|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MNENJE
14.6.2005 10:41:50   
mala važička
Pozdravljene!

V petek me je zagrabil krč v trebuhu (bolelo me je bolj malo ampak občutek sem imela kot da bi mi nekdo cel trebuh nategnil). Trajalo je kakšne 3 minute.

Sem v 8 tednu in me zanima ali mislite da me daje panika ali je možno da je res kaj narobe, kajti od petka naprej me je skoz bolela glava, včeraj sem imela zelo nizek pritisk (95/59), danes ponoči ko pa sem šla na WC pa sem skoraj padla skupaj.

In za danes sem se odločila da pokličem ginekologinjo da ji povem kako in kaj vendar se zdaj počutim odlično.
Pa še to: od petka naprej imam skoz občutek da me prsi manj bolijo pa zdaj nevem ali je to samo psiha ker mislim da je kaj narobe ali mislite da je možno da je šlo res kaj narobe.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   MNENJE
14.6.2005 10:50:26   
teja21
katja ojla
mislim da ti zaradi omotic ni treba skrbet, jaz sem bla prva dva meseca ista, zaradi krča ti ne bi znala svetovat, meni se v začetku kaj takega ni dogajalo, tudi slišala nisem da bi katero:nosecka: zagrabil tja krč.
če se pa zdaj počutiš ok, so ti pa mogoče samo hormončki ponagajali.
vseeno pa pokliči g. vse ji povej pa ti bo mogoče dala kakšne vitaminčke.

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MNENJE
14.6.2005 10:54:59   
mala važička
krč me je mogoče zagrabil zaradi tega ker sem res ful nahitro vstala in so se napele mišice v trebuhu.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   MNENJE
14.6.2005 10:58:05   
devička
Na tvojem mestu bi se vseeno oglasila pri G. Najverjetneje je vse v redu, a že zaradi boljšega občutka.
Pozdravček, S.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   MNENJE
14.6.2005 12:08:19   
Pajaca
pri takem pritisku ni čudno da si skor skp padla. Nauči se malo posedeti v postelji preden ustaneš, bo lažje. Krči so nekaj vsakdanjega, se vse širi in zato krči. Mene bi skrbel edino pritisk, če običajno nimaš tako nizkega.

Jaz ne bi delala panike. Če se bo ponavljalo pa kliči. Mislim da pač dobivaš normalne nosečniške težave.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   MNENJE
14.6.2005 12:16:36   
nana 27
Če si že bila na prvem pregledu in je potrjena nosečnost v maternici, ni panike, če še ni, se čimprej naroči pri G in opravi pregled. To se je dogajalo tudi meni (padanje skupaj in vrtenje, glavoboli pa tudi prsi so postale manj občutljive). "Nategovanja" se boš morala pa kar navaditi :) Verjetno te bo kasneje začelo še špikati na levi in desni strani, kar bo tudi normalno, ker se vezi maternice širijo. Glede nizkega pritiska pa se ne sekirat. Počasi vstajaj, pa bo. Aja, nizek krvni pritisk je za :duda: zelo dober, saj na ta način :duda: dobi veliko kisika - postelijica je bolje prekrvavljena.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   MNENJE
14.6.2005 12:31:15   
malamisha
Zaradi podobnih problemov sem bila danes na pregledu.

Sem v šestem tednu in zadnja dva dni sem doživela kar nekaj neprijetnih krčev.

G. mi je dala razlago, da so lahko krči zaradi stresa in mi predlagala bolniško. Pa da ne boš mislila da je predlagana bolniška samo zaradi krčev (miom, konizacija, endometrioza, septum...).

Pravi medicinski fenomen...;);)

lp

Anita

Neposredna povezava do sporočila: 7
   MNENJE
14.6.2005 21:32:45   
lenika
Jaz še nisem noseča, pa imam velikokrat pritisk 90, 70. Naučila sem se, da moram iz ležečega položaja vstajat počasi, ker sem enkrat že skup padla.

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?