tomy in poštnina je bila 26 GBP. Predenj sem naročila sem jih kontaktirala na majl glede poštnine in časa dobave, tako da sem potem to samo navedla v opombi in naročilo je bilo takoj sprovedeno in odposlano. Tako naj bi drugi teden že dobila pošiljko.....vam poročam!
|
|
RE: seznam spletnih trgovin 4.1.2010 8:36:49
|
|
|
|
crvicek
|
Evo, jaz sem pošiljko dobila že 30.12., v 5 dneh od plačila. Vse je ok, nepoškodovano, le za adapterje od baby phona sem spregledala da so narejeni za ameriške vtičnice , ma je tudi to rešil , saj je kupil pretvorne adapterje za evropski trg in zdaj je ok . Je pa stal kar 50 eur manj kot v BC. Full sem zadovoljna z nakupom in bom vsekakor še kdaj naročevala pri njih!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?