Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čatežke toplice z majhnim otrokom - nujno 23.10.2009 14:25:09
|
|
|
|
ajataja
|
ne rabi te bit ničesar strah ti samo uživaj pa bo.Mi smo bili z malim starim 9 mescev in je tok užival da gremo še večkrat.
|
|
|
|
RE: Čatežke toplice z majhnim otrokom - nujno 23.10.2009 14:30:14
|
|
|
|
Dudica1
|
Mi smo se ravno v nedeljo vrnili iz Čatežkih toplic z enim skoraj 3 letnikom in enim skoraj 6 mesečnikom. Bilo je noro lepo,vse vredu nima te kaj skrbeti,tud vodica je čista. V glavnem še bomo šli in najbolje je še z majhnimi otroki jih je polno takih . Pa prekratko itak Če te še kaj zanima pa kar vprašaj.
|
|
|
|
RE: Čatežke toplice z majhnim otrokom - nujno 23.10.2009 15:45:38
|
|
|
|
nuala
|
Mi smo vcasih redno hodili v Catez in nasadva sta vedno uzivala 100 na uro. Nikoli se4 nista prehladila ali okuzila s cim ( ceprav nad cistoco nisem bila ravno navdusena tam ).
|
|
RE: Čatežke toplice z majhnim otrokom - nujno 23.10.2009 15:56:17
|
|
|
|
portugalka
|
kakšni so bazeni in ali so tudi bazenčki prilagojeni za male? kaj imjo še za take malčke? hvala
|
|
|
|
RE: Čatežke toplice z majhnim otrokom - nujno 23.10.2009 16:12:29
|
|
|
|
sonce21
|
Mene pa zanima, kateri hotel priporočate oz. ali je kateri hotel direktno povezan z bazeni, da se ne rabiš preoblačit (lahko se greš na bazen v kopalnem plašču) in ne rabiš otrok vedno znova ven nosit, recimo v drugi hotel. Tudi mi načrtujemo en kratek oddih z dvema otrokoma, sicer v januarju, ampak vsaka informacija je dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Čatežke toplice z majhnim otrokom - nujno 23.10.2009 16:18:07
|
|
|
|
portugalka
|
aja še to: mi gremo v hiško - kolk je do bazenov? se splača nosit s sabo voziček (ne mara se ravno vozit v njem), kaj je tuš ali banja?ipd.? kaj je dobro vedet? lp s
|
|
|
|
RE: Čatežke toplice z majhnim otrokom - nujno 23.10.2009 17:07:38
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonce21 Mene pa zanima, kateri hotel priporočate oz. ali je kateri hotel direktno povezan z bazeni, da se ne rabiš preoblačit (lahko se greš na bazen v kopalnem plašču) in ne rabiš otrok vedno znova ven nosit, recimo v drugi hotel. Tudi mi načrtujemo en kratek oddih z dvema otrokoma, sicer v januarju, ampak vsaka informacija je dobrodošla. Hotel Toplice. Ta ima glavni bazenski kompleks, v katerem je vse za otroke...res je super. Mi smo bili lani za vikend, ko je bil miklavž, vsak večer je bila animacija za otroke...upam, da nam bo tudi letos uspelo it .
|
|
|
|
RE: Čatežke toplice z majhnim otrokom - nujno 23.10.2009 17:12:54
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: portugalka aja še to: mi gremo v hiško - kolk je do bazenov? se splača nosit s sabo voziček (ne mara se ravno vozit v njem), kaj je tuš ali banja?ipd.? kaj je dobro vedet? lp s No mi smo bili v hiški,sicer je odvisno katero imate ker jih je veliko.Mi smo imeli za peš ene 5 minut ampak smo se peljali ker je bil mraz da se ne bi mala dva prehladila.Notr na bazenih je pa fajn da maš voziček da ga lohk daš notr spat če je treba. V hiškah je tuš saj v tej naši... Hotel toplice so pa povezane z zimsko termalno riviero Za take je bazenček z malo vodice in z enim tobogančkom pa eno hiško plastično...pol pa še nekaj bazenov kjer je z šlamfkom lahko in uživa.
|
|
|
|
RE: Čatežke toplice z majhnim otrokom - nujno 23.10.2009 19:41:36
|
|
|
|
muha1
|
Mi smo bili lani v hotelu (superior soba), pa se mi je zdelo vse na knap. Smo štirje in rabimo malo več prostora za gibanje. Letos pa smo bili v app, prostorno za šest oseb, velika ograjena terasa, da ti malček ne pobegne. Pa še to mi je pomembno, da si lahko zjutraj skuhaš kavico , not je tv, mikrovalovka, aparat za kavo, klima... V glavnem mi je bilo zelo všeč, le do glavnega kompleksa bazenov moraš peš ali z avtom, če je grdo vreme. Pa to je še najmanj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2009 20:26:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čatežke toplice z majhnim otrokom - nujno 27.10.2009 14:53:57
|
|
|
|
luckyy
|
Kako pa je kaj s sprehodi v Čatežkih toplicah? Kakšna je okolica?
|
|
|
|
RE: Čatežke toplice z majhnim otrokom - nujno 27.10.2009 15:40:12
|
|
|
|
Nika v službi
|
Jap, h. Toplice je najbolj primeren, ker je povezan s hodnikom s Termalno riviero. Na poti tja imaš poleg restavracije tudi igralnico, kar je fino, da lahko mamica in očka po večerji popijeta kavico. Sobe resda niso ravno ful prostorne, ampak za 2 odrasla + otrok je ok. Meni apartmaji ne potegnejo, ker moraš pač iti ven in sploh pozimi je to čisto nepraktično. Smo pač radi bolj na komot. Luškan hotelček je tudi h. Čatež, vendar ni direktno povezan z bazeni. Ima pa notri lasten bazen, tako da bi mogoče tudi prišel v poštev. Za sprehod imaš dovolj možnosti, sicer pa se z avtom lahko tudi kam zapelješ in si ogledaš bližnja mesta, recimo Kostanjevica na Krki, Krško...
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2009 20:33:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?