Abundancija
|
Tudi jaz bi kdaj kaj podarila ampak nekomu,ki resnično potrebuje....Sem imela oglas, da podarim oblekice, me je klicala ena punca tule iz rr in me morila, naj jih dam eni mamici, ki ima 4 otroke in je uboga in ne vem kaj še in mi je ves čas najedala z maili, pa sem rekla, okey naj me una mamica pokliče pa se bova zmenili. Pa me nikoli ni, no pa sem rekla, okey naj potem pač vseeno stvari pelje. Pride punca s čikom do mene, v avtu je imela dojenčka in je vajn puhala, že to me je odbilo. Dala sem ji tri ogromne velike škatle stvari, s tem, da je par stvari že kar v osnovi pogledala in rekla, to pa ne bi, igrač tudi ne bi, sestavljank tudi ne...(zakaj ne če je za neko drugo mamico) in potem je naložena s paketi odpeljala pa se mi ni nikoli več oglasila, čeprav je rekla, da me bo tista mamica kontaktirala, če so ji stvari všeč in tudi ona naj bi se še oglasila... Še zdaj mi je žal, da sem dala te stvari, ker vem, da jih je pomojem pol romalo v kako kanto in da ni obstajala nobena mamica, pač pa je ta fina bejba imela dojenčka in zbirala zanj stvari, ki so ji bile všeč. Zdaj pa imam tudi ogromno otroških oblačil pa jih bom raje dala kolegici naj jih podari komu, ki ima dojenčka, čeprav bi sama rada osrečila kakšno mamico, ampak kaj, ko nobeni več ne zaupam
|