|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ti naši moški!!!! Prosim mnenje
25.10.2009 21:55:54   
rokipoki
no da vam še jaz zaupam mojo zgodbo. S fantom sva skupaj dobrih 6 let in imaa 1 leto staro punčko. Preden je prišla na svet je bilo kot v pravljici za otroka je bil bol on kot jaz, ampak mislila sem da z takšnim fantom lahko imam 10 otrok user posted image . No ko se je rodila hčera je postalo pa vse drugače- velikokrat gre od doma ( pomagat prijateljem, staršem,.....) kar je lepo in prav, vendar mu tega nebi blo treba. Nikoli se skor ne vidimo, ker dela na izmene in pol ga skor ni nič doma- niti enkrat se ni ponoči zbudil in jo pazil- pa sem si tako želela prespati eno noč. Veliko se pogovarjama in mi je že nešteto kart obljubil da bo več doma- vendar je to mogoče 3 dni in zopet ista pesem- povedala sem mu tudi da lahko greva narazen- ker če njega nič ni sem lahko tud sama- to pa mu tudi ni in se ponavadi vedno pobotava! Zdaj je pa vsak dan hujše- se za vsako stavr skregava ( in potem se ne pogovarjama- pa se pobotama in zopet se skregava). vsega imam čez glavo- samo jokala bi se lahko- naredila sva načrt kako bova hodila skupaj ven- si skuhala večerjo in.... od tega ni nič!
no tud o seksu bi lahko debatirali ker je vsak dan manj- ampak to me ne moti tak. Je pa tud res da je iskica zbledela. Nebi rada šla kar narazen, res bi rada poskusla še kako rešiti najin zakon.
Ven da ga motijo moji kg- ampak rad bi imel še enega otroka- jaz pa o tem premišlujem (samo kako naj imam če še zdaj ne sodeluje) tako da nebi  rada še zdaj hujšala- bi potem ko bi imela 2. otroka (no če bi prišlo do tega).
obupanasem- želim si samo da bi me imel nekdo resnično rad in ničesar drugega- pa sem imela veliko možnosti- sedaj pa ko imam otroka je to skoraj nemogoče!!!!!
Prosim za nasvet mneje vse kar bi mi prislo pav!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ti naši moški!!!! Prosim mnenje
25.10.2009 22:06:38   
rija
rokipoki: oprosti moji direktonosti....a sta zmešana?

v taki situaciji vidva premišljujeta o drugem otroku?user posted image

ja pismo, najprej pošlihtajta vajin odnos.....pa potem počasi naprej.....

sicer pa: to kar opisuješ se zgodi mnogim....še zdaleč nista edina...vendar se bosta morala na vajinem odnostu prekleto potruditi, da bosta redka, ki jima uspe ostati skupaj.

če pogovor ne pomaga, bo očitno potrebno nekaj zelo radikalnega, da se bosta zbudila....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu rokipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2009 22:15:52   
lukec
Če se ti zdi, da je iskrica zbledela, se nikar ne odločaj za otroka. Če je res tako uredu moški kot praviš, se da stvari še najbrž popraviti, ampak na tem morata delati oba. Sicer pa si vsak zasluži nekoga, ki bi ga imel rad, če to ni ta, je kdo drug.
Tudi moj dela na izmene (3), ampak to je še vseeno samo 8 ur na dan, ostane jih še 16.
A to pomeni, da si ves ostali čas, če odštejemo spanje, vzame le za starše in prijatelje, al kako pogosto je to?

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 1:01:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2009 7:03:19   
srki
Se strinjam s predhodnicami. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2009 8:30:16   
Urko15
Oprostite, ampak ne razumem parov, ki bi imeli še drugega otroka, čeprav v zvezi še zdaleč ni tako kot bi moralo biti. 2 otrok ne reši nič, kvečejmu še poslabša zadevo. Če se par ne razume in ni več ljubezni in spoštovanja, potem tudi otrok tega ne more nadomestiti oziroma popraviti. Sicer pa, le kako bo. Zbujanje ponoči, jok in zapostavljenost 1. otroka še povečujeta že tako napete odnose.

Rokipoki;
Mislim, da je njegova želja imeti še drugega otroka, zgolj manever, da boš še bolj zaposlena z vzgojo in delom z otroci, da mu ne boš imela časa "težit". Življenje je tudi tvoje, zato ne imej otroka, če si ga ne želiš oziroma če vidiš, da bo spet vse na tebi.

Kar pa se tiče tvojih kilogramov, je normalno, da jih po dveh porodih imaš nekaj več. Tudi moja žena jih ima, trudi se jih sicer izgubiti, ampak gre prekleto težko. Sicer pa imam tudi jaz kako kilo več, pa se "pogliha".
Res je lepše videt žensko/moškega, tako kot tisto iz plakatov, pa vendar zdrava pamet pravi, da je to nemogoče ob vsakdanjem delu v službi, doma in z otroci.

Pred časom sva bila z ženo na odličnem predavanju glede ljubezni v družini. Prvo vprašanje publiki je bilo, katera ljubezen je najpomembnejša za dobro družinsko življenje. Na žalost so vse ženske odgovorile napačno (ljubezen do moža, do otrok, do družine). Pravilen odgovor se glasi" LJUBEZEN DO SAMEGA SEBE". Pa saj to je logično. Če nimaš rad/rada sebe boš ves čas nezadovoljen/na v katerikoli zvezi, saj prej ali slej začutiš, da tvoje želje niso upoštevane in da tvoje življenje pade mimo brez da bi ga užival/a.

Tudi če se odločiš nadaljevati življenje sama z otrokom, pa res nikjer ne piše, da nikoli ne boš našla nekoga, ki te bo res imel rad pa naj bo to z otrokom ali brez. Ljubezen ne gleda na to koliko otrok ima partner že od prej. V ljubezni vzameš partnerja takšnega kot je, z vsemi plusi ali minusi. To je to.

Naj živi...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2009 8:36:11   
botrca
Če praviš, da je iskrica zbledela tudi pri sexu, kako pol sploh lahko razmišljaš o drugem otroku, če se tudi o vsakdanjih stvareh kregata in ne govorita. Poskusita se pogovoriti, povej mu kaj te muči, naj ti tudi on pove kaj ga tare...dajta si nekaj časa.
Zakaj misliš, da ga motijo tvoji kg? Samo to še zdaleč ni razlog, da imata takšen odnos.
Če v nekem času, ki si ga sama določita, ne bo bolje, potem ne vidim prihodnosti med vama. Zakaj bi otrok trpel?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Urko15)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2009 9:04:11   
Oren
Telesna privlačnost je ful pomembna če si s kom že dolgo skupaj. Žal je tako da če lepo srbiš zase, s tem da imaš zdravo kilažo, se giblješ, zdravo ješ in se na sloh ceniš in se imaš rad potem je za partnerja lažje da te ima rad. Ful je problem ker se ene ženske prelevijo v matere moževih otrok, o kaki ljubici in partnerki pa ni duha ne sluha. Mene bi tudi ful motilo da moj mož ne bi telovadil in se zanemarjal in kakega lampiča dobil.Jaz tudi skrbim za sebe tudi zdaj ko sem noseča telovadim vsak dan, da ohranjam mišično maso in mi bo potem lažje prit nazaj v formo. No nevem, to je vsaj moje mnenje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2009 9:07:23   
Anonimen
Razmisli, kako bi ti njemu dom naredila privlačnejši - če toliko pohaja naokoli, potem mu doma verjetno ni fajn. Zakaj?
In kako bi ti sebe spravila v pogon, ker glede na komentar o kilah, si se zapustila - sebe kot žensko. Si mama, mama, mama. Kje pa je ženska, ljubica, celovita oseba. Ne pomeni to, da moraš sedaj takoj shujšat, temveč, da si moraš vzeti čas zase ter tudi za partnerja. To lahko narediš ti s tvoje strani. Mogoče premakneš tudi njega, da kaj naredi. Pa mu bo potem doma lepše in bo začel uživati v času, ki ga bo preživel z vama. Sedaj verjetn vidi zgolj najedanje.
Če hočeta prebrodit krizo, morata imeti pred očmi, da OBA delata napake, da morata težiti eden k drugemu in ne narazen. Torej se morata pogovarjat in sprejeti tudi kakšno kritično.

Kile so zgolj izgovor. Zate in zanj.

(odgovor članu botrca)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.10.2009 9:11:34   
Špela30
Takšen odnos in razmišljanje o 2.otroku??? To je popolnoma neodgovorno!
Uredita vajin odnos in šele potem začnita razmišljati kako bosta POLEPŠALA življenje novemu bitjecu. Tako razmišljanje, kot ga imata sedaj pa je popolnoma nemoralno - do otrok seveda, ki bi ob vajinen nesrečnem odnosu seveda najbolj trpeli!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.10.2009 9:18:30   
ronja
želim si samo da bi me imel nekdo resnično rad in ničesar drugega- pa sem imela veliko možnosti- sedaj pa ko imam otroka je to skoraj nemogoče!!!!!

rokipoki, lej, ne glede na to, koliko otrok imaš, še vedno te lahko nekdo ima resnično rad! (niti ni nujno, da je to oče teh otrok - poglej, koliko punc tu ima otroke iz prvega zakona, pa so zdaj srečne z drugim) To ni povezano z otroki! Seveda je otrok ena omejitev kar se tiče brezskrbnega preživljanja prostega časa in s tem tudi spoznavanja novih moških, vendar pa to še ne pomeni, da smo punce, ki imamo otroke, zabetonirane tu, kjer smo in nimamo nobenih možnosti, če nas slučajno naš moški ne ljubi. Pa ne mislim, da moraš it lovit druge moške, ne me narobe razumet! Sploh ne mislim tega! Samo miselnost spremeni! Ker tvoj mož se je zaljubil v punco, ki je vedela, da ima veliko možnosti, bila samozavestna in zadovoljan s svojim življenjem! Zdaj je ta punca izginila in doma najde eno obupano, ki misli, da je nihče ne mara in niti sama sebi ni več tako všeč (sicer se verjetno ne bi odločila hujšat)... To ni ista oseba v njegovih očeh...
Torej: pomagaj mu spet videt tisto sebe in od njega zahtevaj pomoč, da bo sploh lahko ta punca pokukala nazaj na plano! POvej mu, kaj rabiš! Držita se dogovorov! Naj sam predlaga sankcije, če se jih ne bo držal, da se pač odpove nečemu, kar mu je lepo na račun tega, da se imaš lahko takrat ti lepo oz. se ti nekje drugje odkupi.

Delaj na sebi  v vseh smislih: tako, da si boš všeč (fizično in psihično) - zdaj, ne po 2., 3. ali 5. otroku! Ker nikoli ne veš, kdaj ti nekdo pridivja v napačni smeri... ne zapravljaj življenja! Vsi smo kdaj nesrečni in vse nas kdaj potolče, ampak samo zato,da bi se naučili pobrati. Dokler pa se ne pobereš, ne moreš normalno naprej...

Z drugim otrokom malo počakajta, da spravita sebe oz. vajin odnos v red. Vprašaj ga, zakaj beži od vaju, česa se boji, zakaj mu ni več lepo s teboj... Da veš, da nisi več ista, ampak da bi se rada spet našla - da se pa vsak pod pritiskom zlomi in da ga prosiš, da ti pomaga. Saj te ima še rad, če bo vedel, kaj naredit in zakaj prav to, verjetno bo vsaj poizkusil...

(odgovor članu rokipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.10.2009 9:18:44   
Anonimen
So že ostali lepo povedali vse ... jaz bi samo še dodala glede tega nočnega vstajanja in to ... Pač moj je isti: ne sliši tamale ponoči pa da je bok ... ima babifon pri glavi pa je ne sliši in ga moram jaz zbrcat da se zbudi. Tako da če nisem bolna ali kaj drugega, potem ponoči vstajam jaz. Tut meni se včasih že blede, samo moj mi to vrača tako, da zjutraj on prvi vstane in spedena tamalo in jo prinese za kake pol urice še k nama v posteljo, da se pocrkljamo in za vikende jo zjutrej zrihta in gre z njo v spodnji štuk na obisk ali pa na sprehod, da jaz lahko dlje spim ... in men je to super.
Daj predlagaj mu kaj takega ... pa da se malo naspiš in boš potem, ko boš  naspana tut ti mogoče malo manj tečkana in se bosta lažje kaj pogovorila ...

(odgovor članu botrca)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.10.2009 9:24:40   
Urko15
Pri nas pa žena ne sliši otrok, oziroma jih, ampak potem ko je že vsega konec. Jaz imam tako rahel spanec, da slišim vsak šum, ko se otroci samo obrnejo na drugo stran, pa tudi sicer ko se zbudijo pokličejo Oči in ne Mami. Ampak se nič ne pritožujem. Mi paše tako.

Naj živi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.10.2009 9:35:19   
lukec
Telesna privlačnost je ful pomembna če si s kom že dolgo skupaj. Žal je tako da če lepo srbiš zase, s tem da imaš zdravo kilažo, se giblješ, zdravo ješ in se na sloh ceniš in se imaš rad potem je za partnerja lažje da te ima rad.

Sama se s tem na strinjam čisto. Midva sva skupaj od mojega 18. leta. Danes pri 33-tih se mi zdi najin sex 100x boljši kot je bil na začetku, pa imam toliko kilogramov več kot imam več letuser posted image . Telesna privlačnost lahko kljub kilogramom ostaja, jaz zase vem, da bi mi bil moj še vedno sexi, tudi če bi se zredil, ker mi je pri njem sexi pač to, da je moški na mestu, da ima rad mene in otroka, da je odgovoren, nežen in močan po potrebi, me spoštuje, ker se lahko zanesem nanj in ker se večkrat ne strinja z mano, čeprav ve, da mi to ne bo všeč in še 100 drugih stvari... In to je v odnosu pomembno, ne pa kile.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.10.2009 9:35:41   
valentinčica30
Na vajinem mestu ne bi razmišljala o drugem otroku. Tako kot so ti povedali že drugi raje uredita zvezo. Tudi sama sem 2x rodila, dobila kak kilogram, ga je tut on. Si tega ne očitava, poskušava skupaj izgubljati......
Imamo firmo zato je logično da se ogromno dela , obvezno pa več kot 8 ur. Ampak vseeno so tu vikendi, ki jih preživljava z otroci in enkrat mesečno dan, ki je samo za naju.
Tudi sedaj ko pričakujeva tretjega, se najin odnos ni pokvaril, v nekaterih točkah se je kljub nenačrtovani nosečnosti poglobil obogatilvin ker sva zadovoljna midva sta tudi najini tamali.
Tako da razmisli, vajina veza se bo odražala tudi na otrocih in kaj vama je bolj pomembno kot to?

(odgovor članu Urko15)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.10.2009 10:25:17   
bskrle
Če razumem prav živita skupaj, nista poročena, se praktično ne vidita, malo sexata,  ne skrbi zate in otroka, ti ga pedenaš.
Nehaj mu likati in prati, naj začne delati doma, ti poskrbi zase, zvečer na telovadbo.Ojoj, koliko sta pa stara, 25?

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.10.2009 10:30:20   
Oren
Pa saj jaz ne rečem da so kilogrami vse, ampak da pa ni važno koliko na sebe daš pa se tolažijo le tisti ki na sebe ne dajo dosti. Žal, je pa res da če sta dva taka skup ni problema ampak tukaj pa zgleda da enega očitno nekaj moti.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.10.2009 10:47:11   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Oren

Telesna privlačnost je ful pomembna če si s kom že dolgo skupaj. Žal je tako da če lepo srbiš zase, s tem da imaš zdravo kilažo, se giblješ, zdravo ješ in se na sloh ceniš in se imaš rad potem je za partnerja lažje da te ima rad. Ful je problem ker se ene ženske prelevijo v matere moževih otrok, o kaki ljubici in partnerki pa ni duha ne sluha. Mene bi tudi ful motilo da moj mož ne bi telovadil in se zanemarjal in kakega lampiča dobil.Jaz tudi skrbim za sebe tudi zdaj ko sem noseča telovadim vsak dan, da ohranjam mišično maso in mi bo potem lažje prit nazaj v formo. No nevem, to je vsaj moje mnenje.

jaz pa se s tem popolnoma strinjam.

samo pazi, da pride Ginauser posted image

meni pač ne bi bilo seksi in privlačno, če bi mojemu s trebuha visel špeh, ker mu takrat, ko sva se spoznala ni....

je že tak, da seks in inteligenca po navadi nimata veliko skupnega. moškim moškim delajo samo oči in spodnja glava v sodelovanju.....user posted image

saj poštevanke in korenov je nobeden vmes ne sprašuje.....user posted image user posted image user posted image

pa tudi če sama narediš nekaj zase, je to kul.....ne za partnerja....ZASE naredi to....

...vox populi...

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.10.2009 11:09:46   
ronja
Hehe, jaz se vsekakor strinjam, da je telesna privlačnost pomembna in da je vsekakor odvisna tudi od telesa - od tod pač imeuser posted image . Kljub temu pa mislim, da ni čisto nepovezana z inteligenco. Seveda ima lahko tudi največji butec krasno telo in bo marsikoga privlačilo, vendar pa ene pametne punce fant verjetno ne bo več privlačil, ko ob odprl svoja krasna usta... Ne vem, vsaj pri meni je tako, pa tudi pri nekaterih fantih. Ni vse digitalno, kot bi rekel moj očeuser posted image . Tako da: OBOJE je pomembno - kakšni smo na not in na ven! Delat se, da je vseeno, ali imam 30 kil viška, ipd... je ravnotako za lase privlečeno kot se delat, da je vseeno, če bluzim največje bedarije, samo da dobro izgledam... Nič od tega po moje ni res.

Enkrat sem nekje že pisala, da sem vedno mislila, da me debeli fantje pač en privlačijo: pa mi je bil res ful luškan en čisto lepo okrogel dečko - ker je imel "tisto", ker je bil popolnoma sprijaznjen s svojim telesom in si ni delal utvar glede česarkoli, pa ker je bil gibčen in energičen - kar je pri debeluščkih bolj redko, zato mi tudi v večini niso bili všeč. Torej: je važno, seveda je, ampak važno je oboje...

Iz svojih izkušenj pa lahko rečem, da ni bilo zame nič manj zanimanja, ko sem imela 57 kg kot takrat, ko sem jih imela 52... Se mi zdi, da 5 kil gor ali dol fantom ne igra neke hude vloge. 15 pa verjetno že... Vse je v ravnotežju, torejuser posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.10.2009 11:24:13   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: rokipoki
...povedala sem mu tudi da lahko greva narazen- ker če njega nič ni sem lahko tud sama- to pa mu tudi ni ......ampak rad bi imel še enega otroka

Ja menda. Da boš ziher ostala, ne glede na njegova dejanja.

(odgovor članu rokipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.10.2009 11:28:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: rokipoki
...povedala sem mu tudi da lahko greva narazen- ker če njega nič ni sem lahko tud sama- to pa mu tudi ni ......ampak rad bi imel še enega otroka

Ja menda. Da boš ziher ostala, ne glede na njegova dejanja.

tudi moja prva misel

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
29.10.2009 18:46:54   
norman*
Najprej moraš imeti sama sebe rada, šele nato te bodo imeli lahko drugi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?