|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prenehanje tablet in zanositev
23.10.2009 11:27:16   
klara2007
slišala sem da po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet naj bi z zanositvijo počakala dva meseca.
zanima me če katera ve zakaj je to dobro in kaj če zanosiš takoj.
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prenehanje tablet in zanositev
23.10.2009 11:27:54   
Anonimen
lahko zanosiš takoj

(odgovor članu klara2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 11:28:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klara2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2009 13:46:54   
miapia
Menda lahko takoj, jaz sem pa počakala po nasvetu G 3 mesece in takoj začela z jemanjem folne kisline.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2009 14:05:47   
majaS80
Svetuje se da se počaka, mislim pa da je glavni vzrok ta, ker po prenehanju jemanja tabletk, nimajo vse ženske takoj urejenih ciklov, torej je težje vedeti kdaj je ovulacija...

če pa uspe takoj pa sploh ni panike. Hvalabogu.

LP

MajaK

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2009 14:08:51   
vrtnica.m
ojla
jaz sem jih jedla 10 let in ko sva se odločila da bi imela user posted image , sva počakala nekje 3-4 mesece (mi je predlagal moj G). Vendar na žalost kljub temu da sva čakala, sva sedaj na umetni. Pa ne zaradi tabletk - jaz sem čisto vredu, vendar je moj slab.

l.p.
m.

(odgovor članu majaS80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2009 14:50:32   
malicki
KT tanjšajo sluznico na maternici, kar povečuje možnost splava, saj se jajčece ne more dobro ugnezditi. Zato G priporočajo 3 mesece, da se sluznica odebeli. V tem času pa priporočajo jemanje folne kisline.

Ni pa nič narobe če greš takoj v akcijo.

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2009 15:18:27   
sakuL
lahko takoj

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2009 21:32:48   
Valery83
Pozdravljene!
Tokrat se javljam prvič, čeprav forum spremljam že kar nekaj časa.
Zelo sem vesela in hkrati hvaležna za vse nasvete ki jih nudite tukaj, saj sem prepričana da si marsikatera lahko najde kaj zanimivega tukaj, in dobi odgovor na marsikatero vprašanje.

Pri meni je tako da sem jedla KT cca 8 let, z njimi sem nehala pred dobrima dvema mesecema oz prve dni v oktobru. Menstruacije ki so sledile so bile normalne, sedaj ko pa bi morala nastopit pa je ni.. Res pa je da z mojim v tem zadnjem mesecu nisma bila ravno pazljiva, ker se nekako že odločama za starševsko vlogo..
Če slučajno nama je uspelo, upam samo da ni prekmalu (glede tablet)...
Lepo se imejte...

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2009 7:02:02   
Anonimen
Zakaj bi bilo prekmalu?
Tablete ne povzročajo NIČ

(odgovor članu Valery83)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2009 22:22:37   
Valery83
Kaj pa vem no, mogoče le ta občutek, ki ga imam, ker niti v sanjah si nisem mislila da bi nama uspelo tako kmalu.. In če nama je, bom oz bova zelo vesela, tako da komaj čakam da preverim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2009 14:36:22   
shyshy
Moj primer je naslednji. Letos v začetku leta sem bila operirana, diagnoza: endometrioza. Moja ginekologinja pravi, da ko neham jemat tabletke, naj takoj začneva user posted image , ker sicer tvegam da se endometrioza ponovi... Mogoče pa začni piti krvomočnico in jo pij od konca menstruacije pa do ovulacije... menda debeli sluznico...

(odgovor članu Valery83)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.12.2009 14:52:25   
Amethiste
@shyshy
Sama sem enak primer. Na laparo ugotovljena endometrioza, po posegu sem mogla pojest 3 škatlice KT brez šprestanka (da se vse zaceli) zdej pa smo šli takoj v akcijo. Bomo videli kaj bo. Pijem pa krvomočnico, čeprav nisem prepričana da je to pametno zaradi endometrioze. Kaj misliš?

< Sporočilo je popravil Amethiste -- 11.12.2009 14:56:27 >

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.12.2009 20:44:54   
lunainzvezde
tudi midva sva šla takoj v akcijo user posted image pa sem prej jemala KT neprestano 8 let..

< Sporočilo je popravil lunainzvezde -- 11.12.2009 20:45:50 >

(odgovor članu Amethiste)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.12.2009 11:39:19   
aischa1
pozdravljene naj še jaz povem svojo zgodbo. Jaz sem tudi jemala kontracepcijske tablete dobre 4 leta po ta 3 otroku z dragim sva se odločila. da bova imela še 4 pa sem junija nehala jemat 10 avgusta sem imela zadnjouser posted image  in zanosila čeprav sva mislila počakat do decembra nama je uspelo prej bila sva zelo vesela šla sem na 1 pregled kjer je bilo vse v redu tako da sem 2 z veseljem čakala da vidim mojo pikico a na žalost je bila vrečka prazna. V tistem trenutku se mi je sesul svet. Ginekolog v bolnici je rekel da so možnosti zaradi tablet saj se jajčece ne namesti prav ali pa da je bil fantek pa ga moje telo ni sprejelo. Tako, da priporočam počakat vsaj 3 mesece.Jaz sedaj tudi čakam da grejo 3user posted image  mimi in potem bova probala še enkrat in upam da bo uspelo.

(odgovor članu lunainzvezde)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.1.2010 16:31:50   
Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

lahko zanosiš takoj

tako sem jaz, takoj naslednji mesec po prenehanju jemanja KT in vse je bilo in še vedno je ok.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?