Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vloga za znižano plačilo vrtca 25.10.2009 19:09:01
|
|
|
|
spella
|
HOjla! Jaz imam pa eno vprašanje...no dve. 1. Glede zaposlitve vlagatelja....v letu 2008 sem bila na porodniški, a sam bila zaposlena. Potem verjetno obkljukam, da sem bila zaposlena preteklih 12 mesecev, ne? Ali moram pošiljati zraven tudi kakšne izpiske od CSD? 2. Mož je bil preteklih 12 mesecev neprekinjeno zaposlen v istem podjetju, ki se je prodalo...tako, da zdaj se drugače imenujejo. Datum zaposlitve moram verjetno vpisati takrat, ko se je zaposlil v starem podjetju, čeprav se je zdaj primenovalo, in ma za novo podjetje novo pogodbo, kot naziv podjetja pa vpišem novo podjetje. Upam, da nisem preveč zakomplicirala. Ali mi lahko kdo pomaga. Hvala
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 25.10.2009 19:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
sploh ne rabiš nobenih izpiskov prilagat, ne zate, ne za moža, oni sami pridobijo. Glede datuma je pomoje star datum, najboljš da vprašaš na občini
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca 25.10.2009 20:23:23
|
|
|
|
Lejči
|
Obkljukaš, da si bila zaposlena, kot datum zaposlitve napišeš po mojem novega (če je bila sklenjena nova pogodba o zaposlitvi in je drug delodajalec), najboljše pa da se pozanimaš. Kar pa se tiče prilog, jaz jih bom dala zraven, ker pri nas so jih lansko leto še hoteli imeti, pa čeprav bi jih naj sami pridobili. Mi je lažje, da nesem zraven, pa mi rečejo, da jih ne rabim, kot da moram vlogo naknadno dopolnjevati.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?