|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GH - koliko obrokov
26.10.2009 10:42:18   
Mami26
Pozdravljene,

našega malčka sem začela tri tedne nazaj uvaj in sedaj že je skoraj vse, kar lahko 4,5m.
Vem, da ni pravila ampak me zanimajo vaše izkušnje, koliko obrokov imajo vaši malčko dnevno.
Naš ko je bil na flaški je jedel: zjutraj, opoldan, popoldan, zvečer in ponoči okoli 2-3ure. Sedaj pa mu dam glaško zjutraj, potem okoli 10h sadje, ob 1 zelenjavo, med4-5 sadje in zvečer flaško. kaj menite, a bi mu dala raje opoldan flaško, zelenjavo pa čez cca 2uri. Ali kaj, saj naš bi pojedel vse kar vidi, razen flaške se mu ne lušta, ko pa pokažem žličko pa je konec bi kr jedel. Ne vem, če je normalno apmak mi poje naeenkra celo banano in to kr veliko.
Prosim za mnenje glede št. obrokov in raznolikosti.
Hvala

Lp 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GH - koliko obrokov
26.10.2009 12:46:12   
Tira
Mi smo šele na začetku uvajanja in ti kaj prida ne morem svetovati. Rečem lahko le to, da se mi za 4,5 starega dojenčka mlečni obrok samo zjutraj in zvečer zdi malo premalo. Naš bo drugi teden star 5 mesecev in počasi uvajava dopoldanski obrok, ampak par žličk in potem še vedno stekleničko čez. Imamo pa jutranji obrok (okoli 6h), dopoldne malo zelenjave+ steklenička, pred spanjem steklenička, popoldanski obrok in večerni. Bomo pa kmalu prišli na to, da dopoldansko stekleničko ukinemo.

(odgovor članu Mami26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: GH - koliko obrokov
26.10.2009 14:07:52   
Petka09
Mami26, tvoj otrok je KOMAJ 4,5 mesecev star in samo dva mlečna obroka na dan je odločno premalo!!

Zato, če mu mleko po flaški ne diši več, mu obvezno pripravljaj mlečne kašice (ki so narejene z adaptirani mlekom ali pa takšne, ki že vsebujejo AM in jih samo zmešaš z vodo). Te kašice mu dajaj po žlički (ker praviš, da obožuje žlico). S tem bo dobil mlečni obrok, ki ga nujno potrebuje.
Naša je stara točno 6 mesecev in sem s 5. mesecem začela uvajat GH in še vedno imamo samo za kosilo polni obrok GH, ostali 4 obroki so izključno mleko. Šele zdaj v tem mesecu nameravam nadomestiti dopoldanski obrok mleka s sadjem in kakšno žitno kašico v katero bom sama umešala sadje.

Čudno mi je, da ti je tako zgodaj že začel zavračati mleko... Poskusi ga nazaj navaditi, kakšen keks daj v flaško, da bo boljšega okusa (popoldan recimo namesto tiste sadne malice).

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?