|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako dolgo časa je test še lahko pozitiven???
26.10.2009 20:12:36   
Anonimen
Zdravo!

Dva meseca nazaj sem imela pozitiven test nosečnosti,ampak je očitno šlo naprej.Sicer nisem imela zagotovila od G ,da sem bila resnično noseča.,ker me je prej presenetila krvavitev.Zdaj pa imam teste še vedno vse pozitivne,in me zanima koliko časa so še lahko tako pozitivni.Sicer pa znakov user posted image nimam.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako dolgo časa je test še lahko pozitive...
26.10.2009 20:17:32   
katra55
Po dveh mesecih, bi moral biti sigurno negativen. Pomoje si ponovno noseča.

< Sporočilo je popravil katra55 -- 26.10.2009 20:18:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2009 20:19:28   
kaya2007
kako pa veš, da je šlo naprej, če nimaš zagotovil ginekologa? mogoče si pa že 2 meseca noseča?

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2009 20:21:55   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

kako pa veš, da je šlo naprej, če nimaš zagotovil ginekologa? mogoče si pa že 2 meseca noseča?

Sam res, kaj pa če ni šlo naprej. A vmes si imela še kakšno krvavitev?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2009 20:27:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katra55

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Sam res, kaj pa če ni šlo naprej. A vmes si imela še kakšno krvavitev?

Zdaj ta zadnja je bila sicer točna ,a v malce blažji obliki in samo 3 dni trajajoči.Sicer sem sama že pomislila,da pa vseeno sem noseča,ker me tako user posted image bolijo kolki oz.v predelu kolkov,drugih znakov pa nimam.Sicer bi bla to že moja hm...že mnogorodna nosečnost in pri vseh sem imela hude oblike slabosti.

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2009 20:27:39   
zmajaz
Lahko da si ostala noseča kljub krvavitvi - to ti bo lahko potrdil edino G. Kar se pa znakov tiče, je pa tako, da ti sploh niso nujni. Jaz sem jih recimo v 1. nosečnosti imela ful, v drugi pa razen izostanka M zelo dolgo prav nobenega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2009 20:30:12   
Anonimen
No saj zaradi bolečin v kolkih sem tudi šla delat spet test in je bil spet +.tak da ma nevemuser posted image ....pri zadnji nosečnosti sem imela podobne bolečine ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2009 20:47:55   
kaya2007
hitro pokliči ginekologa in pojdi na pregled user posted image  brez veze, da tu ugibamo...pa sporoči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.10.2009 10:13:51   
Anonimen
Hja punce........jaz sem nazaj s pregleda in no ja hmmmm...noseča sem 11t 4/7user posted image user posted image user posted image Ma kar ne morem verjet,da sem jo odnesla brez vsake slabosti in kakoršnikoli znakov.Drug teden imam že NS in sem ful vesela.

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.10.2009 10:52:26   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hja punce........jaz sem nazaj s pregleda in no ja hmmmm...noseča sem 11t 4/7user posted image user posted image user posted image Ma kar ne morem verjet,da sem jo odnesla brez vsake slabosti in kakoršnikoli znakov.Drug teden imam že NS in sem ful vesela.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.10.2009 10:56:19   
zmajaz
Super - čestitam in ti želim lepo nosečnost še naprej! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.10.2009 11:08:35   
pilotina
ej, to pa je lepo prebrati...uau, prav naježila sem se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.10.2009 12:53:45   
aleunam
Super! Ful sem vesela zate! user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.10.2009 13:23:55   
katra55
Super! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Čestitke.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?