Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje kopujete kozumetiko? 13.6.2005 21:31:38
|
|
|
|
Anonimen
|
meggi ti si pa dons firbčna:)- Mi čez mejo v trstu
|
|
|
|
Kje kopujete kozumetiko? 13.6.2005 21:34:17
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! Jaz robce za rito kupim kadar so v akciji, pa jih mam pol še doma na rezervi. Isto je s plenicami (razen zdaj ko sva na Mullerjevi 3ki Pampers od 4-7kg). Šampone in te stvari za nas kupuje mami (živiva s pikcem pri mojih), za malega jih pa jaz, ko zmanjka (kupim tam kjer pač tist moment sem - mercator, leclerc, špar...). Ličila pa kupim v Angliji (N.7). LP
|
|
|
|
Kje kopujete kozumetiko? 13.6.2005 21:37:58
|
|
|
|
Meggi
|
Ja sej vem,,,,,,, sory Imam ravno prevetritev možganov. Prinčepska je šla tako elegantno spat- večerja kopat, pocartat in sama je zaspala po 5 min čeblanja v postelji. Sva pa res bile na našem(spojojenem no) vrtu. Je žnorala po mvki, pa gugalnici, pa zemlji, pa po vodi, pa mamici pomagala brat, ........ Ata so odšli na biljard z kamerati,...... mati pa worka.:bravo::)-
|
|
|
|
Kje kopujete kozumetiko? 13.6.2005 21:45:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj čmo to je naša usoda..smo hotle kolo?zdej pa poganjajmo:)-:)-
|
|
|
|
Kje kopujete kozumetiko? 13.6.2005 22:39:31
|
|
|
|
polona2
|
Kozmetiko Buebchen kupujem v Muellerju, robčki so npr.400 sit cenejši kot v Baby centru, podobno je s primerjavo cen drugih izdelkov Buebchen.
|
|
|
|
Kje kopujete kozumetiko? 13.6.2005 23:52:37
|
|
|
|
Annny
|
Največkrat v DM-u, ker mi je najbližje. Včasih grem tudi v Muellerja- predvsem zato, ker tam kupujem vso kozmetiko tudi zase. Mueller je definitivno najbolj ugoden. Lp
|
|
|
|
Kje kopujete kozumetiko? 14.6.2005 6:21:13
|
|
|
|
dory
|
Bolj ali manj muller...ja s plenicami in vso kozmetiko za tamalga in zase dam vsak mesec 30k sit:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?