|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček Asahi
13.6.2005 20:12:37   
LIALIA
Kje prodajajo te vozičke in kakšne so kaj cene?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Voziček Asahi
13.6.2005 21:15:51   
urši77
Sem jih ene tri tedne nazaj vidla v LJ. v Arielu in so bli znižani na prbl. 50.000sit:)

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Voziček Asahi
14.6.2005 6:24:21   
dory
Ko sem ga jest kupovala je bil 80k sit..v schmidu s previjalno torbo in zimsko vreco..a pol so se tud cene pr nas zmanjsale za pol?:zmeden:...je pa kr kul teren..mal ga podvozje bega,sam je pa ok:)

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Voziček Asahi
14.6.2005 8:01:08   
AnBan
Lani je bil v Arielu 99.990.

Mi smo bili zelo zadovoljni z njim in tudi podvozje je še kot novo.

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Voziček Asahi
14.6.2005 9:05:11   
Seven*
Jaz za letos razmisljam o nakupu kosare za ta vozicek. Rodila bom namrec konec avgusta. A mogoce katera ve koliko stane in kje bi se jo dalo dobiti?

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Voziček Asahi
14.6.2005 9:16:11   
dory
Seven bom poklicala kolegico,ki dela v arielu...drugace pa poskusi pri schmidu...

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Voziček Asahi
14.6.2005 11:21:51   
Žiga
Zgolj v opozorilo: mi bomo v kratkem že tretjič :(( menjali kompleten mehanizem za prvo os.

Samo na dostavo čakamo...

LP
Ž.

P.S.: Saj res, moram Ariel poklicat, če jim je že ratalo dobit zadevo... Čakam že cel mesec...

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Voziček Asahi
14.6.2005 11:36:55   
Seven*
Ziga, mi imamo vozicek ze eno leto, pa nimamo nobenih problemov. Mogoce so bile razlike v serijah..

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Voziček Asahi
14.6.2005 11:55:24   
Žiga
Ja, imamo Scirocco 4...
Sprednja kolesa stojijo, hm, ... kako bi rekel... kot da bi preveč naložil avto, recimo... pa še na ven štrlijo, da je totalno nemogoče vozit...
Hvala bogu smo v akciji kupili marelo od ABC-ja.
Pa tudi mali vedno več sam hodi, samo kaj ko jo ponavadi užge po svoje, pa je treba voziček imet s seboj, da sploh lahko kam prideš.

Pa ni odvisno od serije. Tudi zamenjane osi so se "posedle"...

Mi smo totalno razočarani. Za 100čukov, kolkor smo dal... Porazno!

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Voziček Asahi
14.6.2005 11:58:40   
dory
Jest mam tud sciroccota 4,kupila pa sem ga pri schmidu...je ze na pogled malo bolj masiven kot tisti kupljeni recimo v toysu...se nam pa na case prednja kolesa odpeljeta po svoje in tudi os je mal fuc...glede na ceno bi clovk pricakoval vec..

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Voziček Asahi
16.6.2005 10:25:32   
dory
Ja B...masovno so jih tko kupoval v toysu in pri nas v arielu...zato so ble tud cene nizje kot drugje...jest sem v schmidu dala se enkrat vec...ker je blo individualno narocilo pa se razlika med vozicki je...

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Voziček Asahi
16.6.2005 11:14:04   
BigWhale
B:

Clovek bi bil presenecen nad kolicibo stvari, ki jih naredijo kitajci. Evropa bolj malo dela. ;)

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Voziček Asahi
17.6.2005 10:43:28   
Lia1
Mi smo lani septembra kupili košaro v Arielu in je bila 47.000 SIT, rabila sem jo pa mogoče 30 krat, ker ni pa ni hotela bit notri, ker ni nič videla kaj se dogaja. Zdaj jo pa v lupinci vozim naokrog.

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Voziček Asahi
26.6.2005 9:24:54   
* Binchy
Nanj pašejo tudi Quinny košare.

Kupi raje rabljeno - dobiš jo že za pol cene, v večini skoraj nerabljene...

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Voziček Asahi
26.6.2005 9:28:47   
* Binchy
Glede na to, da je nekje na polovici cene Quinny-ja in da po kvaliteti ne zaostaja preveč, se mi zdi zelo smiseln nakup.

Podvozje zdrži marsikaj, vsega pa verjetno res ne.
Mislim, da ima sprednji nosilec za kolo enak lanskemu Quinny-ju - tista nagibajoča zadeva.

Če potrebuješ dober voziček z velikimi kolesi in nisi pripravljena odšteti 100.000 sit, potem je ta voziček sigurno pravi.

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Voziček Asahi
26.6.2005 12:03:47   
Seven*
A si 100%, da gor pase Quinny kosara? Od ti ta podatek?

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?