|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krema za obraz
23.10.2009 19:40:43   
morje10
Že nekaj let uporabljam kremo za obraz za suho kožo Vichy liftaktiv, sedaj pa c&a. Želim si menjave, toda ne vem kaj? Želim si kaj bolj naravnega, predvsem pa učinkovito kremo.
Aja, imam jih 43.
Kaj uporabljate oz. priporočate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krema za obraz
23.10.2009 19:46:48   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: morje10

Že nekaj let uporabljam kremo za obraz za suho kožo Vichy liftaktiv, sedaj pa c&a. Želim si menjave, toda ne vem kaj? Želim si kaj bolj naravnega, predvsem pa učinkovito kremo.
Aja, imam jih 43.
Kaj uporabljate oz. priporočate?

zakaj točno bi menjala 'zmagovalnega konja'? jest sem kremo, ki bi mi ustrezala iskala 4 leta, sklepala take in drugačne kompromise, in zdej ko sm jo našla je ne menjam dokler je ne ukinejo.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu morje10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2009 20:10:17   
Rožica I
DR. Scheller= zame zakon user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2009 20:12:49   
Anonimen
Uf, enkrat je bila ena huda debata na temo naravnih krem, ampak se mi zdi, da na cvekanju, ce jo slucajno se kje najdes...Sicer sem si pa takrat zapomnila, da je uporabnica bumerang ekspert za to. Mogoce jo kontaktiras na zs, ce se ne javi na tej temi.

(odgovor članu morje10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2009 20:19:40   
Felicita
aja, lej, tuki pa že neki preteklih debat:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2438549

http://www.ringaraja.net/forum/m_1061711/tm.htm

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2614949&mpage=1&key=&

http://www.ringaraja.net/forum/m_3437351/tm.htm

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2009 10:09:31   
žab*ca
Tudi jaz bila včasih uporabnica Vichy krem,pa mi potem kar naenkrat niso več pasale za obraz.Trenutno uporabljam Welledino kremo,ne vem pa,kako se bo obnesla pozimi.

(odgovor članu morje10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2009 23:33:58   
scubadiver
Jaz uporabljam celo linijo Suki. Je naravna kozmetika in sem ful ful zadovoljna z njo. Zaenkrat ne menjam za nič na svetu user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2009 23:43:04   
scubadiver
Sem našla še celo članek objavljen na RR: http://www.ringaraja.net/suki---100-naravna-kozmetika_968.html

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2009 18:21:15   
Anonimen
jaz sem imela vedno lepo kožo, brez enega mozolja, ko pa sem začela jemati KT in jih nato leto zatem nehala, so se mi začeli delati mozolji povsod. Spremenila se mi koža. Prej sem imela bolj suho, potem pa kar naenkrat mešano do mastno in kreme, ki sem jih imela prej so bile premastne za mojo kožo. Probavala sem z naravno kozmetiko od lusha, potem hauschka, nazadnje še suki, zmetala na gore denarja, bilo pa je vse skozi slabše. Meni je naravna kozmetika še bolj zapacala kožouser posted image
Postala sem že pravi strokovnjak pri sestavinah kreme, tako da sem dojela, da mi eterična olja, ki jih je v naravnih proizvodih ogromno škodijo. Po dolgem iskanju sem potem našla kremo zase.-Avene hydraphase legere spf15, pa še kupila sem si njihovo termalno vodo, za čistit pa uporabljam kar od garnier pure. 1A res! Koža se mi je zelo izboljšala. Ko sem zanosila sem imela na začetku po bradi oz. okoli ust spet malo mozoljčkov, sedaj sem v 20 tednu in niti sledu o nobenem, ker pa je krema postala malo premalo vlažilna za zimski čas sem kupila avene cold cremo in je tudi super. Kožo imam spet ful lepouser posted image

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2009 16:25:29   
s.
Prisegam na swissform linijo za obraz. Odlična, naravna, nežna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2009 14:06:01   
kana1
Se strinjam s predhodnico, da naravne kreme niso nujno najboljše.
Morda poskusi s kozmetiko Janssen - meni je super, edina krema, ki naredi mojo kožo mehko - pa sem jih že precej poskusila, tudi naravnih.
Najdeš jo lahko na internetu (jaz jo naročam na lekarnar.com).

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Ali podpirate stavko JU
MC09

Podpirate stavko javni uslužbencev 18.4.?

da, delam v gospodarstvu (24%)

ne, delam v gospodarstvu (38%)

da, sem JU (28%)

ne, sem JU (10%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!