|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in po porodu
22.10.2009 19:23:26   
Anonimen
še enkrat pišem upam da me ne premaknejo ker sem še noseča zaenkrat:)

jaz imam že celo nosečnost ene strahove pa slabo počutje pa napade panike...skratka vseskozi me daje en nemir (je kak dan ok pa potem spet slbše)
pa me znaima kako naj reagiram če me kakšna panika napade potem po porodu ali med porodom...mi lahko dajo kaj za pomiritev
kaj mi svetujete in hvala,

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in po porodu
22.10.2009 20:48:44   
miapia
Kako moraš ravnati, ne vem, ker te ne poznam in ne vem, kako se s težavami soočaš. Te pa mešajo hormoni in te lahko grozno mešajo tudi po porodu. Ali pa ne. Med samim porodom pa mislim, da v tvojih možganih ne bo prostora za kaj takega.user posted image

< Sporočilo je popravil miapia -- 22.10.2009 20:49:09 >

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosečnost in po porodu
22.10.2009 21:10:51   
beaglekriss
Oj!
Prepusti se,kar se pa poroda tiče,že takoj ob prihodu lepo razloži babicam kako pa kaj in mislim da ti bodo stale ob strani.Ampak res se jim prepusti,sej dobro vedo kaj delajo in govorijo,ok?
Po porodu,pa je fanj če maš ob sebi nekoga ki mu zaupaš,se posvetuješ,ti je blizu.
Želim ti obilo dobrga in srečen porod in prijetno cartanje!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?